Hud Collagen Plus Powder

Hud Collagen Plus Powder son günlerde kullanmaya başladığım güzel bir ürün olunca sizlerle de paylaşmak istedim. Kollajen hakkında yeterli bilginiz olmayabilir. Son günlerde popüler olan kolajen tüketiminin sırlarını merak ediyorsanız makalemizi okumaya devam edin.

Kollajen, kemikler ve deri için yapı taşları sağlayan bir protein olarak bilinir. Dokular kolajen sayesinde  esnek olur. İnsanlar yaşlandıkça, kolajen üretimi de azalmaktadır. Piyasada tablet, toz, likit gibi farklı seçenekler bulunmaktadır. Ben bugün kollajen tozu hakkında bilgi vereceğim.

Saç nasıl nem kazanır makalemizi de okuyunuz.

Hud kollajen


Kollajen tozu nasıl kullanılır?

Hud Collagen Plus Powder toz bir üründür. Diğer çeşitlerdeki kolajenlerin bozulması daha kolay olduğu için toz formda ürünler daha kullanışlı olmaktadır. Çalışmalar, yetişkinlerin sağlık yararlarından yararlanmak için günde 2,5 ila 15 gram arasında kolajen tüketmesini önermektedir. Kolajen tozunu smoothie'lere, shake'lere, unlu mamüllere, yoğurda ve hatta kahvenize veya çayınıza karıştırarak tüketebilirsiniz.

Kolajeni suyla karıştırabilir misiniz?

Evet sadece alın, karıştırın ve yudumlayın. Bildiğimiz soğuk su ile bile Hud Collagen Plus Powder  kullanılabilir.

Tip 1 mi, Tip 2 mi yoksa Tip 3 kolajen mi daha iyi?

Aslında 28 farklı tür kolajen vardır. En bilinenleri Tip 1, 2, 3 olarak adlandırılır. Tip 1 kolajen, güçlü saçlar, cilt, tırnaklar ve kemikler için kullanılır. Tip 3'de aynı şey için kullanılır! Tip 2 Kolajen vücudumuzda daha az yaygın olsa da, eklem ve kıkırdağı destekler ve vücuda büyük fayda sağlar!

hud collagen destekten


Hud Collagen Plus Powder Kullanıcı Yorumları

Hud kolajen tozu helal sertifikalıdır. Tip 1, 2, 3 ve C vitamini içermektedir. Akşam yatmadan içindeki ölçek ile bir ölçek kullanılırsa gece boyunca etkisini göstermektedir. Kullandığım süre boyunca izlenimlerim şu şekilde oldu. 

Ben yoğurt ile birlikte kullandım. Siz isterseniz limonlu su ile ya da farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Vücudumdaki yaştan dolayı oluşan bazı ağrılarım kısa sürede azaldı. Fiyatı da oldukça uygun olunca ikinci kutuyuda aldım. Saçlarımdaki yoğun dökülmeler şu anda durmuş görünüyor. Ayrıca tırnaklarımda da kırılmalar yok denecek kadar az artık. Etrafımdakiler cildimin ışıldadığını, toparlandığını söylüyor. Sabahları daha dinç olarak uyanıyorum.

Trendyoldan aldığım kollajen tozu uygun fiyatlı ve başarılı bir ürün olmasından dolayı şimdiden favorim oldu. Hud Collagen Plus Powder hakkındaki yorumları okumanız için linki ekliyorum, ürünün adına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca instagram hesaplarına da göz atmayı unutmayın. @destekten 





0 Yorumlar