Burçlara Göre Yılbaşı Hediyeleri Neler Olabilir?

 

Burçlara göre yılbaşı hediyeleri neler olabilir?

Burçlara göre yılbaşı hediyeleri seçerken onların zevklerine ve burçların özelliklerine göre seçim yapmalısınız. Bunun için hediye alacağınız burcu iyi tanımalısınız. İşte, sevdiklerinizin burçlarına göre hediye alternatifleri!

Burçlara Göre Yılbaşı Hediye Seçiminde Bunlara Dikkat

 

Koç Burcu için Yılbaşı Hediyeleri!

Koç burcu için yılbaşı hediyeleri alırken zevklerine uygun hediyeler seçmelisiniz. Koç burcu insanı hem atılgan hem girişken hem de entelektüeldir ve kırmızıdan çok hoşlanırlar. Bir koç burcu erkeğine; spor aktivitelerinde kullanabileceği eşyalar, kol saati veya sevdiği türde bir kitap hediye edebilirsiniz. Koç kadınına ise rengi kırmızı olan bir kıyafet, atkı, bere veya bir takı seti alabilirsiniz. Hem koç kadınlarına hem de koç erkeklerine baskın kokulu ve enerji veren bir parfümde hediye edebilirsiniz.  

Burçlara hediyeler


 

Boğa Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Boğa burcu için yılbaşı hediyeleri arayışındaysanız öncelikle bu burcun özelliklerini iyi bilmelisiniz. Boğa burcu erkeği keyfine, sanata ve güzelliğe düşkün bir burçtur. Bu burcun erkeklerine parfüm,ipek kravat, kokulu sabunlar, sinema bileti veya bir tiyatro bileti hediye edebilirsiniz. Boğa burcu kadınları ise sakin ve aynı zamanda da mağrurdurlar. El sanatlarından, yemek yapmaktan ve müzik dinlemekten çok büyük keyif alırlar. Bir boğa burcu kadınına sanatsal değeri olan hediyeler verebilirsiniz. Mutfak eşyaları, tiyatro, müzikal, konser veya sinema bileti onları çok mutlu edecektir. Boğa burcu insanlarına hediye alırken yeşil veya mavi tonlarda seçim yapabilirsiniz.

Burçlar için hediye


 

İkizler Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

İkizler burcu için yılbaşı hediyeleri teknoloji konulu olabilir. Bu nedenle hem bu burcun kadınlarına hem de erkeklerine bilgisayar, telefon ve flash bellek gibi bu tür hediyeler armağan edebilirsiniz.İkizler burcu kadınları ise seyahat etmekten ve yeni yerler görmekten büyük keyif alırlar. Seyahat ederken kullanabilecekleri bir çanta, eğlenebilecekleri bir tur veya bir uçak bileti onları çok mutlu edecektir.Kendi işini yapan bir ikizler erkeğine ise kalem seti armağan edebilirsiniz.

 

Yengeç Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Yengeç burcu için yılbaşı hediyeleri seçerken onların zeki olduklarını unutmamalısınız. Yengeç burcu kadınları özellikle birikim yapmayı sevdikleri için onlara bir çanta ile cüzdan seti ya da sadece bir cüzdan hediye edebilirsiniz. Şık inci takılar, antika eşyalar, vanilya ve baharat içeren tütsüler de yengeç kadınlarını mutlu edecektir. Yengeç burcu erkekleri çok zekidir ve analiz yetenekleri kuvvetlidir. Evlerine düşkündürler. Bu nedenle mutfak eşyaları hediye edebilirsiniz. Ayrıca bu burcun erkeklerine zekâ oyunları alabilirsiniz.

Burçlara hediye seçmek


 

Aslan Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Aslan burçları romantiktirler, eğlendirmeyi ve canlı renkleri severler. Eğer bir aslan sevgiliniz varsa ona şık kırmızı aksesuarlar ve kırmızı mumlar hediye edebilirsiniz. Aslan kadınlarına ise markalı çantalar, çiçekler, kozmetik ürünler ve değerli takılar hitap edecektir. Ayrıca saçlarına düşkün olan bu burcun erkeklerine ve kadınlarına kesinlikle saç aksesuarları, saç spreyleri, saç bakım setleri ya da saç kokuları armağan edebilirsiniz. Sakal bakım seti, seyahat edebilmeleri için bilet veya bir kol saati de aslan burcu erkeğini kesinlikle mutlu edecektir. Aslan burcu için yılbaşı hediyeleri ararken renk olarak altın rengi hediyeleri tercih etmelisiniz.

