Saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz?

Uzun saçlarınız var ve ekstra para toplamanız mı gerekiyor? Saçınızı satmak çözüm olabilir. Saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz? En iyi peruklar ve saç uzantıları insan saçından yapılır, bu da sağlıklı saçların her zaman yüksek talep gördüğü anlamına gelir. Ve çevrimiçi satış yapmak oldukça kolay olur. 

Saçınızı Parayla Nasıl Satabilirsiniz İşte Tüm İpuçları


Uzun bukleleriniz için her zaman iltifat alıyorsanız, saçınızı satmayı düşünebilirsiniz. Doğru alıcıya ulaşırsanız saçlarınızın değeri yüzlerce hatta binlerce dolar olabilir.

saç satmak istiyorum



Saç Alıcıları Ne Arıyor?

Alıcılar, en az 25 cm. veya daha uzun kalın, sağlıklı saçlar ister. Boyanmış, ağartılmış, permalı, kat kat kesilmiş veya ısıya maruz bırakılmış (sıcak ütüler, saç kurutma makineleri, düzleştiriciler vb.) saçları istemiyorlar. Sigara veya içki içiyorsanız da saçınızı istemiyorlar. Her gün yıkanmış saçlarda pek istenmez çünkü çok yıkanan saç matlaşır ve uçları kırılır.


Alıcıların aradığı türden saçlara sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? İşte saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz.


Saçınızı İnternette Nasıl Satabilirsiniz?

Bir listeleme sitesi seçin. Saç satışı konusunda uzmanlaşmış birkaç web sitesi var. Hangisinin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için her birine bakarak biraz zaman ayırın. İşte dikkate alınması gereken birkaç tane. Hepsi sizden komisyon almak yerine bir kerelik listeleme ücreti alıyor. 

BuyandSellHair.com

OnlineHairAffair.com

HairSellOn.com

Listedeki siteleri inceleyin. Satış şansınızı artırmak için saçınızın rengini, uzunluğunu ve kalınlığını doğru bir şekilde yansıtan birkaç yüksek kaliteli fotoğrafın yanı sıra saçınızın durumunu iyi bir şekilde tanımlayın. Bahsedilecek birkaç şey:

Saçınızın uzunluğu (veya teklif ettiğiniz uzunluk)

Saçınızın rengi ve dokusu ile ilgili detaylar (Kalın mı? İnce mi? Düz mü? Kıvırcık mı? Eşsiz bir renk mi?)

Saç bakım alışkanlıklarınızla ilgili ayrıntılar (Saçınızı ne sıklıkla yıkar ve bakım yaparsınız? Ne tür şampuan ve saç kremi kullanıyorsunuz? Şekillendirici ürünler kullanıyor musunuz? Fön makinesi mi? Saç maşası mı? Düzleştirici mi?) ? 

Yaşam tarzınızla ilgili ayrıntılar (Sigara içiyor musunuz? Alkol kullanıyor musunuz? Sağlıklı besleniyor musunuz?

Unutmayın:  İlanınız saçınızın sağlığı ve çekiciliği hakkında, bu nedenle saçınızın ne kadar özel olduğunu göstermeye çalışın.

Evde doğal saç jölesi yapılır makalemizi de okuyunuz.

İstenen bir fiyat belirleyin. Saçınız için adil bir piyasa değeri belirlemek için diğer listelere (hem mevcut hem de tamamlanmış) bakın. Saçınızı benzer listelerle karşılaştırdığınızdan emin olun, aksi takdirde doğru bir rakama ulaşamayabilirsiniz.  Saçınızı ne kadara satacağınızdan emin değil misiniz ya da şu anda ne kadar değerli olduğunu merak mı ediyorsunuz? Öğrenmek için bu saç fiyatı hesaplayıcıyı kullanın . ( https://hairsellon.com/hair-price-calculator/ )

Bir alıcıyla anlaştıktan sonra, saçınızı alıcının özelliklerine göre kesin ve gönderin. Saçınızı örün ve her iki ucunu da saç bantlarıyla sabitleyin, böylece taşıma sırasında karışmaz. Güvenliğiniz için, ödemenin tamamı alınana kadar (genellikle PayPal üzerinden gerçekleştirilir) saçınızı göndermeyin. Ayrıca teslimat onayı ve sigorta satın almayı da düşünün. Bu şekilde, paketiniz postada kaybolursa, postane size geri ödeme yapacaktır.

Saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz?


Saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz önemli ipuçları:

İnternette herhangi bir şey satarken, kimliğinizi gizli tutmak en iyisidir. Girişinizde tam adınızı kullanmaktan kaçının ve özellikle adınız e-posta adresinizin bir parçasıysa, potansiyel alıcılardan gelen soruları ele almak için ayrı bir e-posta adresi oluşturmayı düşünün.

Daha uzun saç daha değerlidir. Kendinizinkini satmakla ilgileniyorsanız, önce saçınızı uzatmayı düşünün.

Bir satış yapana kadar (ve parayı alana kadar) saçınızı kesmeyin. Alıcı saçın farklı bir şekilde ele alınmasını isteyebilir.

Bir alıcı bulma şansınız yoksa, saçınızı hayır kurumuna bağışlamayı düşünün. Locks for Love  , tıbbi saç dökülmesi olan çocuklar için peruk yapıyor ve Pantene Beautiful Lengths, kanserle savaşan kadınlar için peruk yapıyor.

Not: Ben bir saç alıcısı değilim, bu yüzden lütfen saçınızı satın almakla ilgilenip ilgilenmediğimi sormak için benimle iletişime geçmeyin. Saçınızı satmakla ilgileniyorsanız, yukarıda belirtilen siteleri incelemeniz gerekir. Saçınızı parayla nasıl satabilirsiniz anlattıklarımız size oldukça zor geldiyse peruk imalathanelerine, kuaförlere giderek alıcı bulabilirsiniz. 

0 Yorumlar