Yeni sezon topuklu ayakkabı modelleri

Herhalde asırlar da geçse kadınların ayakkabı konusundaki ilk tercihi topuklu ayakkabılar olmaya devam edecek. Gece davetlerinde ve özel günlerde sıklıkla tercih ettiğimiz topuklu ayakkabıların birçok modeli bulunmaktadır. Yeni sezon topuklu ayakkabı modelleri hakkında ve bu modellerin hangi kıyafetler ile giyilmesi gerektiği konusunda gelin hep birlikte yolumuza ışık tutalım. Anlatımımıza ilk olarak son yılların en moda ayakkabısı olan stiletto ayakkabıdan başlayalım. Bu ayakkabının ağır davetlerde bizleri temsil edeceğiniz düşününce doğru kombin edilmesi gerektiğini de biliyoruz. Örnekler verelim, siyah bir sade elbise tercih etmişseniz bu kıyafetinizin altına mutlaka açık renk, yani cırlak bir renk kullanmalısınız. Lakin elbiseniz desenli veya birkaç renkten oluşuyorsa altına siyah bir stiletto kullanabilirsiniz. Eğer katılacak olduğunuz davet gece daveti ise, kırmızı, siyah, bordo, gri ve buna benzer sakin renkte stiletto tercih edin.
Deri ceket nasıl giyilir makalemizi de okuyunuz.

Yeni sezon topuklu ayakkabı modelleri


Yeni Sezon Topuklu Ayakkabı Modelleri Harika Bir Tarza Sahip

Gündüz katılacak olduğunuz davette ise yaz renklerinin tamamını kullanabilirsiniz. Bir diğer seçenek olan platform topuk ayakkabıyı ise, nişan, düğün, kına, özel partilerde tercih etmelisiniz. Duruşundaki heybeti ve asaleti ile her kıyafetinize uyacak olan bu ayakkabının topukları rahat yürüyebilmeniz için kalındır ve sizi daha zarif göstermek amaçlı uzundur. Canlı renklerde tasarlanmış olan bu modeli sizin için önemli gün ve gecelerde rahatlıkla giyebilirsiniz.

topuklu ayakkabı modelleri


Özellikle iş kadınlarının gündelik tercihlerinde bulunan topuklu ayakkabı modellerinin, kullanımı da şıklığı kadar ön plandadır.

Çalışan hanımlar gün boyu hep zarif, hem de rahat edebilecekleri bir ayakkabı isterler. Yumurta topuklu ayakkabı ise hanımlara bu iki isteklerini de bir çırpıda verebilecek tasarımda üretilmişlerdir. Pantolonların altına, diz altı elbise ve eteklerin altına giyilebilecek bu modelin çok fazla da renk seçeneği buluyor. Çizme ve bot olarak da kullanılabilecek bu rahat topuklu ayakkabı modelleri gün boyunca sizlerin ayaklarınızı yormadan günü tamamlattıracak konfor sahibidir. Yumurta topuk ayakkabıyı kapalı veya açık nalımlar tercih edebilirler. Bir diğer moda olan ayakkabısı ise, mantar topuk ayakkabıdır. Bu model genellikle özel günlerde giyilir ve uzun elbiseler ile kullanılır. Özellikle resmi davetlerde kullanılan bu modelin her rengi de mevcuttur. Ucu açık ve kapalı olmak üzere birçok modeline rastlayabileceğimiz bu ayakkabının yazlık ve de kışlık modelleri de vardır.

Topuklu Ayakkabılar Kadınların Vazgeçilmezi

Yıllardır hanımlar tarafından tercih edilen bir diğer ayakkabımız, apartman topuk dediğimiz modeldir.

Bu modelin taban ve topuk kısmında uygulanan denge sebebi ile günün her saatinde rahat bir kullanım sağlayacağı kesin bir sonuçtur. Genellikle pantolonlu kıyafetlerin altına daha çok yakışan bu modeli, her hangi bir gezmede kullanabilirsiniz. Yazlık ve kışlık olarak tasarlanmış olan modellerinin tamamı hem rahat, hem de çok şık tasarımlardan oluşmaktadır. Evet, sizler için hazırlamış olduğumuz topuklu ayakkabılar arasında yer alan bir diğer model, dolgu topuk ile fikir sunmaya devam ediyoruz. Yılın en moda rengi olan pembe doldu topuk ayakkabı günlük gezmelerinizde hem ayağınızın sağlığını koruyacak, hem de sizi şık gösterecek bir modeldir. Yazlık topuklu ayakkabı modelleri arasında farkı tasarımlarını bulabileceğiniz dolgu topuk ayakkabıların, kış ve diğer mevsimler için hazırlanmış olan pek fazla seçeneği de var. Uzun elbise ve eteklerinizin altına giyebileceğiniz bu modelin, çok fazla renk seçeneği de mevcuttur.

0 Yorumlar