Göz Farı Uygulaması İçin En İyi İpuçları ve Püf Noktaları


Göz farı uygulaması için en iyi ipuçları


 Göz farı uygulaması göz korkutucu olabilir. Öncelikle göz renginize uygun far paletini seçmeli, ardından göz kapağınızda tüm farklı tonları nasıl kullanacağınızı bulmalısınız.


Göz farı söz konusu olduğunda, doğru araçları ve renkleri seçmek çok önemlidir.


Göz Farı Nasıl Düzgün Uygulanır

Basit bir günlük görünüm için bir göz farı astarı ve bir fırça kullanın. Nötr bir taban kat uygulayın, ardından kırışıkta daha koyu bir gölge kullanın. Görünümünüze biraz parlaklık katmak istiyorsanız, kırışıklığın hemen üzerinde ve gözlerin iç köşesinde bir vurgulayıcı kullanın. Gözlerinizi daha parlak gösterecek ve daha uyanık görüneceksiniz.


Göz Farı Paleti Nasıl Seçilir

Bir göz farı paleti seçmenin anahtarı, göz renginizi dikkate almaktır. Gözlerinizin öne çıkmasını istiyorsanız  bunu yapmanın en iyi yolu göz kapaklarınızda zıt bir renk paleti kullanmaktır.


Mavi gözler altın ve kahverengilerle harika görünüyor. Yeşil gözler pembeler, morlar ve kahverengilerle harikadır. Kahverengi veya koyu kahverengi gözler mavi, yeşil, patlıcan ve hatta mücevher renkleri ile harika görünür. Taupe ve lavanta tüm göz renklerinde harika görünüyor.


Göz farı uygulaması


En İyi Renkleri Seçerken Profesyonel Yardım Alın

İlk başta bunaldıysanız, bir mağazada veya özel bir mağazada güzellik departmanını ziyaret edin. Personel, sizin için doğru renkleri bulmanıza yardımcı olabilir ve nasıl uygulanacağını size gösterecektir. 


Göz Kapaklarınıza Mücevher Tonları Nasıl Sürülür?

Koyu pigmentli mücevher tonlu renkler, koyu ten tonlarına sahip kadınlarda en iyi şekilde durur. Pembe ten rengine, açık ten rengine, açık saç rengine ve açık renk göz rengine sahipseniz, koyu morlar, maviler ve yeşiller gibi derin pigmentli renkler, çok cesur bir görünüm istemediğiniz sürece ten renginize fazla zarar verebilir.


Pırıltılı Göz Farlarına Dikkat Edin

Pırıltı gözleri gerçekten öne çıkarır, ancak aynı zamanda  çizgileri ve kırışıklıkları da vurgular. Henüz kırışmış göz kapaklarınız yoksa, ışıltı için bu harika görünümü deneyin: "nötr" bir kapak oluşturun, ancak kaş kemiğine biraz altın ışıltı uygulayın. Muhteşem!


Göz Farı Uygulaması İçin En İyi İpuçları

Göz farı uygulaması için en iyi araçlar fırçalardır. Sadece birkaç tane kullanabilirsiniz: Nötr renginiz için bir orta boy fırça ve kırışık için bir tane. Vurgulayıcı renginiz için daha küçük bir karıştırma fırçası ve astar olarak göz farı uygulamak için açılı bir fırça alabilirsiniz.


Eyeliner Olarak Göz Farı Nasıl Kullanılır

Kalem veya likit astarlar yerine paletinizdeki en koyu rengi eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Küçük, sivri uçlu bir fırça kullanın, hafifçe nemlendirin ve renge batırın. Kirpik çizgisi boyunca ve alt kirpiklerin hemen altında dikkatlice süpürün.


Farınızın Kalıcı Olmasını İster misiniz? Önce Far Bazı Sürün

Bazlar şu sıralar oldukça popüler çünkü saatlerce kalıcı makyaj yapmaya yardımcı oluyorlar. En iyi ürünlerden biri Urban Decay's Primer Potion.


Göz Makyajını Saatlerce Nasıl Yerinde Tutacağınızı Görün


Mükemmel göz farı uygulaması


Gözlerinizin Daha Parlak ve Daha Uyanık Görünmesini Nasıl Sağlayabilirsiniz?

Bir makyaj sanatçısı sırrı, gözün iç köşesine biraz hafif göz farı basmaktır. Bu, gözlerin daha parlak ve daha uyanık görünmesini sağlar. Bunu yapmak için beyaz bir kalem de kullanabilirsiniz, ancak herhangi bir makyaj paletindeki en açık renk en iyi sonucu verir.


Bir Göz Farı Ucuz Olabilir mi?

Harika bir göz farı gün boyu gözlerinizde kalırken, sabah kahvenizi bitirdiğinizde  ucuz bir palet solmuş olacak. Dahası, kaliteli mağaza  göz farı tipik olarak daha zengin renklere sahiptir. Bununla birlikte, önce bir astar kullanırsanız ve bir sabitleyici spreyle bitirirseniz, ucuz gölgelerin ömrünü uzatabilirsiniz.

Cildin parlak görünmesi için neler yapmalı makalemizi de okuyunuz.

Her zaman kullandığınız nötr paletlere savurganlık yapmak ve ışıltılı morlar gibi cesur renklerin ucuz versiyonlarını satın almak mantıklı.


Kırmızı Dudaklar ile Göz Farı Nasıl Eşleştirilir

Etkileyici kırmızı dudaklar istiyorsanız, göz makyajınızı hafif ve nötr tutun ki dudaklarınız tüm dikkati üzerine çeksin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar