Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi

Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi son zamanlarda oldukça severek kullandığım bir cilt bakımı ürünü olunca sizlere de anlatmak istedim.


Günümüzde o kadar çok krem markası var ki uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün bulmak zorlaştı. Kolajen ve kırmızı yosundan oluşan bu krem oldukça ilgimi çekti. Kendime sorduğum bazı sorular sonucunda 

Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi kullanmaya karar verdim.


Kırmızı Yosun Nedir?

Kırmızı yosun Kanada, Kuzey Amerika, Grönland ve Avrupa'ya özgü bir turba yosunu türü ve küçük kırmızı,bukleleri andıran geniş, dışa kıvrık dalları bulunmaktadır.
Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi



Kırmızı Yosun cilde iyi gelir mi?

Kırmızı yosun sadece beslenmek için harika değil, aynı zamanda cildiniz için harikalar yaratıyor. Kırmızı yosun vücudunuzun kolajen üretmesine yardımcı olduğu için “vegan kolajen” olarak adlandırılmıştır. Tabii ki, onu yiyebilir ve içten başlayarak parlayabilirsiniz, ancak daha fazla parıltı için doğrudan yüzünüze de uygulayabilirsiniz!

İşte bu yüzden Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi Trendyol satış sitesinde görünce düşünmeden aldım. Kolajen bombası bir ürünün cildime yararlı olacağını düşündüm.
Çiller için ev ilaçları makalemizi de okuyunuz.

Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi



Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi  Özellikleri


Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi içeriği ile oldukça zengin kolajen, sodyum Pca, shea yağı gibi etkili ürünler içeriyor. Özellikle yaş almış, olgun ciltlerde harika sonuçlar çıkarıyor. Kolajen ve kırmızı yosunun birleşimi ile cilt kolajene doyuyor ve birkaç hafta içinde kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor. Cilt tonunun eşitlendiğini, cildimin parladığını ve ince kırışıklıklarımın hafiflediğini gözlemledim. Dermotolojik bütün testleri yapılmıştır. Sabhları makyaj yapmadan önce, akşamları makyajımı çıkardıktan sonra düzenli olarak kullandım. Yaşlanma karşıtı hidrolize kolajen içerdiği için kısa sürede etkisini gösterdi. Kolayca emilmesi, incecik yapısından dolayı çok hoşuma gitti. Cildi yumuşacık ve parlak göstermesi sadece birkaç saniye içinde oluyor. Dermoten Repage Kolajen & Kırmızı Yosun Cilt Bakım Kremi olgun hanımların aradığı, tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir ürün. Ürünün adının üstüne tıklayarak Trendyol mağazasından inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.




0 Yorumlar