Tunikle gelen şıklık

Her sene ve hatta her sezon değişen moda trendleri arasında vazgeçilmez bir yere sahip olan tunik modelleri pek çok zaman kurtarıcı görevi görmektedir. Gerek vücut kusurlarını kapamak gerekse acil durumlarda şıklığı yakalamak için tercih edilecek tunik modelleri ile siz de tarzınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yaz akşamlarında şıklığınız korumak için pamuk ve keten iplikleri tercih edebilirsiniz. Taytlar veya bol keten pantolonlar ile yakalayacağınız tarzı büyük şapkalar ile destekleyebilirsiniz.

Tunik modelleri


Tarzınıza Uygun Modeller Seçerek İşe Başlayın

Modern veya tesettür giyim tarzını benimsemiş bayanların istisnasız ilk tercihi olan tunik modelleri düz, desenli, çizgili veya baskılı kumaşlardan hazırlanmaktadır. Tarzınıza uygun ve sizi yansıtan aksesuarlar ile rahat kombin yapılabilecek tunik modelleri ile siz de bulunduğunuz her yerde dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

·         Babetlerden topuklu ayakkabılara,

·         Eşarplardan uzun kolyelere kadar pek çok şekilde kullanabileceğiniz tuniklerle

·         Yazın rahat kışın ise sıcak kombinler hazırlayabilirsiniz.

Çok büyük desenlere sahip bir tuniği zayıfsanız kullanabilirsiniz. Zaten geniş bir kalıba sahip olan tunikleri bir de enine çizgili olan kumaşlar eşliğinde giymeye kalkarsanız olduğunuzdan da bir veya iki beden daha büyük görünebilirsiniz.

tunik modelleri


Her Zevke ve Vücut Tipine Uygun Tunik Modelleri

Pantolon, etek veya taytlar ile kullanılan ve tercihen dize kadar uzanan modellere sahip olan tunikler muhafazakâr bayanlar tarafından da tercih edilmektedir. Zevkinize, tarzınıza ve bütçenize göre seçeceğiniz tunik modelleri ile her zaman şık ve her zaman alımlı bir görüntü verebilirsiniz.

Boğa burcu kadını özellikleri makalemizi de okuyun.

Dantelli tunikler kadar kenarları fermuarlı veya kapüşonlu modelleri de tercih edebilir ve hem spor hem de şık görünümü bir arada yakalayabilirsiniz. Aksesuar olarak bel kısmı kemer ile sıkılaştırılan tunik modelleri dar ve kumaş pantolonlar ile kullanılabilir.

0 Yorumlar