Kabanlar

Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan kabanlar her sezon moda akımlarından etkilenerek çeşitli formlara girerler. Kısa ve uzunluğu, kumaş kalınlığı, aksesuar zenginliği ve tarzına göre belirlenen kaban fiyatları değişiklikler gösterir.

Kaban


Kabanlar ve Aksesuar Kullanımı

Günümüzde belli model dış giyim ürünlerinin gün boyu kullanılabilir olması ile birlikte bu ürün gurubuna olan ilgi artmıştır. Yapılan şık kombinlerle giyilen deri kabanlar veya hafif pardösü tarzı modeller ilgi çekmeye devam etmektedir. Kullanılan kaban modellerinde;

·         Yaka kürkleri,

·         Kalın kemerler,

·         Zımba detayları,

·         Renkli parçalar,

·         Kapitone dikişler ve

·         Şal yaka modeller farklı ihtiyaçlara göre belirlenirken kaban fiyatları da aynı şekilde ürün çeşitlerine göre belirlenmektedir.

Yün aksesuar ve paşmina türü şallarla birlikte sıcak ve modern bir kış geçirebilir, renkli bir tarz yakalayabilirsiniz. Trençkot, yağmurluk, asker parkası, çoban kaban, dolamalı kaban, panço, evaze kloş etekli kaban, kürk kaban, pelerin ve kısa kaban çeşitleri farklı ihtiyaçlara ve vücut tiplerine özel olarak üretilmektedir.

Kaban fiyatları


Kaban Satın Almadan Önce

Kaban seçerken kıyafetlerinizi göz önünde bulundurmalı ve renk, beden ve model seçiminde buna göre karar vermelisiniz. Kabanlar sadece bir sezon giyilmez. Soğuk kış günlerinin koruyucusu ve kurtarıcısı olan kaban fiyatları belirlenirken dikkate alınan konu kumaş kalitesi ve aksesuar zenginliği olmaktadır.

Kadın mont modellerinde yeni trendler makalemizi de okuyunuz.

Üst giyim alışverişinde sıklıkla tercih edilen renkler arasında siyah, kahverengi, lacivert, ekru ve kırmızıyı sayabiliriz. Kaz tüyü montlar benzerlerine göre daha ince duracağı için sıklıkla tercih edilmektedir.

0 Yorumlar