Destek Peel-Up Likit Peeling

Destek Peel-Up Likit Peeling son zamanlarda oldukça severek kullandığım ürünler arasında bulunmakta. Likit peeling kullanımı hakkında bazı soruların cevaplarını verdikten sonra Trendyol sayesinde kolayca ulaşabileceğiniz ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım.

Likit Peeling Nedir?

Destek Peel-up Likit Peeling kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş bir peeling çeşididir. Son derece nazik ve yatıştırıcıdır, bu da onu hassas ciltler için mükemmel bir eksfoliye edici yapar! Ölü hücreler cildinizi ne kadar yıkasanız da yol olmaz ve cildinize donuk bir görünüm verecektir.  Ancak cildinize peeling yapmak tüm bunlardan kurtulmanıza yardımcı olur ve ürünlerinizin daha iyi emilmesini sağlar!

Destek Peel-up Likit Peeling ölü hücrelerin nazikçe çözülmesine yardımcı olur. Uygulandığında, küçük parçalar halinde toplanacak ve ürünü yüzünüze sürerken ölü deri hücreleri çıkaracaktır. Ürün, cildinizin yüzeyindeki yağa tepki verir ve ölü cilt hücrelerini toplamaya yardımcı olan topaklar oluşturur. İşte bu topaklar ölü cilt hücrelerinizden başka bir şey değildir.

Destek  Likit Peeling


Destek Peel-up Likit Peeling Özellikleri

Destek Peel-Up Likit Peeling, kırmızı yosun, üzüm çekirdeği yağı, avokado yağı içerir. Kırmızı yosun doğal bir cilt yenileyicidir, cildi gençleştirir. Üzüm çekirdeği yağı cildi yeniler, gençleştirir. Avokado yağı gençleştirici özelliğiyle göz altları gibi hassas noktalarda bile kullanılabilir. Bu kadar zengin içeriğe sahip bir ölü hücre temizleyiciye sahip olmak büyük bir şans.
Destek Peel-Up Likit Peeling tüm ölü deriyi soyarak ürünle birlikte ciltten uzaklaştırır. Temizlenmiş ve parıltılı bir cilt ortaya çıkar. Kullandıktan sonraki yumuşaklık ve canlılık gerçekten çok hoşuma gitti. Aydınlık ve parlak bir cilt hepimizin hayali olmuştur. Alkol, paraben gibi maddeler içermediğinden gönül rahatlığıyla kullandım.

Trendyol Destek Peel-Up Likit Peeling



Likit Peeling Nasıl ve Ne Kadar Sık Kullanılır?

Destek Peel-Up Likit Peeling haftada iki üç kere kullanmaya elverişlidir. Kuru cildimizin üzerine sürdüğümüz ürünü on saniye kadar iyice cildinize yedirin ve sonrasında suyla durulayın. İşte bu kadar kolay! Trendyol satış mağazasından ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.
  
Dermoten repage kolajen krem makalemizi de okuyunuz.

Destek Peel-Up Likit Peeling hassas cildiniz için tam aradığınız ürün. Ürünün adı üzerine tıklayarak Trendyol mağazasına gidebilir, indirimlerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca @destekten instagram hesabını takip edin.

0 Yorumlar