Şifon elbise nasıl kombinlenir?

Genellikle doğum günlerinde özel yemeklerde yıl dönümlerinde tercih edilir. Kişiye hoş sade ve duru güzellik katan kumaşlardan biridir. Kullanımı kumaşı açısından oldukça zordur. Kaygan bir yapıya sahip olduğu için giyen kişiye zorluk yaşatabilir, çabuk kırışabilir ancak duruşu her şeye rağmen çok güzel ve asildir. Tabii giyilecek ortama ve yere göre elbisenin tarzında değişiklik gösterebilir. Örneğin beş çayında giyilecek şifon elbise farklıdır düğünde ya da davette giyilecek şifon elbise farklıdır. Bu ayrımı iyi ve tam yerinde yapmalıyız. Şifon elbise nasıl kombinlenir? Kombin önerileri nelerdir?

Şifon elbise nasıl kombinlenir?


 Şifon elbise hangi renklerde kullanılmalıdır?

 Genellikle daha soft renkler tercih edebilirsiniz. Son trendlerde olan somon rengi pudra pembesi gibi renkler burs sıralar çok fazla revaçta. Tercih edilebilir ve bu renklerin modası asla geçmez. 20 sene sonra çocuklarımıza hatıra bile bıraksak yadırganmayacak renklerdir, hoş olur. Şifon elbise nasıl kombinlenir? Kombin önerileri nelerdir?

 Şifon elbisenin altına nasıl bir ayakkabı giyilmelidir?

 Bu kumaş tarzına sahip elbiselerin altına oldukça sade ayakkabılar tercih edilmelidir. Asla ve asla platform topuk, kalın topuk tarzı ayakkabılar kullanılmamalıdır aksi halde elbiseyle oldukça eğreti durabilir. Daha zarif seçimler yapılmalıdır mesela tek bant ince topuk bir ayakkabı ya da yine ince topuklu bir stiletto olabilir. Yalnız şunu unutmamakta fayda var asla rugan giyilmemelidir, hatta zorunda kalmadıkça rugan ayakkabı bu tarz elbiseler için hiç bir zaman tercih edilmemelidir.

Şifon elbise kombin önerileri


 Şifon elbiseye nasıl bir makyaj yapılmalıdır? Şifon elbise nasıl kombinlenir? Kombin önerileri nelerdir?

 Elbiseyi nerede ve hangi vakitte giyeceğinize göre farklılık gösterebilir. Eğer gece giyilecekse toprak tonlarında bir göz makyajı ve hafif pembemsi bir rujla harika olabilir. Eğer gündüz giyilecekse hafif bir makyaj yapılabilir. Tek renk bir göz farı nude bir gloss ve kendinize yakışan renkte bir allıkla güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

Yeşil elbise kombinleri makalemizi de okumayı unutmayın. 

 Şifon elbiseye nasıl bir saç yapılmalıdır?

 Kesinlikle sade bir saç. Asla düğün topuzu gibi abartılı saçlar yapılmamalıdır. Daha sade bir fön ya da hoş bir su dalgası yapılabilir. Hatta tatlı incili tokalarla daha güzel bir hale getirilebilir ya da güzel bit yeni taç. Hatta adalardaysanız papatyalı taçlar harika bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

  Şifon elbiseye kullanılacak koku?

 Pudralı ve çiçeksi kokular daha günlük ve biz kadınlara en çok yakışan kokulardır. Sadece şifon elbiseyle değil günümüzün her anında tercih edilmelidir.

 Şifon elbiseyle nasıl takılar kullanılmalıdır?

 Şık bir bileklik, incili zarif küpeler ya da yerine ve mekanına göre halka küpeler olabilir. Ama asla abartılı şeyler tercih etmemelisiniz. Mesela küpe ve bileklik takıyorsanız kolye takmayın. Kolye ve yüzük takıyorsanız bileklik ve küpe takmayın tercih size kalmış bu durumda. Aksi bir durumda fazla abartı hiç bir zaman hoş görünmez. Her zaman sadelik ve zariflik her alanda kazandırır bunu unutmayalım. Şifon elbise nasıl kombinlenir? Kombin önerileri nelerdir? Şifon elbiseleriniz ile artık çok daha şık olacaksınız.

 

0 Yorumlar