Ünlüler nasıl güzelleşiyor?

  Ünlülerin bir çok hayranı bulunmaktadır. Çekici görünümleriyle, trendy kıyafetleriyle, yaşam tarzlarıyla yakından takip edilirler. Ünlüler nasıl güzelleşiyor? Ünlülerin güzellik sırları nedir? Sizler için bütün detayları anlatacağız.

Güzellik algısı nedir?  

 

 Sivilceler, kırışıklıklar, lekeler... Her kadının korkulu rüyası olan cilt problemleri. Süregelen yıllar boyunca, insanlar nasıl daha güzel ve genç görünebileceğinin sırlarını arayıp durur. İnsanların bu konuda derdine deva olarak arayacakları birçok marka ve ürün piyasada bulunmaktadır. Fakat insanlar çoğu zaman hangi ürünün kendilerine daha iyi gelebileceğini bilmezler ve kullanacakları ürünün ciltlerini daha da güzelleştireceğine inanmak isterler. Peki ünlülerin güzellik sırları ne, ünlüler nasıl güzelleşiyor?

Ünlüler nasıl güzelleşiyor?


 

 Ünlülerin bakım ve güzellik sırları nelerdir? Ünlüler nasıl güzelleşiyor?

 

 Hollywood, sanat, film dünyası gibi birçok alanda güzellikleriyle ön plana çıkan ünlüler ise bu konuda insanların hep dikkatini çekmiştir. Ünlüler nasıl güzelleşiyor? Güzelliklerinden etkilenip ilham alan, onlara özenen insanlar, bu güzelliğin sırrını hep merak ederler. Ünlülerin güzellik sırları ne? Sanat ve moda dünyasından, beğenerek takip ettiğimiz ünlülerin bakım ve güzellik sırları herkesin merak konusu olmuştur. Milyonlara hitap eden, birçok genç kıza ve erkeğe ilham olan dünyaca ünlü isimlerin her zaman pahalı estetik cerrahi operasyonlar geçirip, milyon dolarlık kremler kullandığını düşünürüz. Cilt bakımları, burun estetiği, meme estetiği, liposuction ve bunun gibi birçok işlem günümüzde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Ünlüler nasıl güzelleşiyor?


 

 Dünyaca ünlü bazı isimlerin doğal güzellik sırları
 

 Günümüzde güzelleşmek adına bu yöntemleri uygulayan ünlüler var elbette fakat bilinenin aksine hala doğal güzellik yöntemleri uygulayarak cildini daha genç ve ferah tutabilen kadınlar halan var! Örneğin Sex And The City dizisindeki Carrie rolüyle akıllara kazınan Sarah Jessica Parker, gözaltı morluklarıyla başının dertte olduğunu söyleyerek, buna çözüm olarak da kuşburnu yağı kullandığını belirtiyor. Düzenli olarak göz çevresine kuşburnu yağıyla masaj yaptığını belirten oyuncu aynı zamanda uyku düzeninin de önemini belirtiyor.

 Buna benzer şekilde Dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Adriana Lima da güzellik sırlarından bahsederken, cildinde çıkan sivilcelerden çay ağacı yağı sayesinde başa çıktığını belirtiyor. Güzelliğini ise yapmış olduğu süt banyosuna borçlu. Selülit için de kahve kullanan dünyaca ünlü manken, cildinin bu şekilde daha doğal göründüğünü söylüyor.

 

 Görüldüğü üzere dünyaca tanınmış ünlüler de bir market kadar uzağınızda olan ürünlerle güzelliklerini koruyabilir. Bunun aksine güzellik sırlarını açıkladığında tepki almış ünlüler de var. Örneğin Sandra Bullock. Amerika'nın en ünlü oyuncularından olan Bullock, cilt sırları üzerine yaptığı konuşmasıyla tepkiyi üzerine çekti. 55 yaşında olan ünlü oyuncu Ellen Degeneres'a konuk oldu ve cildini nasıl genç tuttuğu sorulduğunda verdiği cevap herkesin kanını dondurdu. Ünlü oyuncu, gençlik sırının yüzüne çocuk derisi enjekte ettirmek olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, bahsettiği yöntemde Koreli çocukların sünnet derilerinin kullanıldığını söyledi.

