Bronz tene en yakışan renkler hangileridir?

Artık yeni bronzlaştığınıza göre, bronzluğunuz vurgulanacak şekilde giyindiğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Bronzlaşmış cilt tonunuzun sürekli övgü almasını sağlayacak bir kıyafet/renk önerileri listesi hazırladık! Bronz tene en yakışan renkler hangileridir?

Bronz tene en yakışan renkler hangileridir?

Sıcak ve soğuk renkler arasındaki farkı anlamak önemlidir, çünkü bunları giymek her ikisi de bronzluğunuz için çok yardımcı olacaktır. Sıcak renklerin ateş gibi sıcak, soğuk renklerin buza daha yakındır. Kırmızı, turuncu ve sarı ana sıcak renkleriniz iken, renk çarkının yeşil, mavi ve mor dahil diğer tarafı soğuk renkler olarak kabul edilir.  

NARENCİYE RENKLERİ

Yeni bronzlaşmış teninizi göstermek istiyorsanız, biraz kırmızı, turuncu veya sarı kullanmayı düşünün. Şeftaliden havuca kadar tüm portakal tonları bronzluğunuzu özellikle fark edilir hale getirecektir. Cildinize en çok iyilik yapacakları için parlak sarı tonlarını kullanmak isteyeceksiniz. Kırmızı ile pembe ve turuncu arasında bir denge bulmaya çalışmak isteyeceksiniz. Doğru kırmızı tonunu bulmak zor olabilir, ancak bunu yapabilirseniz cildinizin ne kadar bronz göründüğüne şaşıracaksınız!

Bu parlak renkler bronzluğunuzu artıracak ve gerçekten taze renginize dikkat çekecek! Bronz tene en yakışan renkler arasında mercan rengini de sayabiliriz.

MERCAN RENKLERİ

Her şey cildinizi öne çıkaran doğru renkleri bulmakla ilgili. Bronzluğunuzu ortaya çıkarmak için genellikle parlak renkler önerilirken, herkes bu kadar cesur ve zengin renklerde kendini rahat hissetmez. 

Yumuşak mercanlar giymeyi düşünün. Renkler ve diğer sıcak pembeler, bronzluğunuzun pembe renklerini vurgulayarak cildinizin ekstra parlak ve cesur görünmesini sağlar!

BEYAZ

Parlak renkler bronzluğunuzu ortaya çıkarırken, daha koyu renkler taze bronzunuzu vurgulayabilecek kontrast sağlar. 

Tabii ki, beyazdan daha parlak bir renk yoktur, bu da onu plajda yeni bronzluğunuzu göstermek için giymek için muhtemelen en iyi renk yapar. 

ZIT RENKLER

Narenciye renkleri bronzluğunuzu vurgulamak için harikalar yaratacak olsa da, onunla kontrast oluşturmayı düşündünüz mü? Teninizi limon yeşili bir gömlekle kontrast yaparsanız bronzluğunuz daha keskin görünebilir. Dolabınızda limon yeşili bir şey yoksa, mor  veya koyu pembe düşünün. Bu renklerden herhangi birini giymek, kıyafetleriniz ile yeni bronzlaşmış teniniz arasındaki farkı vurgulayacaktır!

Bronz tene uygun renkler


MAVİ EN SICAK RENKTİR

Genel olarak, mavinin tüm tonları bronzluğunuzu vurgulamanıza yardımcı olur. Bununla birlikte, bazı gölgeler özellikle iyi çalışır. Hatırlanması gereken iyi bir kural, denizin gölgelerine bağlı kalmaktır. Her türlü açık, parlak mavi, cildinizi vurgulamanın yanı sıra bir kontrast kombinasyonu sağlar. Bronz tene en yakışan renkler hangileridir işte cevabı...

Giydiğiniz mavinin tonu ne kadar açık olursa, bronzluğunuz o kadar koyu görünecektir. Tersine, mavileriniz ne kadar koyu olursa, yeni bronzluğunuz o kadar az fark edilir olacaktır. 

AKSESUAR

Gördüğünüz gibi, renk çarkını anlamak ve renk şemalarını bilmek bronzluğunuzu vurgulamada inanılmaz derecede önemlidir. Doğru aksesuarlar bronzluğunuz için harikalar yaratabileceğinden, bu renk bilgisi aksesuar seçerken de uygulanabilir ve uygulanmalıdır. 

Doğru oje tonu ellerinizi ve ayak parmaklarınızı patlatacak! İyi, altın bir kolye, bronz bir tanrıça gibi görünmenize neden olabilir. Yazlık mayonuzu seçerken bu renkleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun, çünkü doğrudan güneş ışığı altında plajda bronzlaşma olasılığınız çok yüksektir. 

Kolay kombin yöntemi hiç duydunuz mu makalemizi de okumalısınız.

NEMLENDİRMEK

Bu gönderilerde bir trend fark ediyor olabilirsiniz, ancak nemlendiricinin önemi yeterince abartılamaz. İyi bir nemlendirici, cildiniz için herhangi bir renkli gömlek veya ojeden daha fazlasını yapabilir! Bronzluk geçici olsa da, günlük rutininize iyi ve tutarlı bir nemlendirici uygulamak cildinizin sağlığı ve görünümü üzerinde kalıcı ve fark edilir derecede olumlu bir etkiye sahip olacaktır! Bronz tene en yakışan renkler hangileridir sorusuna verdiğimiz cevapları beğendiğinizi umarız.

0 Yorumlar