unutkanlığa ne iyi gelir


Unutkanlığa Ne İyi Gelir Unutkanlık İçin Tarifler


Doğadaki bazı yiyecekler doğru oranlarda karıştırılır ve kullanırsa beynin hafıza bölümü kuvvetlenir ve unutkanlık sorunu ortadan kalkar. Sizin de unutkanlık probleminiz varsa bazı şeyleri hatırlamakta güçlük çekiyorsanız şimdi vereceğim tarifleri mutlaka uygulamanızı tavsiye ediyorum. İşte unutkanlık için tarifler listesini sizler için hazırladık.

Unutkanlık için tarifler nelerdir?

1. TARİF:

Malzemeler:
·         Yarım kg ceviz içi
·         Yarım kg çekirdeksiz siyah kuru üzüm
·         Yarım kg bal

Yapılışı ve kullanımı:

Ceviz içi ve üzümü el blendırından geçirip balla karıştırın. Her gün bir tatlı kaşığı tüketin.Unutkanlık sorunu yaşıyorsanız, mutlaka bir doktora gidin. Aşırı diyetler unutkanlığa sebep olabilir. Düzenli egzersiz yapın. Sigara alkol kullanmayın. Bir avuç tuzsuz badem bir avuç kabak çekirdeği fayda sağlar.

unutkanlık için tarifler


2. TARİF:

Malzemeler:
·         2 litre limon suyu
·         4 diş sarımsak
·         1 demet maydanoz yaprağı
·         Bir tutam fesleğen

Yapılışı ve kullanımı:

Limon suyunun için de sarımsakları ve diğer malzemeleri 21 gün bekletin. Günde 3 kez bir yemek kaşığı tüketin.Unutkanlık için tarifler arasında en işe yarayanlardan biridir.

3. TARİF:

Bir adet olgun avokadoyu ezin içerisine öğütülmüş iki çorba kaşığı ceviz bal veya pekmez koyun. İyice karıştırarak macun kıvamına getirin. Sabahları okula gitmeden önce çocuklarınıza bir dilim ekmeğin üzerine sürüp yedirin. Zihin açıklığı verir, unutkanlık yaşamazlar.
Mide rahatsızlığı olanlar doktorunuza danışmadan bu tarifleri kullanmayınız. 

Unutkanlık için tarifler yazımızı sevdiyseniz Ayvanın faydaları makalemizi de okumalısınız.

0 Yorumlar