Abiye Ayakkabılar İle Fark Yaratın

 

Abiye ayakkabılar
Abiye kıyafetleri ön plana çıkartacak ve fark edilmenize yardımcı olacak abiye ayakkabılar şık ve gösterişli modelleri ile vitrinleri süsler. 

Abiye Ayakkabı Nedir?


Abiye ayakkabılar, resmi ayakkabılar olarak da bilinen gece ayakkabıları, genellikle düğünler, balolar gibi resmi etkinliklerde giyilen ayakkabılardır. Genellikle saten, ipek veya rugan gibi malzemelerden yapılırlar ve zarif ve sofistike tasarımlarıyla öne çıkarlar. Gece ayakkabılarında genellikle yüksekliği küçük bir kedi topuğundan stilettoya kadar değişebilen bir topuğu vardır. Genellikle kapalı burunludurlar, ancak açık parmaklı gece ayakkabıları da popülerdir. Bazı yaygın gece ayakkabısı stilleri arasında pompalar, arkası açık iskarpinler ve sandaletler bulunur. Uzun süre ayakta durabileceğiniz veya dans edebileceğiniz için rahat ve duruma uygun bir abiye ayakkabılar seçmek önemlidir.

Taşlı, bantlı, topuklu, dore veya lame renklerde, ip, kurdele veya fiyonklarla süslenmiş abiye ayakkabı modelleri genellikle aynı kumaş veya desende minik el çantaları ile tamamlanır.

Abiye ayakkabılar


Abiye Ayakkabılar Dikkat Çeker

Genel olarak davet, düğün ve partiler için tercih edilen abiye ayakkabılar farklı modelleri ile seçim yapma aşamasında müşterileri zorlar. Eğer giyeceğiniz elbise son derece hareketli ve ışıltılı ise bu kıyafetin altına tercih edeceğiniz ayakkabının şık ancak daha sade bir görüntüye sahip olması istenir. Kıyafetiniz şık ancak düz renk ve minimalist bir tarzda ise ayakkabı ve çanta tercihinizin son derece göz alıcı olması tercih edilir.

Bilek askıları, payetler, kurdeleler ve şık kumaş seçimi abiye ayakkabı modellerinin olmazsa olmazları arasında yer alır. Siyah renk en kolay ayakkabı tercihi olmakla beraber gümüş ve altın renklerde en sık kullanılanlar arasındadır.Özel gece ve davetlerde giydiğiniz abiye ayakkabılar ayağınızı sıkıyor, vuruyor ve sizi yürürken zorluyorsa bu yalnız olmadığınız anlamına gelir.

abiye ayakkabılar



Yüksek topuklu, bantlı ve üzeri aksesuarlarla kaplı ayakkabılar dünyanın en rahat ayakkabıları değildir elbet ama silikon bantlar ve topuk destekleyiciler ile bu tür ayakkabılarda da yüksek konfor sağlanabilir. Dar elbise, etek ve dar pantolonlarla son derece şık bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacak olan abiye ayakkabılar, tüm ilgiyi üzerinizde toplamanıza yardımcı olacaktır. 

Vegan çantalar ne işe yarar? makalemizi de okuyun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar