Dr. Sarıgül

Dr. Sami Tan Sarıgül, estetik cerrahi alanında işini severek yapan hekimlerden bir tanesi olarak alanında tanınmaktadır. Öyle ki tıp bilimine olan ilgisini üniversite yıllarında keşfetmesiyle beraber hukuk fakültesini yarıda bırakarak tıp fakültesini kazanmış ve tıp öğrenimini başarıyla tamamlamıştır.
Uzun yıllar boyunca Türkiye'nin pek çok alanında hizmet vermiş olan Dr. Sarıgül, kurduğu tıp merkezinde de 15 sene boyunca hizmet vererek ülkesine ve halkına layıkıyla hizmet etmiştir. Nihayetinde medikal estetik alanında da derin ilgisini fark etmiş ve bu alanda kendisine pek çok şey katarak, bu alandaki yeni teknolojilerin tanıtımına dair de pek çok eğitime katılarak çeşitli sertifikalar almıştır.

Estetik Cerrahi Alanında da Kanıtlanmış Hizmet

Dr. Sarıgül, sadece medikal estetik değil; estetik cerrahi alanında da kendisini başarıyla kanıtlamış bir doktordur. Bu alanda sunduğu başlıca hizmetler ise ameliyatsız meme büyütme, ameliyatsız kalça büyütme ve ameliyatsız yüz germedir.
Bunların her biri modern tıbbın en son imkanları kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra ameliyatsız gerçekleştirilen bu estetik cerrahi işlemlerinde Dr. Sarıgül alanı gereği dünyanın her yerindeki yeni teknolojileri takip etmekle beraber hastalarında da bu teknolojileri tüm dünyayla aynı anda getirmektedir.

Dr. Sarıgül

Hangi Malzemelerden İstifade Edilir?

Dr. Sarıgül tarafından en sık uygulanan ve rağbet gören işlemlerden biri olarak bilinen ameliyatsız meme büyütme işleminde kullanılan malzeme tamamıyla zararsızdır. Bu malzeme su bazlı bir hidrojen olmasının yanı sıra; uzun süreli etkili hacim sağlamasına ek olarak esnekliğin artmasında da son derece etkilidir.
Buna ek olarak son derece uzun süre etkisini devam ettirecek bir estetik uygulama olduğunu ifade etmek de mümkündür. Kişiye göre değişmekle beraber yaklaşık 5 yıl boyunca etkisini devam ettiren ameliyatsız meme büyütme işlemi sayesinde hastaların tekrar tekrar bu işlemi gerçekleştirmesine de gerek kalmayacaktır.

Bu Operasyon Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Esasında ameliyatsız meme büyütme işleminin silikon dolguya bir alternatif olduğunu ifade etmek de mümkündür. Bunun yanı sıra işlemin uygulanması dudak dolgusuna benzemektedir. Lokal anestezi yoluyla gerçekleştirilmekte olan bu işlem son derece kısa sürede tamamlanmakta ve bu sayede hastalar yine çok kısa bir süre içerisinde normal hayatlarına dönebilmektedir.
Yarım saat içerisinde tamamlanan bu işlemde hastalar dolgu miktarını kendileri belirlemektedir ve tamamen uyanık halde bu işlemler gerçekleştirilmektedir. Son olarak bu uygulama hiçbir şekilde süt bezleri ya da süt kanallarıyla ilgili değildir. Bu sayede anne olma hayali kuranların çocuklarını emzirmeleri açısından da bir engel teşkil etmeyecektir. İşlemin ücreti ise değişkenlik göstermekle beraber fiziksel muayene neticesinde belirlenebilecektir.

Estetikten Çok Daha Fazlası

Dr. Sarıgül, sadece estetik alanında çalışmakla kalmayarak pek çok kaliteli ürünü de dünya çapında takip ederek Türkiye'deki hastalarının faydasına sunmaktadır. Bu sayede hastalar hiçbir şekilde dünya tıp bilimindeki gelişmelerden geri kalmayacak ve her türlü ilaca en güvenilir elden, üstelik herhangi bir şekilde kaliteden tereddüt etmeden sahip olabilecektir.
Bu ürünlerin neler olduğuna, fiyatlarına ve ne işe yaradıklarına da https://www.drsammys.com adresinden rahatlıkla ulaşmak mümkündür. Özellikle saç dökülmesi sorunu ile karşı karşıya olanlar açısından bu ürünler son derece etkili olacaktır. Aynı zamanda kampanyalı ürünler sayesinde çok daha az ödeyerek çok daha fazlasına sahip olmak, keza ürünlerin yanında gönderilen hediye ve promosyonlardan istifade etmek de mümkün hale gelecektir. Tırnak sağlığından saçlara kadar pek çok sağlıklı ve etkili ürün bu sitede alıcılarla buluşmaktadır. Keza hepsi Dr. Sarıgül garantisine sahiptir.

Ameliyatsız Göğüs Büyütme Hakkında Daha Ayrıntılı Bilgi İçin: https://www.stsestetik.com/estetik-cerrahi/ameliyatsiz-meme-buyutme

Unutkanlığa ne iyi gelir makalemizi de okumayı unutmayın.


0 Yorumlar