Cilt bakımı etkisi ne kadar sürer makalemizi de okumayı unutmayın. 

Ünlüler nasıl güzelleşiyor?


 

 Dermatologlardan daha güzel bir cilt için tavsiyeler
 

 Dünyaca ünlü bu isimlerin birbirinden farklı güzellik sırları insanların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bunun aksine dermatologlar bu gibi güzellik sırlarının herkes için geçerli olamayacağını ve bunun sağlıklı bir yöntem olmadığını belirtse de, daha güzel bir cilt için pratik bilgiler önerilerinde bulunuyorlar. Bunlardan bazısı şunlar:

 

Su içmek

 

Cildi buz ile sıkılaştırmak

 

Meyve ve sebze tüketmek

 

Makyajı silmeden uyumamak

 

Yüzü düzenli olarak nemlendirmek

 

Cildi güneşten korumak

 

Sağlıklı beslenmek

 

Sivilceleri sıkmamak

 

 Bunun gibi daha birçok güzellik sırrı veren dermatologlar, güzel görünmenizi sağlayacak kozmetik ürünlerin yanı sıra cilt sağlığının ciddiyetini de vurguluyor. Paradan ve zamandan tasarruf ettirecek bunun yanı sıra daha güzel görünmenizi sağlayacak birçok güzellik sırrı da sunuyor. Ünlülerin güzellik sırları ne ve ünlüler nasıl güzelleşiyor? Mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamak, çok fazla sıkıntıya girmemek, spor, sağlıklı beslenmeyle birleşince doğal bir güzellik ortaya çıkıyor. 

Ünlülerin Diğer Sırları Neler?

Yıllar boyunca güzellik sırlarını paylaşan birçok ünlü var. İşte birkaç örnek:

  1. Kim Kardashian, haftada en az bir kez yüz maskesi kullanmayı ve her zaman yatmadan önce makyajını temizlemeyi içeren cilt bakımı rutini ile tanınır. Ayrıca, parlayan cildini düzenli olarak yüz bakımı yaptırmasına ve ürün penetrasyonu ve kan akışına yardımcı olmak için bir yüz silindiri kullanmasına borçludur.

  2. Jennifer Aniston, tutarlı bir cilt bakımı rutini ve yüz yağı kullandığı parlak cildiyle tanınır. Ayrıca evinde bol su içerek ve nemlendirici kullanarak susuz kalmıyor.

  3. Miranda Kerr, hindistancevizi yağını doğal bir güzellik ürünü olarak kullanmanın hayranı. Makyaj temizleyici, nemlendirici ve saç bakımı olarak kullanıyor.

  4. Victoria Beckham, kusursuz cildini her hafta yüz maskesi kullanmasına ve düzenli olarak yüz bakımı yaptırmasına borçludur. Ayrıca gün boyunca bol su içerek ve yüz spreyi kullanarak nemli kalır.

  5. Gwyneth Paltrow, güzellik ve sağlığa bütünsel yaklaşımıyla tanınır. Cildi nazikçe pul pul dökmek için kuru bir fırça kullanmayı içeren bir pul pul dökülme şekli olan kuru fırçalamayı uygular. Ayrıca bir yüz yağı kullanıyor ve düzenli olarak yüz bakımı yaptırıyor.

  6. Unutmayın, herkesin cildi farklıdır, bu nedenle bir kişi için işe yarayan bir başkası için işe yaramayabilir. Size uygun bir cilt bakımı rutini bulmanız ve cildinizle ilgili endişeleriniz varsa bir dermatoloğa danışmanız önemlidir. Ünlülerin güzellik sırları size ilham versin.

 

 

 

0 Yorumlar