kilit parçalar

Bugün sizlerle her kadının dolabında olması gereken ve her an kolay şıklık sağlayan bizleri daha kadınsı hissettiren kilit parçalar üzerine bir yazı yazmak istedim. Bu yazıyı biraz kendimden biraz da trendlerden yola çıkarak karar verdim. Bunlar içerisinde atladıklarım da olabilir.

Çoğu zaman saatlerimizi dolabın karşısında geçirerek ancak seçtiğimiz hiçbir parçada sonuçtan memnun olmayız. Kimi zamanda öylesine dolaptan alarak giydiğimiz bir parça ile kendimizi adeta bir prenses gibi hissederiz. Ancak bazı parçalar vardır ki gerçekten kolay şıklık sağlar.

Kilit Parçalar Kolay Şıklık Demek

Ben kullanmayı en çok sevdiğim parçaları başa koymak istedim.

Bunlardan ilki blazer ceketler. Kotların, kumaş pantolonların, eteklerin ya da elbiselerin üzerine kolaylıkla kullanabilirsiniz bu tarz ceketleri. Kaliteli kumaştan üretilmiş bir tane blazer cekete sahip olduğunuzda, sıradan bir kot ve tişört giyerek blazer ceketle tamamladığınızda daha kolay bir şıklık sağlayabilir ve oldukça hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Eğer üzerinize biraz hareket katmak istiyorsanız en çok tercih edilen peplum üstler. Bu üstleri gömleklerden daha çok görmeye başladık kadınların üzerinde. Vücut kısımlarını ekstra bir çaba göstermeden güzel bir şekilde ortaya çıkardıklarını düşünüyorum. Ben bunları geçen ilkbaharda çok sıklıkla kullandım diyebilirim. Bu kullanım yazında aynı şekilde devam etti. Peplum üstleri önümüzdeki sezonda da kullanacağım diyebilirim.

Sivri burun ayakkabılar


Sivri Burun Ayakkabılar Her Zaman Şıktır

Sıra geldi üzerinde kendimi oldukça iyi hissettiğim sivri burun topuklu ayakkabılara. Pek çok kıyafetinizi rahat bir şekilde tamamlayabileceğiniz bu ayakkabılar aynı zamanda basit bir şıklık yaratmanıza ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyorlar. En çok tercih edilenin siyah olduğunu biliyorum ancak bence ten rengini deneyin derim. Bu sayede hem daha sofistike hem de aslında siyaha göre daha rahat kombinlediğinizi sizde fark edeceksiniz.

Beyaz pantolon


Beyazın fazlasıyla yer tuttuğu bu yılda, benim en şık ve rahat olduğunu düşündüğüm parçalardan bir tanesi bu yazın da modası olan beyaz pantolonlar. Bu pantolonları kolaylıkla kombinleyebileceğiniz gibi yazın verdiği duru şıklığı kolayca yakalayabilirsiniz.

Eskiden olsa buraya siyah kolsuz bir elbise eklerdim. Ancak benim şu sıralar en büyük favorim bordo elbise. Acil durumlardan kolaylıkla sıyrılmak için mutlaka bir tane edinin derim.

Kalem etekler


Kalem etekler. Artık kalem eteklerin sadece ofis parçaları olmadığını hepimiz biliyoruz. Çalışma hayatı için zaten şık bir parça olan ancak günlük hayatımızda onları biraz sporlaştırarak sık ve şık bir şekilde kullanıyoruz. Renk ve desen tercihi tamamen size ait. Ancak yaz aylarında ve bahar aylarında kullanım açısından oldukça rahat olacak bu eteklerden mutlaka bir tane edinmelisiniz. Bu açıdan vücudunuzu tanımanız ve kendi kalıplarınıza uygun ölçüde bir etek satın almanız önemli bir detaydır. Bu eteklerin altına kullanacağınız ayakkabı seçimlerinizde büyük bir önem sağlar. Gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bir kalem etek kesinlikle kilit parçalar arasındadır.

Gömlek elbise


Gömlek Elbise Modası

Yazımı gömlek elbiselerle sonlandırmak istiyorum. Ben kendim için aldığım rengi söyleyecek olursam ten rengi diyebilirim ve mutlaka tercih etmenizi söyleyebilirim. Ben bu parçalara bayılıyorum. Size kolayca, isterseniz spor isterseniz de klasik bir şıklık sağlayabiliyor. Günlük kullanımınızda da oldukça rahat edeceğiniz bu modeller renk ve desenleri ile çeşitlilik sağlıyor.

Bikini ve mayo alırken dikkat edilmesi gerekenler makalemizi de okuyunuz.

İşte bu modeller benim kendimi içinde en iyi hissettiğim ve en kolay şıklık sağlayan üzerime giydiğimde biraz daha kadınsı hissettiğim parçalar. Bu parçaları sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Kemerli, kemersiz düz ayakkabı, topuklu ayakkabı fark etmeksizin her tarza uyum sağlayacak bu elbiseler ile kendinizi olduğunuzdan çok daha iyi hissedebilir ve kilit parçalar kullanarak şıklığınıza yeni bir şıklık katabilirsiniz.

Çok Sevilen Anahtar Parçalar

Moda söz konusu olduğunda, zarafet ve rahatlık her zaman el ele gitmez. Ancak, doğru anahtar parçalarla her ikisine de sahip olabilirsiniz. İşte şıklığınıza kolaylık sağlayan bazı moda ürünleri.

  1. Yapılandırılmış Bir Tote Çanta: Yapılandırılmış bir tote çanta sadece şık değil aynı zamanda işlevseldir. Tüm temel ihtiyaçlarınızı tutabilir ve düzenli tutabilir. İhtiyacınız olanı bulmanızı kolaylaştırmak için birden çok bölmesi ve cebi olan bir çanta arayın.

  2. Rahat Bir Topuklu Ayakkabı: Topuklu ayakkabılar herhangi bir kıyafete zarafet katabilir, ancak her zaman rahat değildirler. Yastıklı iç tabanlı ve sallanmayan sağlam topuklu ayakkabılar arayın. Daha fazla denge için orta topuk veya blok topuk düşünün.

  3. Çok Yönlü Bir Blazer: Bir blazer herhangi bir kıyafeti giyebilir, ancak aynı zamanda kot pantolon ve tişört ile giyilebilecek kadar çok yönlüdür. Daha fazla rahatlık için pamuk veya keten gibi nefes alabilen bir kumaştan yapılmış bir blazer arayın.

  4. Esnek Pantolonlar: Biraz esnek pantolonlar, stilden ödün vermeden rahatlık sağlayabilir. Ponte veya jarse gibi esnek bir malzemeden yapılmış pantolonları arayın. Bu pantolonlar yukarı veya aşağı giyilebilir ve seyahat için mükemmeldir.

  5. Açıklamalı Takılar: Açıklamalı takılar herhangi bir kıyafeti yükseltebilir ve daha uyumlu görünmesini sağlayabilir. Kendini ifade eden cesur kolyeler veya küpeler arayın. Bu parçalar sade bir tişört veya daha resmi bir elbise ile giyilebilir.

  6. Klasik Bir Trençkot: Klasik bir trençkot hem şık hem de pratiktir. Sizi yağmurda kuru tutarken aynı zamanda herhangi bir kıyafete sofistike bir dokunuş katabilir. Farklı mevsimler için çok yönlü hale getirmek için çıkarılabilir astarlı bir palto arayın.

  7. Midi Elbise: Midi elbise, zarafet ve rahatlığın mükemmel bir karışımıdır. Çok kısa veya çok uzun değil, bu da onu her durum için mükemmel kılıyor. Güzel bir silüete ve iyi dökümlü bir kumaşa sahip bir elbise arayın.

Sonuç olarak, doğru anahtar parçalar, kilit parçalar hem rahatlığı hem de şıklığı gardırobunuzda bulundurabilirsiniz. Çok yönlü, rahat ve giyilip çıkarılabilen parçaları arayın. Dolabınızda yer alan bu parçalar ile hem şık hem de rahat hissederken her ortama hazır olacaksınız.

0 Yorumlar