Siyah pantolon nasıl giyilir?

Hepimiz modayı takip ederken aslında stilimizde en çok ''giy çık'' kombinleri tercih etmek isteriz. Bu tanıma da her zaman en çok uyan dolabımızda almaktan bıkmadığımız siyah pantolonlarımız uyar. Yalnız siyah pantolon deyip de geçmemek gerekir. Siyah pantolonlar alışveriş yaparken en çok tercih ettiğimiz parçalardan biri olmasına karşın her yerde görmemiz sebebiyle de doğrusunu çok zor seçebileceğimiz bir pantolon türüdür. Kimi zaman bunu yıkandıktan sonra renginin solmasıyla, kimi zaman da beyaz iplikler belirmesiyle anlarız. Siyah pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?

Siyah pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?


Siyah pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?

İşte son derece önemli detayları sizler için hazırladık.

                                                                       

 1.Adım Etiket Okumayı Öğrenin

 

 Genellikle bir şey satın alınırken etiket okuyanımız çok azdır. Etiket okumak hem aldığımız ürünün süresini nasıl uzatacağımız konusunda bilgilendirir, hem de kumaşını öğrenmemiz konusunda bilgilendirir. Alacağınız siyah pantolonun etiketini okuyup, kumaşını öğrenecek işe başlayabilirsiniz.

Siyah pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?


 

 2.Adım Kendinizi Ve Bedeninizi Tanıyın

 

 Siyah pantolonların en önemli özelliği ise bedenimizdeki kusurları kapamaktır. Siyah oluşu bedenimizi olduğundan daha ince gösterir. Kilolu ya da zayıf fark etmeksizin birçok insan vücudunu güzel göstermesi veya kusurlarını kapatması için siyah pantolon seçmektedir. Fakat kendi bedeninizi bilerek yapacağınız seçimler siyah pantolonun duruşunu da ileriye taşımaktadır. Bel ölçüsü, ağ ölçüsü, cep, paça pantolon alırken en önemli unsurlardan biridir. Bu da ancak bedenimizi bilerek ve tanıyarak seçebileceğimiz bir durumdur.

 

 3.Adım Kumaş Seçimi

 

 Siyah pantolonların birçok çeşidi vardır. Kot siyah pantolon, kumaş siyah pantolon, jarse siyah pantolon, fitili siyah pantolon, penye siyah pantolon, ipek siyah pantolon gibi. Bu çeşitlerin hepsi giyileceği yere göre değişkenlik gösterecek şekilde bir talep oluşturur. Fakat kafamızda idealize ettiğimiz siyah pantolon için en önemli unsurlardan biri hangi kumaşta nasıl bir görüntü istediğimiz olmalıdır.

 

 4.Adım Marka Seçimi

 

 Günümüzde marka kıyafet olmak artık daha da güç duruma gelmiştir. Alışveriş, yerini ihtiyaçtan öteye götürmüştür. Artan fiyatlar da cabasıdır. Döviz kurlarının da artması ile özellikle yabancı markaların fiyatları oldukça pahalı hale gelmiştir. Her zaman pahalı markaların daha iyi bir ürün çıkaracağı anlamına gelmemesine karşın, kullanılan kumaş marka ile doğru orantılı olmaktadır diyebiliriz. Markasına güvenmediğimiz fakat sadece ucuz diye aldığımız bir siyah pantolon ömrünü iki yıkamada tüketerek bize yeni bir siyah pantolon almayı zorunlu kılacağından yine bir tasarruf yapılamamaktadır. Kumaşına güvendiğimiz iyi bir markadan bir kereye mahsus alınacak bir ürün daha uzun soluklu olacak ve tatmin edecektir.

Şifon elbise nasıl kombinlenir makalemizi de okumayı unutmayın.

Siyah pantolon alırken nelere dikkat edilmeli?


Siyah Pantolon Nasıl Giyilir?

 Siyah pantolon son derece asil bir görünüme sahiptir. Eğer klasiklikten sıyrılmak istiyorsanız siyah pantolonlarınızı file çoraplarla giymeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca kürk kabanlarla, hayvan desenli çanta ve ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Çizgili bluzlar, Camel rengi kabanlar, zümrüt yeşili gömlekler ve siyah bluzlar ile de giyerek oldukça çekici görünebilirsiniz. Moda önerilerimiz arasında dolabınızda mutlaka kaliteli bir siyah pantolon bulunması ilk sırada gelmektedir.

 Alışveriş yapmak aslında sadece para harcamak olarak düşünülmemelidir. Alışveriş yapmanın kendine özgü ve kişiye özgü kuralları içinde barındırması maddi ve manevi olarak önemlidir. Her dolapta mutlaka bulunması gereken bir başrol oyuncusu olarak siyah pantolonlar için de önemli olan bu adımları hayata geçirerek hem bedenimizde güzel durarak mutluluğu, hem de kalitelisini seçerek de maddi olarak da cüzdanımızı rahat ettireceğini unutmamak gerekir. Mutlu alışverişler!

 

0 Yorumlar