Uygun fiyata tarz sahibi olmak

Aslında şıklıktan daha önemli bir kavram vardır. Bu da kaliteli görünmektir. Birkaç tüyo ile sizler de dolabınızda bulunan kıyafetlerden doğru kombini yaratarak kaliteli bir görüntüye sahip olabilirsiniz. İşte uygun fiyata tarz sahibi olmak nasıl olur? Son derece önemli tüyolar bu yazımızda okumaya devam edin.

Uygun fiyata tarz


Uygun Fiyata Tarz Sahibi Olmak

Kadınların çoğu şık ve kaliteli görünmeyi lüks markaları ya da pahalı kıyafetleri giyerek yaratabileceğine inanıyor. Ancak oldukça ucuz parçalardan kendinize muhteşem kombinler yaratıp kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Burada püf nokta ise doğru parçaları doğru bir şekilde kullanabilmektir. Çünkü gidip en lüks markaların kıyafetlerini satın alsanız bile parçaları doğru bir şekilde kullanmadığınız taktirde kıyafetleri üstünüzde iyi taşıyamayarak demode bir görüntüye sebep olabilirsiniz. Şık görünmek için moda eğitimi almanıza ya da pahalı kıyafetler satın almanıza gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz tasarımlara ve günün en gözde trendlerine biz göz gezdirmeniz. Böylelikle örnek kombinleri uyarlayarak beğendiğiniz kıyafetlere benzer parçalar bulabilirsiniz. Belli bir zamandan sonra ise vücudunuzu tanıyıp, sevdiğiniz parçaları modaya uyarlamayı sizler de öğreneceksiniz. Sonuçta tarz sahibi olmak için büyük markalara büyük paralar harcamanıza gerek yok. Dolabınızda bulunan veya dışarıdan ucuz fiyata bulabileceğiniz parçaları bir bütün haline getirerek şık görünebilmeniz mümkündür. Bu parçalardan birisi de elbette klasik gömleklerdir. Uygun fiyata tarz sahibi olmak için neler yapılmalı?

Uygun fiyata giyinmek


Gömlekler İle Uygun Fiyata Tarz Sahibi Olmanın Yolları

1 – Düz veya uzun desenli etekleri klasik gömlekler ile birleştirip ve altına spor ayakkabı giydiğiniz taktirde hem klasikliği üstünüzden atmış olacaksınız hem de şık bir görüntü yaratabilirsiniz.

2 – Baştan aşağı komple siyah kıyafetlere bürünmek uzun yıllardır bütün kadınların yapabildiği bir şeydir. Yıllardır eskimeyen bu görüntü ile oldukça tarz bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

3 – Kısa etek ile Blazer ceket her kadının dolabından çıkabilecek kıyafetlerdendir. Bu kıyafetleri klasik çanta ve ayakkabı ile tamamladığınızda ortaya modern bir görüntü çıkacaktır.

4 – Kot pantolon ile Blazer ceket için bir kombinin ayrılmaz parçalarıdır diyebiliriz. Bu şık kombine küçük bir el çantası ve spor ayakkabıyı da eklediğinizde dengeyi sağlayacaksınız ve uygun fiyata tarz sahibi olmak çok kolay olacaktır.

5 – Uzun yelekler içine giyilen gömlek ile yüksek bel bir etek çalışan kadınların için şık bir tercih olacaktır. Oldukça ucuza yaratabileceğiniz bu kombin iş yerinde ve toplantılarda dikkat çekmenizi, dikkat çekerken de bir o kadar göze batmamanıza yardımcı olacaktır.

6 – Kot üzerine kot giymek sık karşılaşabileceğiz görüntülerden biridir. Kot pantolon üzerine kot ceket ve beyaz klasik bir gömlek sizi sokak modası tarzından çıkartıp klasik ama tarz olmanızı sağlayacaktır.

7 –  Tayt üzerine uzun gömlekler giyip belinize de bağlayacağınız bir kazak ya da hırka yaratacağınız en harika kombinlerden bir tanesi olacaktır. Omzunuza takacağınız renkli bir çanta ise bu kombinin tamamlayıcı parçası olacaktır.

8 – Straplez elbiseler her kadının dolabının ayrılmaz parçaları arasındadır. Bu straplez elbiselerinizi içinize giyeceğiniz beyaz bir gömlekle tamamladığınız taktirde ortaya klasik ve hoş bir görüntü çıkacaktır. Bu şekilde uygun fiyata tarz sahibi olmak oldukça kolaydır.

9- Bahçıvan pantolon altına giyilecek beyaz bir gömlek sizi spor havasından çıkarıp daha klasik bir havaya sokacaktır Bu kombini sitiletto bir ayakkabı ile birleştirip şıklığı yaratabilirsiniz.

10 – Bol kazak ve içine giyeceğiniz bir gömleği midi etekler ile birleştirerek oldukça tarz bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Tarz Sahibi Kadınlar Bu Tüyoları Uyguluyor

Şık olmak pahalı olmak zorunda değildir. Aslında, trendde kalmanın ve bankayı bozmadan harika görünmenin birçok yolu var. Uygun bir fiyata şık olmak için birkaç ipucu:

  1. Tasarruf mağazalarında ve konsinye satış mağazalarında alışveriş yapın: Bu mağazalar, yeni öğelerin maliyetinin çok altında çok çeşitli giyim ve aksesuar sunar. Çoğu zaman yüksek kaliteli, özenle kullanılmış giysileri harika durumda maliyetinin çok altında bulabilirsiniz.

  2. Fırsatları ve indirimleri arayın: Birçok perakendeci yıl boyunca fırsatlar ve indirimler sunar, bu nedenle bunlardan yararlandığınızdan emin olun. Satış ve promosyonlardan haberdar olmak için e-posta bültenlerine kaydolun ve en sevdiğiniz markaları sosyal medyada takip edin.

  3. Klasik, zamansız parçalara yatırım yapın: Modası hızla geçecek modaya uygun ürünler almak yerine, yıllarca giyebileceğiniz klasik parçalara yatırım yapın. İyi dikilmiş bir blazer ceket, kaliteli bir kot pantolon veya küçük siyah bir elbise, modası asla geçmeyecek zamansız zımba örnekleridir.

  4. Aksesuarlar: Aksesuarlar, çok fazla para harcamadan gardırobunuza kişilik ve stil katmanın harika bir yoludur. Gösterişli bir kolye, renkli bir fular veya bir çift gösterişli küpe, basit bir kıyafeti bir sonraki seviyeye taşıyabilir.

  5. Yaratıcı olun: Yeni olan her şeyi satın almak zorunda değilsiniz. Yaratıcı olun ve kendi kıyafetlerinizi veya aksesuarlarınızı yapmayı deneyin veya öğrenin

Uygun fiyata tarz sahibi olmak hiç zor değildir. Moda ile ilgili yazılarımızdan En tarz kıyafetler 2023  okumayı unutmayın.

2 Yorumlar

  1. Güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş:)Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel tavsiyeler. Akıllıca yöntemlerle az harcayarak da şık olunabilir ☺️

    YanıtlaSil