v yaka elbise dekoltesi nasıl kapatılır?

V yaka, hemen hemen herkesin dolabında bulunan dekolte çeşididir. Her ne kadar klasik olsa da, biraz abartılı olduğu takdirde bütün görünümü bozabilir. Kadınların 'Bu da fazla iddialı ama' diyerek son dakika giymekten vazgeçtiği bir sürü V yaka elbisesi vardır. Hadi şimdi onları, dolabınızdan çıkartın. Çöpe atmak için değil, giymek için! Moda size yakışandır. V yaka elbise dekoltesi nasıl kapatılır?

V yaka elbise dekoltesi nasıl kapatılır?

v yaka


 

 Broş ve ya çengelli iğne

 

 Açık yakalı elbise ve ya bluzunuzu kapatmak istiyor ve bunu eğlenceli hale getirmek niyetindeyseniz broşlara bir göz atmanızı öneririm. Çeşitli renk, desen ve taşlarla süslenmiş broşlar hem rahatsız olduğunuz dekoltenizi kapatacak hem de vazgeçilmez aksesuarınız haline gelecek.

 

 Eğer acil yardıma ihtiyacınız var ve elinizin altında bir broş yoksa çengelli iğneye başvurun. Çengelli iğne tasarımı günümüzde çok popüler. Küpe, kolye hatta kemer tasarımlarında kullanılıyor. Yok, ben çengelli iğnenin görünmesini istemiyorum diyorsanız, çözüm basit. Giydikten sonra yapacağınız işlemi, giymeden elbisenizin iç tarafından yapın.

v yaka dekolte kapatıcı ürünler


 

 Dekolte Kapatıcı Ürünler

 

 Elbisenize takacağınız ek bir parça olarak satılan dekolte kapatıcı ürünler son derece kullanışlı. Sağ ve sol kısmında bulunan klipsler sayesinde dekoltenizi kapatabilirsiniz. İç çamaşırcılarda ve online sitelerde bulabileceğiniz bu ürünü istediğiniz renk ve desenlerde tedarik edebilirsiniz.

 

 Tül ve Dantel

 

 Tül, şifon, dantel ve sizin daha aklınıza gelen daha birçok kumaşı alarak V yakasına uyacak şekilde kesip, elbisenize dikebilirsiniz. Bunun için, elinizin illa ki nakış tutuyor olmasına gerek yok. Evde iğne, iplik sizin imdadınıza koşacaktır. 'Ben mahvederim.' diyorsanız da, seçtiğiniz kumaş ve V yakalı elbisenizle en yakın terziye gidebilirsiniz. Kumaşı seçerken, sadece elbisenizin rengine uymasını değil, dokusuna da uymasını sağlayın.

v yaka


 

 Kat Kat Giyinme Trendi

 

 Moda deyince aklınıza bu trend gelmiyor mu? Sizi bilmem ama 2020'nin en sevdiğim trendlerinden biri de kat kat giyinmek. Salopetlerin, kolsuz elbiselerin, hatta tişörtün altına giyilen uzun kollulara sizde şahit olmuşsunuzdur. Denemekten çekinmeyin. Size çok uzak bir trendse, düz siyah, vücudunuza yapışan bir body ile ilk denemenizi yapın.

 

 Hayat Kurtaran İç Çamaşırları

 

 İç çamaşırı deyince aklınıza hemen dekolte gelmesin. Artık kadınları rahat ettirmek adına tasarlanan birçok sütyen ve bralet var. Burada ki püf nokta ise yine seçeceğiniz iç giyiminizin elbisenize renk, doku ve desen olarak uyuyor olması. Elbisenizi biraz eğlenceli hale getirmekten çekinmeyin. Düz, V yaka günlük bir elbiseyi dantelli bir braletle şık hale getirebilirsiniz. Takılarınızla da desteklediniz mi, gece eğlencesine hazırsınız!

 

 Yapışkan Çıt Çıtlar

 

 Ben elbisemin görüntüsünü bozmak istemiyorum, diyorsanız size bir tane daha tavsiyemiz var. Kendinize, elbise yakanızın iç tarafına işleyecek şekilde tek taraflı çıt çıt dikin. Çıt çıtlar sayesinde dışarıdan ek bir parça görüntüsü vermeden yakanızı dilediğiniz ölçüde kapatabilirsiniz.

Kot pantolon kemeri nasıl olmalı makalemizi de okuyunuz.

Özetle V yaka elbise dekoltesi nasıl kapatılır?

Belirli bir elbiseye ve kapatma tipine bağlı olarak, v yakalı bir elbiseyi kapatmanın birkaç farklı yolu vardır. İşte birkaç seçenek:

  1. Düğme ve halka kapama: Bazı v yakalı elbiselerin yakasının bir tarafında küçük bir kumaş halkası, diğer tarafında ise düğme bulunur. Elbiseyi kapatmak için düğmeyi halkadan geçirebilir ve ardından yerine sabitleyebilirsiniz.

  2. Fermuar kapatma: Bazı v yakalı elbiseler, elbisenin yanında veya arkasında bir fermuar kapamasına sahiptir. Elbiseyi kapatmak için fermuar kulpunu kullanarak fermuarı kapatabilirsiniz.

  3. Kravat kapatma: Bazı v yakalı elbiseler, yakayı kapatmak için kullanabileceğiniz bağlara sahiptir. Bunu yapmak için bağları boynunuza dolayabilir ve bir fiyonk veya düğüm şeklinde bağlayabilirsiniz.

  4. Çıtçıt kapatma: Bazı v yakalı elbiselerin yakasında, elbiseyi kapatmak için kullanabileceğiniz çıtçıtlar bulunur. Bunu yapmak için, çıtçıtları yerlerine oturana kadar birbirine bastırabilirsiniz.

  5. Cırt cırtlı kapatma: Bazı v yakalı elbiseler, elbiseyi kapatmak için kullanabileceğiniz boyun çizgisi boyunca cırt cırtlı şeritlere sahiptir. Bunu yapmak için Velcro şeritlerini birbirine yapışana kadar birbirine bastırabilirsiniz.

 

 Yukarıda sunulan önerileri V yaka elbisenizi gönül rahatlığıyla giymeniz için en çok tercih edilen ve basit yöntemlerdir. Denemekten ve denediğiniz her şeye kendi tarzınızı yansıtmaktan çekinmeyin.

 

0 Yorumlar