Kadın mont modelleri

Havaların soğumasıyla birlikte kışlık kıyafetler vitrinlerde yerlerini almaya başladı. 2021 kış modasında en sık göreceğimiz kilit parçalar arasında pastel renkli uzun elbiseler, bol fırfırlı kazaklar, metalik renkli şişme montlar bolca görülecek. Kadın mont modelleri şişme mont şeklinde çok fazla kullanılacak. 

Kadın Mont Modelleri 2021 Kış Sezonunda Çok Moda

Metalik ve renkli modellerden oluşan kadın mont modelleri 2021 kış sezonunda sokaklara ayrı bir hava katacak. 

Kadın mont modelleri

Neden Şişme Mont Tercih Etmeliyiz

Şişme mont modellerinin sevilmesinin tek nedeni tarz olması değil; rüzgarlı ve yağmurlu bir yerde yaşıyorsanız şişme montlar sayesinde rüzgarın bıçak gibi kesen etkisinden rahatlıkla korunabilirsiniz. Şişme montlar hafif olması, yağmur altında ıslandıktan sonra bile ağırlaşmaması, sıcak tutması ve havalı görünmesi nedeniyle kadınlar arasında en sevilen modellerdendir. 2021 senesinde de bu kadar popüler olunca siz de mutlaka bir tane edinmelisiniz.
Şişme mont modelleri


Şişme Mont Kombinleri

2021 kış sezonda kadınlar haki, mavi, fuşya, füme ve siyah renk şişme mont modellerini tercih edecekler. Uzun, kısa,mat ya da parlak her türlü şişme mont çeşitli kombinlerle bu kış kullanılacak. Şişme montunuzu eşofman takımlarınızla ve spor ayakkabılarınızla çok rahat kombinleyebilirsiniz. Kot pantolonlar ve botlarla spor bir şıklık yakalayabilirsiniz. İsterseniz baştan aşağı siyah giyinerek renkli bir şişme mont ile kıyafetinize cazibe katabilirsiniz. Deri pantolonlarda şişme montlarla birlikte en çok tercih edilen parçalar arasındadır.
gotham.com


 Kısa boyluysanız uzun modellerdense kısa kadın mont modelleri size daha çok yakışacaktır. Bel kısmı oturan modeller kilolu hanımları daha ince gösterecektir. Rengarenk atkı, bere ve eldiven gibi aksesuarlarla daha havalı bir görünüm kazanabilirsiniz.
Şişme mont



2021 Kış sezonunda kadın mont modelleri arasında en çok tercih edilenler şişme montlar olunca bende kendime bir şişme mont aldım. Satın aldığım sitenin güvenilir, bol çeşitli, kaliteli olmasına önem verdiğim için iyice araştırdım ve sonunda www.gotham.com.tr sitesi dikkatimi çekti. Şişme mont çeşitleri arasından seçtiğim Füme şişme mont kısa sürede elime geçti. 
Gotham mont

İlk görüşte füme renkli şişme mont çok hoşuma gitti. Kargo elime ulaştıktan sonra kalitesini ve kesimini çok beğendim. Eğer 2021 kış modasında çok göreceğimiz kadın mont modelleri arasında olan şişme montları çok beğeniyor fakat ne marka alacağınızı bilemiyorsanız www.gotham.com.tr kadın mont modelleri seveceğiniz parçalara sahip, mutlaka inceleyin.
Davet çantası seçimi makalemizi de okuyunuz.




1 Yorumlar