Leopar desen nasıl kombinlenir?

Leopar desen kıyafetler her zaman dikkat çeken kadınları büyüleyen çok özel kıyafetlerdir. Ancak leopar desen çok ince bir çizgidir. Bazen çok şık, büyüleyici, inanılmaz gösterişli olabilirken bazen de oldukça basit ve kötü bir görünüm sağlayabilir. Peki, bu durumu sağlayan nedir? Leopar desen nasıl kombinlenir?


leopar desen nasıl kombinlenir?


 

 Karmaşadan Oldukça Uzak Kalın

 

 Bazı kadınlar leopara bayılırlar. Bayılmak da bir kenara sanki her şeyini leopara teslim edercesine baştan aşağı leopar süslemeyi çok severler. Leopar taytlar, leopar bluz, leopar ayakkabı hatta leopar saç bandı hatta ve hatta leopar küpelere kadar süslendiğinizi düşünün. Adeta bir leopar zehirlenmesi olmaz mı? Üstelik sadece kıyafete değil evinin dekorasyonunda mobilyasında ve çeşitli yerlerinde hatta arızalarda bile kullanılabilir. Durum böyle olunca leopar oldukça ucuz ve kalitesiz görünüyor. Çünkü her zaman koşulsuz bir kural vardır bir şey bir yerde ne kadar çoksa, o kadar değersizleştir. Ama bu arz talep meselesi gibi. Bu yüzden leoparı iyi anlamak lazım. Leopar bir gösteriştir, ancak fazlası kesinlikle doğru değildir. Elbette ki leoparlı tek parça kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu yüzden eğer her parçada leopar kullanmak istiyorsanız geçişleri leopar kullanabilirsiniz. Mesela harika bir leopar ayakkabının üzerine komple bir leopar pantolon ya da tayt giymek yerine cepleri leopar desen detaylı üzerine de manşet kısımları leopar desen detaylı gömlekler bluzlar kullanılabilir. Her dönem moda olan leopar doğru kombinle baş döndürebilir. Leopar desen nasıl kombinlenir?


leopar kombin


 

 Leopar desen ile gece şıklığı

 

 Her dönem moda olan ve modası hiç geçmeyen desenlerden birisi de tartışmasız leopar. Leopar deseni gece hayatında kullanmak oldukça iddialı ve dikkat çekicidir. Bu nedenle gece hayatında leopar kullanırken oldukça dikkat edilmesi gerekir. Parçalar birbirleriyle yarışmaması için tek parça leopar her zaman idealdir. Örneğin çok şık simsiyah bir tulum üzerine -bu tulumun payetli olması daha frapan düz olmasa daha maskülen bir hava katacaktır.- minicik şık bir leopar çanta altına da yine gösterişli leopar Stiletto kullanılabilir. Böylece hem sade hem de şık bir görünüm elde edebiliriz. Ya da yine gece hayatında siyah bir Stiletto üzerine minikleri leopar bir etekle üzerine basic bir tişört bile kullanarak çok farklı bir hava elde edebiliriz. Başka türlü leopar desen nasıl kombinlenir?


Modanın kadınlar üzerindeki etkisi makalemizi de okuyunuz.

 

leopar desen nasıl kombinlenir

 Leopar karmaşasında şıklık yaratmak

 

 En zoru da leopar karmaşasında şıklık yaratmak. Bir Leoparın kalitesiz görünmemesi için genellikle karmaşadan kaçınmak gerekir. Ama yine de bazen baştan aşağı aynı desen olmak hepimizin tercihi olabiliyor. Bunun için en güzel öneri boydan bir tulum üzerine yine aynı desenden peluş bir ceket peluş bir çanta ile kombinlenebilir. Burada dikkat edilmesi gereken husus eğer tulum bol olursa kombini basitleştirir dar olursa daha havalı bir görünüm sağlar. Bu kombin olmazsa olmazı tabii ki de leopar güneş gözlükleridir. Mademki amacımız karmaşa içinde şıklık leopar saç bandı da unutulmamalıdır.

Leopar desen nasıl kombinlenir?


Leopar baskı, herhangi bir kıyafete cesur ve göz alıcı bir ek olabilir. Leopar baskıyı gardırobunuza nasıl dahil edeceğinize dair birkaç ipucu:

  1. Küçük başlayın: Leopar desenli giyinme konusunda yeniyseniz, kıyafetinize küçük dozlarda eklemeyi deneyin. Örneğin leopar desenli bir atkı, çanta veya ayakkabı deneyebilirsiniz.

  2. Karıştırın ve eşleştirin: Leopar baskıyı diğer desen ve renklerle karıştırıp eşleştirmekten korkmayın. Leopar desenli bir ceket, düz renkli kot pantolon veya etekle harika bir şekilde eşleşir.

  3. Aksesuarlar: Leopar baskı, nötr bir kıyafete ilgi çekici bir pop eklemek için de kullanılabilir. Düz renkli bir elbiseyle leopar desenli bir kemer takmayı veya leopar desenli bir çantayı sade bir kıyafetle eşleştirmeyi deneyin.

  4. Sade tutun: Leopar desen giyerken, kıyafetinizin geri kalanını basit tutmak en iyisidir. Bunaltıcı olabileceğinden, leopar baskısını çok fazla yüksek sesli desen veya renkle eşleştirmekten kaçının.

  5. İyi eğlenceler: En önemli şey, leopar baskınızla eğlenmek ve farklı stiller ve kombinasyonlar denemek. Yeni bir şey denemekten ve sizin için neyin işe yaradığını görmekten korkmayın. Leopar desen nasıl kombinlenir sizin fikirleriniz neler?

 

 

 

0 Yorumlar