Vegan çantalar

Vegan felsefesi, vegan çantalar hayatımıza yeni bir bakış açısı getirdi. Vegan ürünler denilen ürünlerin hayvanlardan türetilmemiş olması gerekir. Vegan yaşam tarzı hayatın hemen her alanını etkisi altına alır. Bu aşamada yediklerimizden giydiklerimize, makyaj malzemesi seçiminden dinlediğimiz müziğe kadar hemen her detaya dikkat etmemiz gerekir.

Veganizm; yemek yemenin ve etik bir dünya görüşünün yarattığı bir yaşam şeklidir.Bazı veganlar, hayvanların eğlence amacıyla kullanmalarına, evcil hayvan olarak tutmalarına ve giyecek ya da aksesuar üretiminde kullanılmalarına da karşıdır.

Vegan Çantalar Nedir? 

Vegan çantalar, herhangi bir hayvansal ürün içermeyen malzemelerden yapılmış çantalardır. Bu, kanvas, pamuk, polyester ve naylon gibi malzemelerin yanı sıra poliüretan ve PVC gibi sentetik deri alternatiflerini içerir. Vegan çantalar, etik, çevresel veya diğer nedenlerle hayvansal malzemelerden yapılmış ürünleri kullanmaktan kaçınmak isteyen kişiler için harika bir seçenek olabilir. El çantaları, sırt çantaları, çantalar ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok farklı vegan çanta türü mevcuttur. Vegan çanta sunan bazı markalar arasında Matt & Nat, Stella McCartney ve Gunas bulunmaktadır.

Yediklerimiz Kadar Giydiklerimiz de Önem Taşıyor

Vegan çantalar, hayvan temelli malzemelerden tasarlanmaz. Vegan modellerde sahte süet veya deriler kullanılır. Vegan bir yaşam tarzını benimseyen kişilerin alışverişlerinde etiket okuma alışkanlığını geliştirmesi temel husustur.

·         Kürk, deri ve ipek malzemelerle hazırlanmış ürünlerin kullanımını uygun bulmayan Vegan felsefesi tam teşekküllü bir yaşam anlayışıdır.

·         Pamuk ve keten ağırlıklı malzemelerle hazırlanan kıyafet ve aksesuar seçeneklerini tercih ederek bu yaşam kültürü sürdürülebilir hale getirilebilir.

Veganlığı benimsemiş ünlü markalara da rastlamak mümkündür. Hayvansal ürünlerin en çok kullanıldığı sektörlerin başında makyaj malzemeleri gelir. Tercihlerinizi bu yönde kullanarak 1 yıl içinde sizin ihtiyaçlarınızı gidermek için katledilen yüzlerce hayvana yaşamını armağan edebilirsiniz.


Vegan ürünler


Vejetaryenliğin Bir Adım Ötesi, Vegan Çantalar

Veganlık, sadece hayvansal gıdaları tüketmemekle kalmaz yaşam tarzı olarak da hayvan haklarının korunmasını sağlar. Kısaca hayvansal ya da hayvanlar üzerinden elde edilmiş herhangi bir ürünü kullanmamak ve satın almamak, ihtiyaçların tamamen bitkisel kaynaklardan karşılanmasına özen göstermek çevreye duyarlı bir yaşamla bütünleşir. 

·         Kurallara dayalı

·         Modaya uygun ve

·         Şık olarak benimsenen vegan modasını takip eden markalar üzerinden yapılacak tercihler bu sektöründe büyümesine katkı sağlayacaktır.

Daha genç, canlı haklarına saygılı ve doğayı savunan ve savaş karşıtı olan veganlar yaşam tarzlarıyla da tüm dünyaya örnek olmaktadır.

Mücevher bakımı nasıl yapılmalı? makalemizi de okuyunuz.

Gerçek deri olmayan deri görünümlü, gerçek kürk olmayan kürk görünümlü çanta modelleriyle de modayı takip edebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında tercih edilecek pamuk ve keten kumaşlardan yapılmış fresh modeller, vegan çantalar eşliğinde kendi modanızı yaratabilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Hayvanlardan üretilmeyen herşeye varım. Vegan çantaları çok beğendim ☺️

    YanıtlaSil