 

Başak Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Başak burcu için yılbaşı hediyeleri alırken kaliteden asla ödün vermemelisiniz. Başak burcu erkekleri ve kadınları farklı hediyelerden hoşlanırlar. Başak erkeği, ona hediye edeceğiniz bir cüzdan ile çok mutlu olacaktır. Organize etmekten hoşlandıkları için başak erkeklerine ayrıca ajanda veya çanta da hediye edebilirsiniz. Kaliteden hoşlanan başak kadınları için pratik ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, mutfak eşyaları veya kullanabilecekleri renkli aksesuarlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Zevkine, modaya ve estetiğe düşkün olan terazi burcu insanları en çok cilt bakım setleri, parfümler, kremler, son moda kıyafetler ve ev eşyaları ile mutlu olacaklardır. Bu burcun kadınlarına da erkeklerine de trendde olan eşyalardan satın alarak hediye edebilirsiniz.  Bu burcun kadınlarına hediye olarak bir paket çikolata da verebilirsiniz. Kaliteye oldukça düşkündürler. Bu sebeple terazi burcu için yılbaşı hediyeleri seçerken kaliteli eşyalar seçmeye özen göstermelisiniz.

Akrep burcuna hediye


 

Akrep Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Akrep burcu için yılbaşı hediyeleri alırken çok fazla alternatifiniz olacak.Erkekleri de kadınları da hemen hemen aynı şeylerden hoşlanırlar. Siyah veya kırmızı tonlarda deri kıyafetler, aksesuarlar ve baharatlı parfümler akrep burçları için alınabilecek en doğru hediyelerdir. Akrepler ayrıca dedektif konulu kitaplar okumayı da severler. Parfüm seçimlerinizde ise baharat kokulu parfümler olmasına dikkat etmelisiniz. Akrep kadınlarına aromatik yağlar, yakut takılar ve yüksek topuklu ayakkabılarda alabilirsiniz.

 

Yay Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Yay burçları için yılbaşı hediyeleri alırken onların gezmeyi çok sevdiklerini unutmamalısınız. Yay burcu insanları için spor eşyaları,seyahat ederken kullanabilecekleri eşyalar, tur bileti veya bir sırt çantası hediye olarak seçilebilir. Sosyal aktivitelere düşkündürler. Kamp ürünleri, fotoğraf makinesi de alabilirsiniz. Fotoğraf çekmek onlar için bir tutkudur. Bu burcun insanları aldıkları her hediyeden mutlu olurlar.

Yılbaşı partisinde ne giymeliyim? makalemizi de okuyun.

 

Oğlak Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Oğlak burçları tam anlamıyla iş tutkunlarıdır. Hem sabırlı hem mütevazi hem de iddialı bireylerdir. Bu nedenle oğlak burcu için yılbaşı hediyeleri seçimlerinize özen göstermelisiniz.Oğlak burcu erkekleri markalı ve deri olan her şeyden hoşlanırlar. Markalı bir saat veya iş yerlerinde kullanabilecekleri eşyalar onları sevindirecektir. Oğlak kadınlarına ise kahverengi ve mavi tonlarda aksesuarlar alabilirsiniz. Parfüm seçimi yaparken çam ve vanilya kokuları seçmeye dikkat etmelisiniz.

Kova burcu hediye


 

Kova Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Sıra dışı bireylerdir ve rahat insanlardır. Alışıla gelmişin dışında bir tarzları vardır ve bu tür spor kıyafetleri severler.Kova burcu için yılbaşı hediyeleri alırken teknolojik olmasına dikkat etmeniz çok doğru olacaktır. Cep telefonu, bilgisayar ve bunlar gibi teknolojik eşyalar onlara hitap eden hediyelerdir. Kova burcu insanları renk olarak da metalik tonları severler.

 

Balık Burcu İçin Yılbaşı Hediyeleri!

Balık burcu insanları romantik ve duygusaldırlar. Şeker, meyve ve zambak aromalı parfümler hoşlarına gidecektir. Ayakları onlar için çok önemlidir. Ayak bakım ürünleri, ayakkabılar, ayak masajları ve eflatun renginde şık çoraplar onları mutlu edecektir. Balık burcu için yılbaşı hediyeleri kesinlikle sanatsal türde de olabilir. Onlara herhangi bir konser veya bir müze ziyareti için bilet dahi hediye edebilirsiniz. Burçlara göre yılbaşı hediyeleri seçeneklerimizi sevdiniz mi? Sizin sevdiğiniz hangi burç ve ne hediye alacaksınız?

 

 

Yorumlar

  1. Yeni yıl hediyesi seçerken burç uyumuna dikkat edeceğim ☺️

    YanıtlaSil
  2. Ben kova burcuyum ve sevdiğim tür spor kıyafetlerini bilemedim. :)

    "bu tür spor kıyafetleri"

    YanıtlaSil
  3. Burçlara göre yılbaşı hediyeleri satın alınacak hediyenin verilecek kişinin zevkine göre olması harika fikirler vermiş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar