çizgili gömlek
Çizgili gömlek her dolapta klasik olarak olan hepimizin mağazalardan beğenerek aldığı ama iş kombinlemeye gelince işin içinden çıkamadığımız bir parçadır. Oysaki her yere ve her duruma uygun olan bu parçayı giymesi de kombinlemesi de ayrı zevklidir.


 Günlük, rahat ama şık bir kombin

 Her yere giderken giyebileceğimiz rahat olan ama aynı zamanda zevkimizden ödün vermeyeceğimiz bir kombin yapmak istesek kesinlikle ilk akla gelen şey kot pantolon olur. Evet, sadece bir kot pantolon yüksek bel bir kot pantolonun içine gömleğinizi giyip bir de üzerine kot mont aldınız mı klasik, rahat ama çok şıksınız demektir. Altına topuklu veya tam tersi spor ayakkabı da giyebilirsiniz tek püf noktası renkler olmalı. Belki de elinize gömleğinizin çizgileri renginde bir çanta alıp aynı renk takılar tercih edersiniz ve bu kombinle büyük küpeler ve toplu saç çok yakışır.


Çizgili Gömlek Nasıl Kombinlenir?

  İş Ciddiyeti ve Şıklık Bir Arada

  Peki ya işe giderken giymek isteyeceğiniz bir kombin planlarsak... Diyelim ki siyah çizgili beyaz bir gömleğiniz var. Onun altına şık, sade ve zarif beyaz bir etek giyerseniz ve üzerinize de ayakkabınızla uyumlu bir kumaşa sahip siyah ceket alırsanız tam da işe gitmek için şık bir kombin yapmış olursunuz. Ancak ortamı biraz renklendirmek isterseniz de bunu topuklu ayakkabınızın rengiyle ve takılarınızın rengiyle yapabilirsiniz. Unutmayın ki iş sadece ciddiyet demek değildir. Hayatın sadece siyah ve beyaz olmadığı gibi ve renklerin insan psikolojisindeki etkisi de yadsınamaz bir gerçektir. Biraz yaratıcılık ve çılgın renklerden kimseye zarar gelmez.


Eğer Vintage Şıklığı Yakalamak İsterseniz, Çizgili Gömlek Kullanın

 

 Çizgili gömlek içine boğazlı bir ince bluz giyinin, gömleğinizin sondan birkaç düğmesini açıkta bırakabilirsiniz. Altına da siyah ya da mavi bir kot etek veya bir boyfriend model bir kot pantolon tercih edebilirisiniz. Kat kat kolye ve uzun küpeler bu kombine farklı bir soluk katacaktır. Ancak büyük küpeler takıyorsanız saçınızı dağınık örmeyi veya dışa doğru fön çekmeyi unutmayın. Çünkü vintage şıklığına ulaşmanın en iyi yolu ne ile neyi kombinleyip nasıl bir uyum yakaladığımızdır. Altına ise bir vans veya kısa dolgu topuk bir ayakkabı tercih edebilirsiniz.


Çizgili Gömlek Nasıl Kombinlenir?

 

 Gece Şıklığı

 Siyah çizgili gömlek kombinlemek  istiyorsunuz ama hem şık hem de gece gezmesi için yeterli olmasını mı istiyorsunuz? Yapmanız gereken şey çok basit! Bir deri pantolonla kombinlemek. Eğer çizgili gömleğinizi deri bir pantolonla kombinleyip yarısını içine sokarsanız gece gezmesi için gereken şıklığı neredeyse elde etmiş sayılırsınız. Ayrıca takılar da çok önemli kıyafetinize ekstra şıklık ve zarafet ekleyecek kolye küpe ve yüzüklerle modaya harfi harfine uymanız mümkün. Şimdi yapılması gereken altına da stiletto tarzı, elinize aldığınız çantanızla uyumlu bir topuklu giymeyi unutmayın ve keyfinize bakın!

 

0 Yorumlar