En iyi plaj saç modelleri 2023

En iyi plaj saç modelleri 2023 yılında da göz dolduracak. Neler moda, nasıl saçları plajlarda göreceğiz öğrenmek için okuyun.

Deniz suyunun saça verdiği hacim ve dalganın doğru kullanılması saçların güzel görünmesini sağlar. Plaj saç modelleri kullanılan mayo ve pareo ile uyum sağlamalıdır. Uzun saçlar için yandan ayrılmış dağınık örgüler plaj modasının en beğenilen saç modellerindendir. 

En iyi plaj saç modelleri


Plaj Modası ve En İyi Plaj Saç Modelleri 2023

Yazın sıcağında saçların doğru toplanması rahatlık sağlarken kullanılan aksesuarlar ile bütünlük sağlanır. Geniş dalgalar ve dağınık topuzlar plajlar için en rahat modellerdir.

Tuniklerle gelen şıklık makalemizi de okuyunuz.

Denizden çıkıldığında saçlar kururken oluşan doğal dalgalar kişinin çekiciliğini artırır. Plaj saç modelleri arasında özellikle deniz aksesuarları kullanılması doğallığı artırmaktadır.

·         Denizyıldızlarından yapılan tokalar favori aksesuarlardandır.

·         Fileler ile yapılan topuzlar eklenen inci taneleri gece yapılan beach partilerin vazgeçilmez ışıltılarıdır.

·         Saçları toplayarak takılan şapkalar ile güneş ışınlarında korunmak mümkün hale gelir.

Asimetrik örgü çeşitleri 2023 plaj modasının ana temasını oluşturmaktadır. “Ne kadar dağınık o kadar güzel” sloganı ile yapılan plaj topuzları kolay yapılışı ile uzun saçların vazgeçilmezleri arasındadır.

plaj saç modası


Mayo ve Pareo Desenli Aksesuarlar

Mümkün olduğunca tepeden toplanan topuzlar denizin ışıltısının omuzlara düşen lülelerle gözleri kamaştıracak modeller arasındadır. Saç bantları alnınıza düşen ve gözünüze giren şımarık tutamları engellemek için en ideal yöntemdir. Mayo ve pareo ile aynı desen ve renklerdeki saç bantları şıklığı da muhafaza eder.

·         Bu yüzden saçlarımızı mümkün olduğunca nemli tutmaya özen göstermeliyiz.

·         Durulanmayan şekillendirici saç kremleri veya serumlar deniz ve güneş sonrası için ideal bakım önerileridir.

Tepeden toplanan topuzlarda ön tarafların biraz kabartılması gerekir. Kuğu gibi bir boyna sahip olanların tercih edeceği modeller, kolay kullanımları ile yazın en büyük yardımcılarıdır.

İşte elde edilmesi ve bakımı kolay olan birkaç plaj saç modeli:

  1. Örgülü dalgalar: Nemli saçta basit bir örgü oluşturun ve doğal olarak kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra örgüyü açın ve güzel, kumsal dalgalara sahip olacaksınız.

  2. Üst düğüm: Üst düğüm, hem ıslak hem de kuru saçta elde edilebilen hızlı ve kolay bir saç modelidir. Saçınızı at kuyruğuna geri çekin ve bir topuz haline getirin.

  3. Dağınık topuz: Dağınık topuz, plaj için mükemmel olan tasasız ve rahat bir saç modelidir. Saçınızı atkuyruğu yapın, topuz yapın ve dağınık ve rahat bir görünüm için birkaç tel çekin.

  4. Kumsal atkuyruğu: Kumsal atkuyruğu, saçlarınızı yüzünüzden ve boynunuzdan uzak tutmanın harika bir yoludur. Daha rahat bir görünüm için saçınızı tekrar atkuyruğu yapın ve yüzünüzün etrafında birkaç tutam gevşek bırakın.

  5. Saç bantları ve atkılar: Saç bantları ve eşarplar, herhangi bir saç stiline stil dokunuşu eklemenin kolay bir yoludur. Saçları yüzünüzden ve boynunuzdan uzak tutmak için de mükemmeldirler.

Bunlar sadece birkaç örnek, ancak saçınızın uzunluğuna, tipine ve kişisel tarzınıza bağlı olarak deneyebileceğiniz birçok farklı saç modeli var. Sizin için en iyi olanı denemek ve bulmak her zaman iyidir.

Sevimli kıvrımlar ve boncuklarla süslenen yaz örgüleri en çok tercih edilen modellerden bazıları. Atkuyruğu ve balıksırtı örgülerle kabaran saçlardan kurtulmak mümkün olabilir. En iyi plaj saç modelleri 2023 yılında plajları şenlendirecek.

0 Yorumlar