Kiehl's en çok satan ürünler

Kiehl's En Çok Sevilen Ürünler

Kiehl's kadınların çok sevdiği cilt bakımı markalarından bir tanesi kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kiehl's en çok sevilen ürünleri kadınlar tarafından Kiehl's en çok satılan ürünleri nelerdir merak ediyor musunuz?

Kiehl's hakkında

Kiehl's ürünleri nin temeli ilk kez 1894 yılında New York'ta bir eczaneyi çırak olan John Kiehl'ın satın almasıyla atıldı. Daha sonraları eczane el değiştirdi ve yavaş yavaş üretilen cilt bakımı ürünleri her yerde tanınmaya başladı.

Kiehl's ürünleri cilt bakımı için doğal içeriklere sahip ürünleri ile sevdiğim bir marka. Sadece kadınlar değil erkeklerde Kiehl's markasını seviyor ve kullanıyor.

Kiehl's ürünlerinin tasarımları oldukça sade ve kaliteli sanki eczanede size özel olarak hazırlanmış hissi veren ambalajlarını oldukça başarılı buluyorum.

Kiehl's ünlü yüzleri reklamlarında oynatmıyor ayrıca her alış verişte deneme boy ürünler veriyor diğer markalar gibi satış danışmanları kendilerine ayırmıyor tester ürünleri sizin istemenize bile gerek kalmıyor.

Kiehl's En çok Sevilen Ürünleri neler?

Kiehl's en çok sevilen ürünlerini sizler için derledik. Kiehl's en çok satan ürünlerini listesinde sizinde kullandığınız Kiehl's ürünleri var mı?

Kiehl's En çok sevilen ürünler listesi

1-Kiehl's Creamy Eye Treatment with AvacadoKiehl's ürünleri arasında en sevilen Avokadolu göz kremi göz altlarına aydınlık bir görüntü vererek nem sağlıyor.

2-Kiehl's Midnight Recovery Concentrate: Cildi onaran gece serumu sabaha cildinizin aydınlık ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Güzel kokulu ve cildi neme doyuruyor.

3-Kiehl's Hydro-Plumbing Re-Texturizing Serum: Cilde nem veren serum cildinizi kuru hissettiğiniz anda cilt bakımınızda kullanırsanız hemen nem sağlıyor.

4-Kiehl's Midnight Recovery Eye: Kiehl's en çok sevilen ürünleri arasındaki göz kremi şişlikleri gideriyor,ince kırışıklıkları onarıyor. Göz çevresini neme doyurması sayesinde makyaj altında da çok başarılı bir ürün.

5-Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing ConcentrateKiehl's en çok satan ürünleri arasındaki serum Hyalüronik asit formülüyle kırışıklıkları giderip cildi aydınlatıyor. Cilde sıkı bir görünüm veren serumun seveni çok.

6-Kiehl's Super Multi-Corrective CreamCilt bakımınızda kullanmanız gereken elastikiyeti arttıran, yaşlanma belirtilerini gideren Hyalüronik asit içeren krem.

7-Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Eye CreamKiehl's ürünleri arasında Bakır PCA,  Kalsiyum PCA içeriği ile kırışıklıkları azaltan ve nem veren son derece güçlü bir göz kremidir.

8-Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash: Kadife çiçeği içeren yüz temizleyici makyajın kalıntısını bırakmıyor ve yıkadıktan sonra nemli gergin olmayan bir cilt hissediyorsunuz.

Kiehl's ürünleri cilt bakımında oldukça başarılı Kiehl's en çok sevilen ürünleriKiehl's en çok satan ürünleri ilginizi çektiyse Yves Rocher gençlik iksiri makalemizi de mutlaka okuyun.

18 Yorumlar

  1. Çok iyi oldu bu bilgiler. Bilinçli tüketici olmakta her zaman fayda var. Teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım.Kiehl's oldukça sevilen bir marka.

      Sil
  2. Parfüm tanıtımınız her zaman ki çok detaylı ve bilgilendirici olmuş siz olmasanız bence kimse bu kadar detay öğrenemez aslında birde çekiliş mi yapsanız ama erkeklere :)

    YanıtlaSil
  3. Markanın bir ürünü kullandım sadece, inşallah tekrar kullanabilirim, fiyatları biraz yüksek :)

    YanıtlaSil
  4. 5 ve 6 numardaki ürünler tercih edilebilir,çünkü hyalüronik asit varmiş,olabilir,deneyebiliriz..😊

    YanıtlaSil
  5. kiehls bilmiyom saooool bakayıms :)

    YanıtlaSil
  6. Hiçbir ürününü kullanmadım,aslında incelemediğimi de fark ettim şimdi :))

    YanıtlaSil
  7. Kiehls ürünlerini hic kullanmadim ama merak ettim bakacagim 😊

    YanıtlaSil
  8. çok seviyorum bu markayı ama bütçeyi ayarlamak gerek bu marka için....

    YanıtlaSil
  9. Kiehl's ürünü henüz hiç kullanmadım ama hep çok olumlu görüşlere rastladım bu markayla ilgili. Bunca kadın yanılıyor olamaz diye düşünürken sizin yazınızla da karşılaşınca artık denemek şart oldu.
    Şu avocadolu kremi merak ediyorum; gidip bakayım bir bana uyar mı acaba? Kokusunu dokusunu merak ettirdiniz bana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehl's ürünleri kadınların favorileri arasında.

      Sil