Zayıflama masajı nedir?

Zayıflama masajı G5 adı verilen bir cihaz ile yapılmaktadır. Bu nedenle masajın adına G5 masajı denilmektedir.

 

 Zayıflama Masajı Avantajları Nelerdir?

 

 G5 farklı başlıklara sahip bir cihaz olup bölgesel olarak zayıflama yaşanması istenilen bölgeye titreşimler vererek bölgede itme kuvvetleri oluşturur ve bu bölgede incelme sağlar.

 

 G5 masajı ile vücutta sıkılaşmalar ve metabolizma hızlanması gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır. G5 masajı yan, zayıflama masajı hızlı yağ yakma özelliği ile hızlı şekilde kilo kaybına yardımcı olmaktadır. G5 masajı selülit ve ödem tedavilerinde de sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. G5 masajı zayıflamanın yanında vücudu dinç bir yapıya sokmaktadır.



G5 masajı


 

 G5 Cihazı Nasıl Kullanılır?

 

 G5 cihazı ses dalgaları ile çalışmaktadır. Vücuda titreşimler ulaştırarak bir nevi tedavi uygulamaktadır. G5 masajı uzun yıllardır dünyanın birçok ülkesinde uygulanmaktadır. Ayrıca Türkiye’de de yaygın olarak tercih edilmektedir. Uygulamanın yan etkileri veya herhangi bir zararı bulunmamaktadır. G5 masajı kas ve eklem ağrıları ile yaşlılık belirtilerinin yok edilmesi gibi birçok konuda uygulanarak kişilerde olumlu sonuçlar sağlanmıştır. G5 masajı vücut özelliklerine göre 20-25 dakikalık 10-15 seanstan oluşmaktadır. G5 masajı vücudun her bölgesine uygulanabilmektedir. Son derece acısız olarak aksine rahatlatıcı etkisi ile bilinmektedir. G5 masajında en etkili sonuçlar üst bacak, kol bölgesi ve kalçada alınmaktadır. G5 masajının seansları tamamlandığında vücutta 2 ya da 7 cm incelme görülmektedir.

 

 G5 masajı mutlaka profesyonel olarak eğitimini almış kişiler tarafından uygulanmalıdır. G5 masajında kas yönünün biliniyor olması ve sertlik uygulamasının seviyelerinin belirlenmesi önem arz etmektedir. G5 masajı uygulama süresince hızlı sonuca ulaşmak için masajı dengeli beslenme ve spor ile desteklemek önemlidir. G5 masajı veya zayıflama masajı etkileri haftada 3 kez uygulama sonucunda daha hızlı alınabilmektedir.

 

 G5 Masajı Fiyatları Nelerdir?

 

 G5 masajı yaptırmak için fiyat olarak en ucuz olan değil alanında en profesyonel olan merkezler seçilmelidir. G5 masajı fiyatları seansa göre değişiklik göstermektedir, seans sayısı en az 3 en fazla ise 10’ dur. G5 masajının etkilerini yaklaşık 10 seansa yakın zamanlarda gözle görülür derecede fark edilmektedir. G5 masajı el ile yapılan masajlara oranla 10 kat daha etkili bir masaj türüdür.

 

0 Yorumlar