Evde Giyim Nasıl Olmalı?

 

Evde giyim

Evde giyim nasıl olmalı kadınların çoğunun oldukça önemsediği bir konudur. Kombin önerilerimiz ile evinizde de hem rahat hem şık olacaksınız.

Evde Ne Giysem

Evde giyim nasıl olmalı? Eviniz en rahat olduğunuz alandır. Ev ortamı denilince akla gelen ilk kelime rahatlıktır. Rahatlık da evde giyim konusunda kıyafetlere yansır. Kıyafette rahatlık ise hepimiz için farklı kombinlerle gerçekleşir. Genel olarak eşofman seçilir. Ama daha rahat kombinler söz konusudur.

 

 Kimimiz eşofmanla rahattır. Kimimiz şortla, kimimiz evde de dışarıya çıkacakmış gibi giyinmeyi sever. Bu durum tamamen kişiyle alakalıdır. Tamamen tercih meselesidir.

 

 Evde giyim dışarıda giyilmeyecek hale gelen kıyafetleri giymek demek değildir. Evde de özenli giyinmek şarttır. Çünkü bu kendinize verdiğiniz değerin bir göstergesidir.

 

ev giyimi

 Evde Giyim Nasıl Olmalı? Güzel Giyinmek Neyin Göstergesidir?

 

 Güzel giyinince kendinize güven gelir. İyi hissetmenize neden olur. O yüzden üzgün olduğunuz zamanlarda da giyiminiz önemlidir. Çünkü evde giyim sırasında iyi seçilmiş kıyafetler görünümünüze hoşluk kazandırdığı gibi ruhunuza da tazelik katar. Canlılık verir.

 

 Kıyafetler yazlık ve kışlık olarak kıyafet dolabının raflarında yerini alır. Renk renk kazaklar, renk renk bluzlar, tişörtler, pantolonlar, çizmeler, atkılar, şallar...

 

 Kıyafetlere aksesuarlar da eklenince kombin tamamlanır. Her zaman aksesuar tercih edilmez. Çünkü evdeki işler buna izin vermez. Bulaşık yıkarken takılar çıkarılır.

 

evde giyim

 Hem Şık Hem Rahat Görünmek Mümkün

 

 Salaş giyinmek şıklık ifade eder. Çorapları dize kadar çekmek ve dize kadar gelen bol kazak kombini evde giyim esnasında rahat ve şık bir görünüm için tercih edilir.

 

 Tayt ve bol tişört ikilisi de kombin için şık bir hava katar. Hem şık hem rahat görünmek için kesinlikle şort ve büstiyer tercih edilir. Elbise hem tek parça hem de göze hoş görünür. Tunik günün kurtarıcısıdır.

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır makalemizi de okuyunuz.

 

 Evde giyim evli ve bekarlar için farklıdır. Çünkü giyim eşinize bedeninizle hitap etme biçimidir. Pijamalarla evde dolaşmak şıklık için tercih edilmez. Çünkü göze hitap etmez. Uyurken seçeceğiniz pijama da rahatlıktan çok tatmin edici olur. Sıradan pijamalar tercih dışıdır.

 

 Kıyafet Ve Kişilik

 

 Elbette kıyafetler kişiliğinizi ortaya çıkarır. Rengarenk giyinmek renkli kişiliğiniz olduğundandır. Koyu renk kıyafetler daha karamsar olduğunuzu bildirir.

 

 Önemli olan moda olanı giymek değil kendine yakışanı giymektir. Tarz görüntü oluşturmak için çok paraya ihtiyacınız da yoktur. Önemli olan doğru renkleri birleştirmektir.

 

 Zıt renklerin uyumu ya da boydan tek bir renkte giyinmek güzel gösterir. Sarı tişört ve siyah eşofman altı giymek tarzınızı ortaya çıkarır.

 

 Saç bantları, tokalar, kolyeler, bileklikler giyimi tamamlayan parçalardır. Kıyafetin tamamlayıcı parçalarından biri de terliklerdir. Hem sağlığınız açısından kışın ayaklarınızı sıcak tutar.

Ev Kıyafeti Seçiminde Püf Noktalar

Özellikle rahatlık ve stil arasında doğru dengeyi bulmak söz konusu olduğunda evde giyinmek zor olabilir. Bütün gün pijamalarınızla uzanmak cazip gelse de evde düzgün giyinmek için zaman ayırmanın ruh haliniz ve zihinsel sağlığınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

İşte evde giyim nasıl olmalı için bazı ipuçları:

  1. Rahat kıyafetler tercih edin: Evde giyinmek söz konusu olduğunda, konfor her zaman önceliğiniz olmalıdır. Pamuk, keten veya kaşmir gibi yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmış giysiler seçin. Rahatsız olabileceği ve özgürce hareket etme yeteneğinizi sınırlayabileceği için sıkı veya kısıtlayıcı giysilerden kaçının.

  2. Katmanlar halinde giyin: Giysilerinizi katmanlara ayırmak, evinizdeki sıcaklık gün boyunca değişirken rahat kalmanıza yardımcı olabilir. Rahat iç çamaşırlardan oluşan bir temel katmanla başlayın ve gerektiği gibi tişört, kazak veya hırka gibi katmanlar ekleyin.

  3. Pratik ayakkabı seçin: Evde çıplak ayakla dolaşırken rahat edebilirsiniz, ayaklarınızı korumak ve yaralanmayı önlemek için ayakkabı veya terlik giymeniz önemlidir. Sizi rahat ve güvende tutmak için kaymaz tabanlı ve iyi ayak kemeri desteği olan ayakkabılar arayın.

  4. Aksesuarlar: Kıyafetlerinizi aksesuarlarla donatmak, evdeki görünümünüze stil ve kişilik katmanıza yardımcı olabilir. Bir renk veya doku patlaması eklemek için kıyafetinize bir eşarp, şapka veya takı eklemeyi düşünün.

  5. Düzenli kalın: İhtiyacınız olan kıyafetleri ihtiyacınız olduğunda bulmanızı kolaylaştırmak için dolabınızı ve şifonyerinizi düzenli tutun. Giysilerinizi kategoriye (tişörtler, pantolonlar vb.), renge veya mevsime göre size uygun şekilde saklayın.

  6. Bakım yapmayı unutmayın: Evde olmanız, kişisel bakım alışkanlıklarınızı ihmal etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Düzenli olarak duş aldığınızdan, dişlerinizi fırçaladığınızdan ve saçınızı şekillendirerek iyi bir hijyen ve pozitif bir öz imaja sahip olduğunuzdan emin olun.

Evde giyinmek düşük öncelikli bir görev gibi görünebilir, ancak rahat ve şık bir kıyafeti bir araya getirmek için zaman ayırmak, kendinizi daha güvenli, üretken ve günle mücadele etmeye hazır hissetmenize yardımcı olabilir. Bir dahaki sefere evde uzandığınızda, kendinizi en iyi şekilde hissetmenizi sağlayacak bir kıyafet seçmek için birkaç dakikanızı ayırın. Evde giyim nasıl olmalı rahat, şık ve çekici ayrıntılara sahip olmalı.

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar