Mum nereden alabilirim?

Ev dekorasyon için eksik olduğunu düşündüğünüz tek şey mum olabilir. Bu dönemde hiç şüphesiz kimsenin evinden eksik etmediği şeylerden biri haline geldi mum kullanmak. Evinizi daha sofistike, daha hoş kokulu yapmak için mum kullanabilirsiniz her yerde. Kullanmanızı da öneririz eğer daha sıcak bir ortamda olmak istiyorsanız. Üstelik artık kıyafet ürünleri gibi eşyalar satan yerlerde bile çeşitli kokulu mumlar satıldığını görebiliyoruz. Peki mum nereden alabilirim?


mum almak


 

 Mum Nereden Alabilirim?

 

 Online alışverişle veya gidip alabileceğiniz birçok mağaza vardır. Her yerde her çeşit, her tür mum kullanıldığını görebilirsiniz.

 

 1- Tay Mum

 

 Özellikle evinde şıklık arayanların yanında, evine zenginlik katmak isteyen kişiler için harika bir online site. Bu sitede bulabileceğiniz mum yanında, şamdanlar ve fenerlerde bulunmaktadır. Bakır kaplarda, düz cam bardaklarda, hatta doğal mermer kaplarda bile satılan kokulu mumlardan alabilirsiniz. Hepsi birlikte kullanıldığında harika görüntüleriyle harika olan evinize daha da bir şıklık katacaktır.

 

 2- Atalier Rebul

 

 Bu online mağazada bulunan ürünler biraz daha orta fiyatlı olup, enfes parfümlü kokularıyla mumlarınızı banyonuza, oturma odanıza, yatak odanızda başucunuza ve daha birçok koymak isteyebileceğiniz her yere güzellikle dizayn edebilirsiniz. Burada önerebildiğimiz koku çok satanlar listesinden olan amber kokulu mum serisidir.

 

 3- Mitr Mum

 

 Mitr mum sitesinde her bütçeye uygun satın alabileceğiniz mumlar vardır. Çeşitli sanatsal dizaynlarıyla aklınızı başınızdan alan bu mum tasarımlarını es geçemeyeceksiniz. Üstelik burada her yerde kokulu mum tercih etmeyenlerin birçok seçeceği kokusuz mumlar da vardır.


Mum nereden alabilirim?


 

 4- Ikea

 

 Tabi ki herkesin tahmin edebileceği üzerine evleriniz için içinde her türlü şey bulunduran Ikea evinde veya istediği her yerde mum kullanmayı seven kişileri düşünüp birçok tatlı, sevimli mum çeşitlerini de satmaktadır. Buradan alışveriş yapmak isteyen herkes mağazasına gitmeyip tabi ki online olarak da alışverişini yapabilir.

 

 5- Bath & Body Works

 

 Bu vazgeçilmez kokuları olduğu gibi güzel indirimleriyle de insanların aklını başından alan bu marka da her türlü zevkinize uyacak kokulu veya kokusuz birbirinden farklı her tür mumları görebilirsiniz. Tabi isterseniz mağazaya gidip de, online alışveriş yaparak da alışverişinizi sürdürebilirsiniz. Eğer büyük mum tercih edecekseniz fiyatlar biraz düşündüğünüzden fazla olabilir, orta boy alıp da istediğiniz kokuyu kullanabilirsiniz ama emin olun ki aldığınız fiyata değecektir. En çok tercih edilen markaların başında da gelir zaten. Üzerinde bulunan çeşitli desenleri, resimleri, hoş dizaynları ile evinize harika koku yaymasının yanında, her türlü aradığınız görüntüyü verecektir.

 

 6- Trendyol

 

 İçinde dış mekan ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerine kadar bulabileceğiniz her ürün gibi mum ihtiyacınızı da karşılayacak olabilen bir online site. Aradığınız birçok markayı bulabilirsiniz mum satın almak için. Düşük bütçeden her bütçeye kadar satılabilen harika tasarımlı kokulu veya kokulu mum tercih etmeyen kişiler için satılan bu mumlar size yetecektir. Alacağınız mumun yanında kullanabileceğinizde birçok aksesuarları olarak düşünebileceğimiz şamdanları veya cam bardaklı olanlar için kapakları ortama harika uyum sağlayacaktır. Mum nereden alabilirim sorusuna sizin başka bir yanıtınız var mı?

Diğer Mum Alınacak Yerler Nereler?

Mumlar, elektrik olmadığında dekorasyon, aromaterapi ve hatta aydınlatma için kullanılabilecek popüler bir ev eşyasıdır. Çeşitli şekillerde, boyutlarda, renklerde ve kokularda gelirler ve bu da onları her eve çok yönlü bir katkı sağlar. Mum satın almak istiyorsanız, onları bulabileceğiniz birçok farklı yer vardır, örneğin:

  1. Çevrimiçi perakendeciler: Yankee Candle, Bath & Body Works ve Jo Malone gibi mum satışında uzmanlaşmış birçok çevrimiçi perakendeci vardır. Bu perakendeciler, çeşitli kokularda, boyutlarda ve renklerde çok çeşitli mumlar sunar ve genellikle satış ve indirimlere sahiptir.

  2. Özel mum mağazaları: El yapımı mumlar, soya mumları ve balmumu mumları gibi çeşitli mumlar satan birçok özel mum mağazası vardır. Bu mağazalarda genellikle daha seçkin bir mum seçimi bulunur ve özel mum yapım hizmetleri sunabilir.

  3. Ev eşyası mağazaları: HomeGoods, Bed Bath & Beyond ve Pottery Barn gibi birçok ev eşyası mağazası, çeşitli koku, boyut ve renklerde mumların yanı sıra mumluklar ve aksesuarlar taşır.

  4. Büyük mağazalar: Macy's, Nordstrom ve Bloomingdale's gibi büyük mağazalarda ayrıca tasarım mumlar, kokulu mumlar ve hatta mum setleri dahil olmak üzere çok çeşitli mumlar bulunur.

  5. Yerel pazarlar ve zanaat fuarları: Yerel pazarlar ve zanaat

 Mum nerden alabilirim? Sizin farklı fikirleriniz var mı?

0 Yorumlar