Eviniz İçin Dekoratif Duvar Stickerları


duvar stickerları

Ev dekorasyonu deyince çok geniş bir yelpaze var önümüzde nereden istersek oradan başlayabiliriz. Evimizin her alanını dekore edebilir bunun için çok çeşitli mobilyalar, perdeler, lambalar, çiçekler aksesuarlar kullanabiliriz. Duvar stickerları da bunlardan biridir. Farklı boy ve ebatlarda olabileceği gibi renk ve modellerde sınır yoktur. Kullanım alanları salonlar dışında beyaz eşyalar, tuvaletler, mobilyalar, metal eşyalar, mermer yüzeyler gibi alanlarda da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Salonlarda oturma gruplarının renk ve modellerine uygun duvar stickerlerı kullanılırken tablo yerine kullanılan dekoratif ayna şeklinde tasarlanan modellerde göze çarpıyor.

sticker

Eviniz İçin Dekoratif Duvar Stickerları Son Derece Şık

Bu yılın trendi ise beyaz eşyalar üzerinde kullanılan esprili sticker seçenekleri. Üstelik uygulaması da kolay.

Maliyeti de ucuz olan bu sticker çeşitlerini evinizin herhangi bir yaşam alanının formunu ve havasını değiştirmekle kalmayıp yeni bir solukta getirebilmeniz için farlı bir seçenek. Eskimiş beyaz eşyalarınız üzerinde yenilemek amaçlı kullanırken yatak odalarında daha çok farklı bir atmosfer yaratabilir ev dekorasyonunuza yeni bir soluk kazandırabilirsiniz.

Stickerlar İle Değişim Yaratın

Sarmaşık şeklinde olan modelleri evinizde gözünüze hoş gelemeyen yer yer rahatsız bir görüntüde oluşturan sütunlar içinde kullanabilir, kapı ve duvar diplerinden çıkan ağaç dalları formatında olan stickerları tercih edebilirsiniz.  Ev ve ofis dekorasyonlarında kullanılan duvar stickerları adı altında birçok seçeneği barındıran stickerlar nemli duvarlara uygulanamaz. Sıvalı duvarlara uygulanamaz. Yeni boyanmış duvarlarda kullanımı için en az iki hafta gibi bir süreç gereklidir. Kullanacağınız alanın ise temiz ve kuru olmasına dikkat ediniz.  Yapıştırma işlemine başlamadan bir bez yardımıyla duvarı ya da kullanacağınız alanı tozdan arındırın. Yapıştırmak istediğiniz yere stickeri hizalayın ve yavaşça üzerinde bulunan transfer katman yardımıyla yavaş yavaş açarak yapıştırın. Desenin tamamını yapıştırdıktan sonra yine şeffaf katman yardımıyla üzerine bastırıp sıyırarak daha iyi yapışmasını sağlayabilirsiniz.
Ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler makalemizi de okuyunuz.


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar