1+1 daireler

Stüdyo adı verilen 1+0 dairelerin yeni projelerde yer alamaması sebebiyle yatırımcıların ilgisi de 1+1 dairelere yönelecek.

Neden Küçük Daireler

Yatırımcılar ev alırken amortisman süreleriyle ve kira geliriyle ilgileniyor. 1+1 daireler kolay kiralanma özelliğiyle avantaj sağlıyor. Fiyatları muadillerine oranla çok daha uygun olan bu seçenek, fazla birikim gerektirmiyor.

·         Eksik kalan kısım için banka kredisinin de kolay bir şekilde alındığı daireler özellikle markalı konut projelerinde fonksiyonel kullanım alanlarıyla dikkat çekiyor.

Hızlı bir şekilde kiralanan ve satılan daireler, ekonomik bir yaşam biçimini de beraberinde getiriyor. Aidattan genel gidere kadar farklı kalemlerde fark yaratan 1+1 daireler, az eşya kullanımı ve kolay temizlik seçeneğiyle de avantaj sağlıyor.

1+1 daireler


1+1 Dairelere Olan İlgi Nasıl Şekilleniyor?

Yabancı iş insanları veya çalışanlar bu daireler en çok tercih eden kişiler arasında yer alıyor. Misafirlerini otelde ağırlamak istemeyen firmalar rezidans hizmeti veren projelerdeki 1+1 dairelerle yakından ilgileniyor. Özellikle genç nüfus tarafından tercih edilen evler, öğrenciler için de son derece ideal bir seçenek oluşturuyor.

Çatı katı dekorasyonu makalemizi de okuyunuz.

Yoğun bir çalışma hayatına sahip olan ve büyükşehirler de yaşayanlar merkezi lokasyona sahip yeni projelerde daha çok küçük metrekareli daireleri tercih ediyor. Evini aynı zamanda ofis olarak da kullanmak isteyenlere hizmet eden bu daire seçeneğine hemen her projede yer veriliyor.

1 Yorumlar

  1. Instead, please self-isolate immediately in case you've COVID-19.

    YanıtlaSil