Doğanın yardımıyla zayıflama ipuçları

Doğanın yardımıyla zayıflama ipuçları işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Hemen her aktarda bulabileceğiniz bitki çaylarıyla oluşturacağınız karışımlarla kış aylarında aldığınız kiloları kısa ve sağlıklı yoldan verebileceksiniz. Ama her işte olduğu gibi bunda da bazı püf noktalar bulunmakta. Size bunları da açıklayacağız. Ama ilk önce bitki çayı karışımındaki bitkileri ve kilo vermedeki etkilerini verelim.

Doğanın Yardımıyla Zayıflama İpuçları Bitki Mucizeleri

Meta yaprağı: Dünyanın here yerinde obezite tedavisinde kullanılan meta yaprağı vücutta yağ emilimini engellerken su atımını da kolaylaştırıcı etkilere sahiptir. Her yaşta insanın kullanmakta sıkıntı yaşamayacağı bitki tokluk hissini de yaratıp iştahınızda kapanma yaratacaktır.

Yeşil çay: Birçok medeniyetin asırlardır vazgeçilmezi olan yeşil çaya son yıllarda ülkemizde de büyük rağbet olmuştur. Yeşil çayın en büyük etkisi vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olurken sindirimi de kolaylaştırır.

Funda yaprağı: Böbreklerin çalışmasında ve idrar söktürücü etkisi olan bu yapraklar zayıflama yolunda aldığınız sıvıların vücuttan atılması konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.

Biberiye: Yağ eritici ve hazmı kolaylaştıran bu bitki vücuttan toksinleri atarak ideal kilonuza ulaşmakta size büyük bir yardımcı olacaktır.

Kekik: Ülkemizde yaygın olarak yetişen ve birçok alanda kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırırken vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlar.

zayıflamak için bitki çayı


Zayıflamak İçin Bitki Çayı Hazırlanışı:

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı koyacağınız meta yaprağı, yeşilçay, fundayaprağı, biberiye ve kekik on dakika boyunca demlenmesi için beklenir.

Demlendikten sonra süzek yardımıyla süzülür.

Bu karışımla oluşturacağınız çayı gün içerisinde 2 3 bardak içerek düzenli bir şekilde içmelisiniz. Bu yolla doğal yollarla ayda 5 kilo verebilmeniz mümkün. Fakat abartıya kaçmaya çalışıp karışımı fazla tüketmemeliyiz.Aşırıya kaçmaktan kaçınılmalıdır. 

Doğanın yardımıyla zayıflama ipuçları makalemizi sevdiyseniz Muz kabuğunun faydaları da ilginizi çekebilir.

2 Yorumlar

  1. Bitki çayı içip üstüne fazla yemezsek bu sorunun üstesinden gelmiş oluruz.Doğru tüketim önemli.

    YanıtlaSil
  2. Bu ara pandemide aldığım kiloları vermekle uğraşıyorum. Üstüne denk gelmesi güzel oldu. Sevgiler...

    YanıtlaSil