Ofis için 8 hafif parfüm

İş yerinde parfüm kullanmak söz konusu olduğunda, dikkatli davranmak akıllıca olacaktır. Bazı ofisler, kokuya karşı alerjisi  olan çalışanlara karşı hassasiyeti sebebiyle kokuyu tamamen yasaklar, bu yüzden iş yerinizin politikası hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Parfüm kullanılmasına izin verilse bile, iş arkadaşlarınızı rahatsız etmeyecek yada bunaltmayacak hafif parfüm seçmek önemlidir. Bunu göz önünde bulundurarak, ofise uygun parfümler için en iyi seçeneklerinizi yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. 

Ofise giderken kullanabileceğiniz 8 hafif parfüm


İş Yeri İçin Hafif Parfüm Seçimi


Elie Saab 'Le Parfum' Eau de Parfum


Elie Saab'ın gündüz için oldukça ağır olmayan hoş, hafif ve canlandırıcı bir kokusu olan parfüm , "beyaz çiçekler, sedir ağaçları ve bir damla balın uyumu" ile kadınsı bir etkiyi yaratıyor. Bir gece elbisesi hissi. Akdeniz ruhuna haiz, bağımlılık yaratan, zarif bir koku. Her güne yakışan bir hafif parfüm.

Notalar: portakal çiçeği, yasemin, paçuli, gül, sedir ağacı.

Tory Burch Parfüm


Tory Burch tarafından yaratılan ilk koku, hafif ve canlı bir koku yaratmak için beklenmedik şeyleri bir araya getiriyor. Parfüm, "klasik unsurları beklenmedik şekillerde" birleştirerek hem kadınsı aynı zamanda erkeksi notalara sahip, basit ve gösterişli bir koku yaratıyor. Çiçek notaları - şakayık ve sümbülteber - greyfurt ve  keskin narenciye notaları ile harmanlanır ve parlak ve karmaşık bir karışım oluşturulur.

Notalar:  Neroli, Greyfurt, Cassis, Bergamot, Şakayık, Sümbülteber, Yasemin Sambac, Vetiver, Sandal Ağacı.

işyeri için hafif parfüm



Koku Seçerken Aklınızda Olsun


Prada'dan Kadınlar için Infusion d'Iris Parfüm


Prada'nın hafif odunsu ve çiçeksi kokusu Infusion d'Iris , iş için yeterince zarif, ama aynı zamanda bir buluşma gecesi için yeterince samimi. Mandalina portakalı, hoş, yumuşak bir etki için iris ve odunsu temel notalarla birleşir. Kadınsı hafif parfüm tam size göre. 

Notalar:  Mandalina, Portakal Çiçeği, İris, Vetiver, Buhur, Benzoin, Galbanum, Sedir Ağacı.

Chanel Eau Vive


Chanel Eau Vive , Chanel'in tüm karmaşıklığına haizdir, sadece hafif, parlak, havadar ve keyifli bir biçimde, onu ofis için harika kılar. Tüm gün kalıcı bir koku. Çoğunlukla çiçek kokusu, bazı narenciye ve odunsu notalar.

Notalar:  Greyfurt, Kan Portakalı, Yasemin, Beyaz Misk, Vetiver.

Clinique'den Happy Kadın Parfümü


Yaz için bu havadar ve feminen kokuyu deneyin. Mandalina portakalı ve pembe greyfurt,  meyvemsi-çiçeksi bir tesir için canlı çiçek notalarıyla harmanlanır.

Notalar:  Ruby Red Greyfurt, Bergamont, Hawai Düğün Çiçeği, İlkbahar Mimoza.

Donna Karan'dan Cashmere Mist Kadın Parfümü


Kendisi de yoğun bir iş insanı olan Donna Karan, iş için giyilebilir kokular yaratma mevzusunda uzmandır. Cashmere Mist  onun en iyilerinden biri, yasemin, sandal ağacı ve vanilya notaları üstüne inşa edilmiş toz çiçek kokusu karışımı. Feminen fakat ofis için yeterince hafif.

Notalar:  Vadi Zambağı, Süet, Bergamot, Ylang Ylang, Yasemin Maroc, Sandal Ağacı, Süsen, Amber, Vanilya, Sedir Ağacı, Paçuli, Misk.

L'Eau par Kenzo by Kenzo for Women


Kenzo, bu taze ve neşeli koku L'Eau par Kenzo'yu yarattı ve ofis için harika bir seçim. Üst notalarda sedir ağacı ve yabani nane tatlı su çiçekleri ve şeftali ile karışarak hafifçe, kadınsı ve temiz bir koku yaratır.

Notalar:  Yuzu, Yeşil Biber, Nilüfer Yaprağı, Nane, Sedir Ağacı, Şeftali, Beyaz Misk.

Amber Splash Kadın Parfüm Marc Jacobs


Marc Jacobs , sonbaharın özünü güzel bir şekilde yakalayan Amber Splash ile cool olmak isteyen kadınlara sesleniyor. Daha derin misk notalarının olgun bir karışımı. Patron sizseniz veya olmak istiyorsanız bunu kullanın.

Notalar:  Zencefil, Yıldız Anason, Zambak, Amber, Sinameki, Tonka Fasulyesi, Benzoin, Kaşmir Ağacı.

Ofise giderken kullanabileceğiniz 8 hafif parfüm önerimize sizin de eklemek istedikleriniz var mı?

0 Yorumlar