ev dekorasyonunda nelere dikkat edilmeli


Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler


Evlerimiz en çok zaman geçirdiğimiz yaşam alanları. Gün sonunda yorgun olan vücudumuzu dinlendirdiğimiz, kah eğlendiğimiz kah güldüğümüz. Öyle ki sevdiklerimizle birlikte yaşadığımız evlerimiz. Her şeyin en güzelini alarak salonuna, banyosuna, mutfağına, yatak odalarına ayrı ayrı özendiğimiz ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu biliyor muydunuz?

ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler

Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Peki, bu neden gerekli? Çünkü evimize doğru atmosferi yaratacak dekorasyonu uygulayabilmek için gerekli. Örneğin ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri renk kombinasyonu. Eğer renk konusunda kararsızsanız işiniz zor. Ne kadar güzel eşyalar alırsanız alın dekorasyonunuzda kullandığınız mobilya ve aksesuarlar birbiriyle örtüşmeyecektir. Bu da göze hiçde hoş gelmeyecek bir görüntü ve son derece rahatsız edici bir atmosfer demektir.

Renk konusunda karar verdiğinizde ise ikinci önemli seçenek mobilya seçimidir.


Doğru renk ve ebattaki mobilya doğru dekorasyon için atılacak en büyük adımdır. Eğer eviniz küçük ise kocaman bir salon takımının size hiçbir faydası olmayacak aksine sıkıntı verecektir. Kısaca evinizin büyüklüğüne uygun ve aile bireylerinin hareketlerini kısıtlamayacak ebatlarda olmasına dikkat edin. Son olarak aksesuar seçimi dekorasyonunuzu tamamlayan ve tüm kombinasyonu birleştiren sonuncu unsurdur.

Evinizi dekore ederken alacağınız aksesuarlar sizi anlatmalıdır.

Örneğin alacağınız hoş bir çerçeve aile fertlerinin çeşitli resimleriyle evinizin dekorasyonuna sıcacık bir hoşluk katacaktır yada hoş bir abajur hem sağlığınız için loş bir ışık sağlayacak hemde görsel olarak muhteşem bir atmosfer yaratacaktır. Aksesuar seçiminde evinizde ne görmek istiyorsanız o yönde aksesuar seçin. Evinizin her zaman ferah ve huzur dolu olmasını istiyorsanız az eşya en doğru karar olacaktır. Hayır, ben daha dolu olsun her şeyden bol bol renk renk diyorsanız da seçim sizin. Kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz o şekilde dekore edebilirsiniz.

Duvar dekorasyonunda Kanvas tablo kullanımı hoş bir detay olacaktır.

Evlerimizde belkide en ihmal edilen detaylardan biri duvarlardır. Duvar dekorasyonunun ihmali evi son derece boş ve çıplak gösterecektir. Odalarınıza uygun hoş Kanvas tablolar seçerek duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Çocuk odalarına daha küçük boylu mini kanvas tablolar seçerken Salonunuza bir çok sevdiğiniz resimden oluşan dev kanvas tablolar uygun olacaktır. En güzel kanvas tabloları bulabileceğiniz bir adres olan Sosyopix.com incelenmeye değer güzel bir sitedir. Evinize tablo seçerken anılara dokunacak ince ayrıntıları barındıran Sosyopix online satış sitesine göz atöayı unutmayın.


 Ev dekorasyonunda dikkat eilmesi gerekenler arasında bulunan Dekorasyonda Gazetelik Kullanımı makalemizi de okumayı unutmayın .

1 Yorumlar

  1. Ev dekorasyonu ile ilgili faydalı ipuçları. Hayatın büyük bölümünün gectigi evlerimiz önemli ☺️

    YanıtlaSil