En sevilen avize modelleri

Her mevsimin özel bir rengi olduğu gibi her mekânın da kendine özgü bir tarzı vardır. Bu tarzın belirlenmesinde önemli bir katkı sağlayan aydınlatma malzemeleri, mekâna uygun olarak seçilmelidir. En sevilen avize modelleri size evinizi dekore etmede yol gösterecektir.

Avizelerde kullanılan malzemelerin kendi içinde renk ve tasarım açısından bütünlük sağlaması gereklidir. Seçilecek avize modelleri mekânın renk ve dekorasyonuna uyumlu olması tercih edilmelidir. Yaşam alanlarının hayat enerjinizi bir üst seviyeye çekmesini istiyorsanız kullanacağınız renkten avize seçiminize, mobilyadan halıya, perdeden aksesuara kadar her detaya dikkat etmeniz gerekir.

En sevilen avizeler


         Işıklandırma Seçiminiz Dekorasyon Zevkinizi Yansıtsın, Son Moda Avize Modelleri Neler?

Mekâna verilmek istenen hava, avize seçimiyle tamamlanabilir. Farklı aydınlatma seçenekleri sayesinde hayalinizdeki atmosferi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Enerjik ve renkli alternatifler; büyük avizelerle yakalanabilir. Çok abartılı olmayan detaylar veya taşlar, ortama genç ve enerjik bir duruş sağlayacaktır. Bu mekânda renkli mobilya tercihinde bulunarak aydınlık bir alan yaratılabilir.

Sade ve doğal modeller; sade ve doğal mobilya tercihinde bulunanların bunu ışıklandırma tercihinde de göstermesi gereklidir. Beyaz duvarlar, ahşap mobilyalar, yeşil yapraklı bitkiler ve cam detaylar odanın tam ortasından sarkan uzun lambalar ile bütünlük sağlayabilir.

Okumayı sevenlere; kütüphanenin büyük bir yer kapladığı evlerde ışıklandırma seçimleri de bu yönde yapılmalıdır. Kütüphanenin hemen yanında yaratılacak bir okuma köşesi, uzun ayaklı bir lambaderle mükemmel bir okuma şıklığı yaratabilir.

Son moda aydınlatmalar


Aydınlatıcı Seçimi Önemlidir, Avizeler Eve Renk Katar

Masa sohbetine doyamayanlara; aile veya arkadaşlarla yemek yemeye doyamayanlar ve geniş bir masa kullananlar, masa üstü aydınlatıcıları tercih edebilir. Bu şekilde yaratılacak sıcak atmosfer sarı ışık veren sarkıt lambalarla desteklenebilir. Özellikle şişe ve bardaklarla yapılan avizeler, yemek masalarının üstü için tamamlayıcı bir dekoratif özellik gösterir.

Kanepelerinizi nasıl farklı hale getirirsiniz makalemizi de okuyunuz.

Gösteriş Severlere; Ev dekorasyonunda büyük ve abartılı detayları sevenlerin avize seçiminde titiz davranması gerekir. İlk bakışta dikkatleri üzerine toplayacak abartılı parçalar salonun tam ortasına yerleştirilebilir. Parlak taşlı bir avize tercihi şaşalı vazolar ve gösterişli tablolarla bambaşka bir yaşam alanı yaratılmasına katkı sağlar.

·         Her odanın yeteri kadar aydınlanacak ve gözleri yormayacak bir avize tercihine ihtiyacı vardır.

Mobilyalarla uyumlu avize tercihleri, dekorasyona katkı sağlar. Aşırı parlak ışıkların gözleri yoracağı unutulmamalıdır. Loş ışık tercihlerse uykunuzun gereken daha erken gelmesine neden olur. Yatak odası aydınlatmasının anahtar sayesinde kısılabilir olması, huzurlu bir ortamın yaratılmasına katkı sağlar.

0 Yorumlar