Yeni Sezon Kıyafetler, En trend Ürünler İçin Coconat

 

coconat.com.tr
Evde kalmaya devam ettiğimiz şu günlerde online alışveriş sitelerinden faydalanmaya devam ediyoruz. Yeni sezon kıyafetler için farklı sitelerden alışverişler yapıyorum ve memnun kaldıkları mı sizinle paylaşıyorum. Bugün sevdiğim farklı bir online alışveriş sitesi önerisiyle geldim coconat.com.tr 

Yeni Sezon Kıyafetler Nelerdir, Nereden Bulabilirim?

Coconat son moda, yeni sezon kıyafetler için mutlaka incelemeniz gereken bir site. Aradığınız birçok şık parçayı bulabilirsiniz. Bu sezon kadınlar neler giyecek sorusunun cevabına beraberce göz atalım.


yeni sezon kıyafetler

En Trend Ürünler İçin Coconat Harika Seçeneklere Sahip


Spor giyimi sevenler için vazgeçilmez parçaların arasında sweatler gelmektedir. Sweat shirt modelleri arasında kapüşonlu, fermuarlı, baskılı olanlar en sevilenler arasındadır. Jean kollu sweat oldukça hoş tasarımıyla gençlerin gözdesi olabilir.

yeni sezon kıyafetler

Ekose her zaman her yerde moda trendlerinde yerini almaya devam ediyor. Ekose etekten pantolona, monttan çantaya hemen her alanda zevkle kullanılmaktadır. Sizde tarz bir mont almak istiyorsanız ekose mont tasarımlarına mutlaka göz atmalısınız.
seksi kazaklar

Yeni sezon kıyafetler arasında yaka kısmı açık olan seksi kazaklar çok tutulmaktadır. Vizon renk bu tür kazaklar için en çok tercih edilen renkler arasındadır. Vücuduna güvenen, iddialı hanımların tercihleri arasında olan bu modeller sıcak tutarken dikkatleri de üzerinize çekecektir.

yeni sezon gömlek

Coconat.com.tr sitesinden benim seçimim klasik düğmeleri spor bir tarz ile buluşturan bu gömlekten yana oldu. Oldukça rahat bir tarzda olan gömleği L beden aldım. Dar gelmedi aksine oldukça salaş bile durdu.
yeni sezon kıyafetler

Son derece kaliteli kumaştan üretilmiş, rahat bir kalıbı olan çizgili gömleği severek giyineceğim. Coconat.com.tr sitesinden verdiğim siparişin kargo bilgilerine hesabım sayfasından kolaylıkla ulaşabildim. Sitenin iade ve değişim konusunda sorun yaratmaması kolaylıkla karar verip, korkmadan satın alabilmem de çok etkili oldu. Instagram hesaplarını takip ederseniz Instagrama özel %10 indirim hakkını kazanabileceksiniz. Ayrıca 100 lira üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı bulunmakta. Instagram hesapları @coconat.com.tr mutlaka takip ederek kampanyalardan, yeni sezon kıyafetler, en trend ürünler, indirimlerden haberdar olun.

Yorumlar

  1. Gömlek güzel görünüyor. Güle güle kullanın.:)

    YanıtlaSil
  2. coconat sitesinde çok güzel kıyafetler var. Prensesin kıyafeti de çok yakışmış güle güle giysin

    YanıtlaSil
  3. Yeni sezon kiyafetler Coconat sitesinde birbirinden güzel, evden online alışveriş büyük kolaylık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar