Pantolon altına ne giyilir?

Günlük hayatımızda kıyafetlerimi genelde rahat edeceğimiz, moda ve bize hareket konforu sağlayan seçimlerden yana yapmaktayız. Bunların başında giyilecek yerine göre eşofman ve pantolon gelmektedir. Özellikle pantolon hem şıklık hem de rahatlık sağladığı için neredeyse herkes tarafından tercih edilmektedir. Peki pantolon altına ne giyilir?


pantolon kombin


 

 Pantolon Türleri

 

 Pantolonların da kendi aralardan birden fazla çeşidi vardır. Erkek pantolonlarının türü ve çeşidi çok değişmese de özellikle kadın pantolonlarının çeşidi oldukça fazladır. Örneğin kot ve spor, kumaş ve klasik, keten ve rahatlık gibi. Bu da giyilecek yere göre seçim yapma şansımızın fazla olma imkanı sağlamaktadır. Pantolon altına ne giyilir?

 

 Moda sektöründe de pantolonun yeri hatırı sayılır derecede fazladır. Birçok kombin pantolonlar ile birlikte ortaya çıkarılabilir. Pantolon ile kombin yapıldığında makyaj yapmakta kolaylaşıyor diyebiliriz. Çok fazla uğraşmadan göz alıcı kombin ve makyajlar ortaya çıkabilir.


Pantolon altına ne giyilir?


 

 Pantolon Ve Kombin

 

 Pantolon ile neredeyse her şeyi giyebiliyoruz. Üstüne t-shirt, kazak, sweet, bluz, gömlek rahatlıkla tercih edilebilir. Aynı şekilde pantolonun altına ayakkabı olarak da spor ve ya topuklu, klasik ayakkabılardan seçip giyebiliriz.

 

 Pantolonun Altına Ne Giyilir?

 

 Pantolonun türüne göre altına giyebileceğimiz ayakkabı çeşidi de farklılık göstermektedir. Eğer toplantıya gireceksek ve ya iş görüşmesine gidiyorsak neredeyse herkes klasik türde bir pantolon giyer. Eğer bu türde bir pantolon seçtiysek altına topuklu, pantolonun duruşuna uygun bir ayakkabı tercih edilmelidir. Ama gündelik bir kombin yaptıysak ve rahat etmek istiyorsak mom jean gibi bol ve hareket konforu sağlayan pantolonlar tercih edilmektedir. Bunun gibi rahat pantolonların altına daha çok gündelik, spor ayakkabılar tercih edilmektedir.

 

 Ancak son zamanlarda spor ve şıklık aynı anda da kullanılabilmektedir. Örneğin bol ama şık bir pantolonun üstüne gömlek giyilebileceği gibi, altına da topuklu ayakkabı giyilebilmektedir. Bu kombini saç ve makyajla tamamladığımız da oldukça göze hitap eden ve göz yormayan bir görünüm ortaya çıkabilmektedir. Hem gündelik konforumuzdan vaz geçmeden hem de şıklığımızdan ödün vermeden çok konforlu bir görünüme sahip olabiliriz. Pantolon altına ne giyilir?

 Yani pantolonun altına ne istersek giyebiliriz. Sadece dikkat etmemiz gereken konu nasıl bir görünüm istediğimiz ve de hareket konforumuzdan vaz geçmeden kombinimize şıklık katmamız.

 

 

0 Yorumlar