abiye elbiseler


Tanınmış markalar tarafından üretilen birbirinden farklı yeni sezon modeller bu sene çok daha farklı şekillerde ortaya çıkmıştır. Şık tasarımları ile fark yaratan elbiseler kadınların ilgileneceği türden. Farklı ve seçkin yerlerde giyilebilecek elbiseler nelerdir?

Farklı ve Seçkin Yerlerde Giyilebilecek Elbiseler Nasıl Seçilmeli?

Bu senenin özellikleri arasında şık ve kaliteli kumaşlar ile fark yaratan modelistler bayanların beğenisine sunulmaya başlanmıştır. Sumint yeşili tesettür elbiseleri bu senenin şık modelleri arasında olup kapalı bayanlar için en çok tercih edilecek türdendir. Özellikle giydiği elbiselerden sıkılan bayanlar ve farklılık yaratmak isteyenler için göz alıcı bir elbise modelidir. Bu modeller her mağazada olmadığı gibi sadece seçkin mağazalarda olup fiyatları biraz yüksek olsa da paranıza değecek türden bir elbisedir.

seçkin yerler için kıyafetler


Özellikle elbise modelleri abiye tarzındaki modellerden olup etraftakilerin sizden gözünü alamayacağı türdendir.

Önerdiğimiz bu elbiseler ne kadar kaliteli ve güzel tasarlanmış olsalar bile güzel bir kombin yapılmadan göz alıcı özelliğine sahip olmazlar. Önemli olan giydiğiniz elbisenin altına giyeceğiniz ayakkabı, kolunuza takacağınız şık bir çanta ve hepsinden önemlide elbisenize uygun takı modelleridir. Mesela sumint yeşili tesettür elbisenin altına gri renkli bir platform topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Hem sizi daha zarif gösterirken hem de daha uzun görünmenize yardımcı olur. Diğer bir kombin ise gri renkli bir çantadır. Ne kadar açık bir renkli kıyafet giyerseniz takacağınız çanta veya giyeceğiniz ayakkabı tam tersi koyu bir renk olmalıdır. Çünkü renkleri birbirine karışmadan daha çok dikkat çekmesi gerekecektir.

seçkin yerlerde giyilebilecek kıyafetler

Sumint Yeşili Tesettür Elbise Çok Moda


Elbise modelleri abiye tarzında da kıyafetlerin yakışacağı gibi size önerdiğimiz sumint yeşili tesettür elbise modeli de o oranda size yakışacaktır. En gözde abiye modelleri arasında pek yer almasa da kendi modeli olarak en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Bu senenin elbise modelleri abiye tarzında en çok tercih edilen modelisti Gamze Polat ise size önerebileceği kombinler, yaz için genelde penye tarzı giysiler önermektedir. Yazın hem rahat ve şık duracağı bu giysiler çoğu kadının tercihleri arasında yer alacaktır. Siyah beyaz güzel abiye modelleri ve altına giyebileceğiniz beyaz bir ayakkabıyı sizin için önermektedir. Abiye her kadının farklı yerlerde giyebileceği türden bir elbisedir. Hem şık tasarımları ile hem de kaliteli kumaşlarıyla kadınlara büyük bir seçenek olanağı sağlamaktadır. Sadece açık bayanlar içinde değil kapalı bayanlar içinde birçok farklı model çıkmaktadır. Farklı kıyafetler için değil de sadece abiye üzerine yoğunlaşan modelistler kaliteli kumaşları ile çok daha modeller ortaya çıkarmaktadır.
Farklı ve seçkin yerlerde giyilebilecek elbiseler makalemizi beğendiyseniz Deri Elbise Bakımı yazımızı da okumalısınız.

0 Yorumlar