Gri saç modası

Bu yıl en çok gri saç konuşuldu ve gri saç modası ortalığı kasıp kavurdu. Sonbaharı yavaş yavaş hissetmeye başladığımız bu günlerde de gri saç rengi moda olmaya devam ediyor. Özellikle küllü gri rengin çok moda olduğu bu günlerde siyahın ya da başka renklerinde arasına atılan gri tonlar oldukça revaçta. Nötr bir renk olan gri saç rengi bana yakışır mı endişesi ile pek çok kişinin yapamadığı bir renktir. Fakat doğru makyajla gri rengin yakışmayacağı kimse yok diye düşünüyorum. Hem geçtiğimiz yılın hem de bu yılın saç rengi trendi olan gri saç rengine gelin biraz daha detaylı bakalım, kimlere yakışır, nasıl kullanılır inceleyelim.

Gri Saç Rengini Kimler Tercih Edebilir?

Aslında birçok ünlü isimde gördüğümüz, ekranda izlerken iç geçirerek baktığımız gri saç rengi bize de yakışmayacak diye bir kural yok. Gri saç rengi kullanımının püf noktası doğru makyaj diyebiliriz. Doğru makyajı tercih ettiğinizde bu saç rengi ile harikalar yaratabilirsiniz. Sokak modasında gri saç rengi konusunda çok sayıda örnek görebilirsiniz. Kıyafetten makyaja gri saç rengini doğru tamamlayanlar muhteşem bir görünüme kavuşabilirler. Cesur ve iddialı görünmek isteyen bayanlardansanız gri renk sizin için en ideal tercih olacaktır. Ama ben bu kadar iddialı görünmek istemiyorum diyenlerdenseniz gri saç rengini diğer renklerin arasında da tercih edebilirsiniz. Özellikle ombre şeklinde siyahın altına uygulanan gri tonları da bu yıl çok tercih ediliyor.

Gri saç modası


Ünlülerin de Tercihi Gri

Son yıllarda ünlü isimler de saç rengi tercihini griden yana kullanıyor. Sanat dünyasından moda dünyasına birçok ismin tercih ettiği gri saç modellerinin yakışmama ihtimalini ortadan kaldırmak için diğer renklerin arasına gri tonlarını denemelisiniz. Eğer size yakıştığını düşünüyorsanız daha sonra tamamen gri tonlarını tercih etmenizde yarar var. Ayrıca doğru makyaj, gri saç rengi ile yaşlı görünmenizin de önüne geçecektir.

Gri Saç Modası, Gri Saç Renkleri Ve Gri Saç Tonları

Eğer saç rengi tercihinizi griden yana kullanmışsanız, saç diplerinizi koyu tonda tutmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü saç diplerinizin koyu olması durumunda teniniz soluk görünebilir. Ancak başta da söylediğimiz gibi bu soluk görüntüyü kusursuz bir makyajla tamamlayabilirsiniz.

Gri saç modası ne kadar sürer bilinmez ama sarı rengin modası geçmeyecek Hangi Ton Sarı Renk Size Uygun makalemizi de okumalısınız.

1 Yorumlar