Yeşil elbise modelleri

Yeşilin her tonu ayrı bir güzeldir. Her ten rengine de uyan yeşil elbise modelleri kadın giyim modasında sıklıkla kullanılan renklerden bir tanesi. Yeşil elbise modellerini denediğiniz zaman hem ayakkabı hem de çanta kombinlerinizde çok fazla zorlanmazsınız. Beyaz, kırmızı, siyah, gri, gümüş renkleri ile uyum sağladığı için bu renklerdeki aksesuar ve çantaları ya da ayakkabıları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeşil elbise modelleri günlük ve abiye modellerde aradığınız tarzı bulabilirsiniz. Straplez, askılı, uzun kollu yeşil abiye elbise modellerinde sade şifonlar ya da payet işlemeler kullanılıyor. Yeşil elbise kombinlerine göz atmayı unutmayın.

Kırmızı elbiseye hangi çanta uyar makalemizi de okumalısınız.

Günlük yeşil elbise modelleri


Günlük Yeşil Elbise Modelleri

Günlük tasarımlarda ise genellikle viskon ya da pamuklu kumaştan üretilen yeşil elbiseler karşımıza çıkıyor. Farklı kesimler var elbette. Siz kendinize nasıl bir modelin yakışacağını biliyorsanız yeşil elbise modellerindeki modellere karar verebilirsiniz. Yeşilin her tonunu bu yıl göreceksiniz. Bu nedenle yeşil elbiseler bu yıl sıklıkla göreceğimiz hatta bazıları hayran kalacağımız modeller. Siz de kullanacağınız yere göre yeşil elbise modellerini deneyin. Peki, yeşil elbise kombinleri nasıl yapabilirsiniz bir düşünelim.

Uzun yeşil elbise modelleri


Uzun Yeşil Elbise Modelleri

Elinizde uzun etekli yeşil elbise modellerinden bir tanesi var. Eğer tek renk bir elbise ise zincir kemerler kullanabilirsiniz. Bunun dışında kış içinde olduğumuz için deri kemerler kullanabilirsiniz. Eğer kısa etekli bir yeşil elbise kullanıyorsanız bej renkli bir hırka kullanabilirsiniz. Bundan başka elinizdeki yeşil elbise modeli kısaysa yine uzun deri çizme ve deri montla kombinleyebilirsiniz. Yeşil elbise modelleri bu yıl her yerde karşınıza çıkacak. Bu nedenle şimdiden yeşil elbiseler görmeye alışsanız iyi olur. Eğer yeşili sevmiyorsanız başka ama yeşili seviyorsanız yeşil elbise modelleri 2020 koleksiyonunu da çok seveceksiniz demektir.

yeşil elbise modelleri


Yeşil Elbise Kombinleri

Yeşil elbise modelleri nude, siyah, beyaz, kırmızı, bej, gri, altın renkleri, gümüş renkleri ayakkabı, çanta ve takılarla kombinlenebilir. Yeşil elbise kombinleri altın renkli topuklu ayakkabıyla kombin edilecekse aynı renk çanta ve altın takılarla oldukça hoş görünecektir.

0 Yorumlar