kadınların affetmediği şeyler


Kadınların Affetmediği 5 Şey Nedir


Kadınların affetmediği şeyler erkekler tarafından oldukça merak edilmektedir. Erkekler çoğu zaman beklemedikleri tepkiler veren kadınları anlamamakta. Kadınların doğası ve erkeklerin doğası birbirinden oldukça farklıdır. Basit bir olayı bir erkek iki cümleyle anlatırken bir kadın olay hakkında bir saat konuşabilir. 

kadınların affetmediği 5 şey


Kadınların Affetmediği 5 Şey 

Kadınların affetmekte zorlandığı ve çoğu zaman affetmediği 5 davranış biçimini şu alt başlıklarda toplayabiliriz.

Kadınların affetmediği 5 şey şu şekilde özetlenebilir:

1-İhanet:
Kadınlar ihaneti hazmedemez. İhanete uğrayan kadınların birçoğu soluğu mahkemede almaktadır. Eşinizi aldattıysanız ve yakalandıysanız işiniz çok zordur. Bu durumda eşinizin ihaneti içine sindirmesi zordur. İhanet bayanların en hassas olduğu noktalardan birisidir.

2- Yalan:
Kadınlar kendisine yalan söyleyen erkekleri sevmezler. Yalan birçok yuvanın dağılmasına neden olmuştur. Yalan çiftler arasındaki güven duygusunu yok eden kötü bir illettir. Eşinize sık sık yalan söylüyorsanız ve eşiniz bu durumun farkındaysa aranızda ciddi bir güvensizlik var demektir.

3-Laf taşıma:
Kadınlar laf taşıyan erkekleri sevmezler. Laf taşıma işini yapan erkekler her zaman itici kabul edilmiştir. Eşinizin size vermiş olduğu sırrı başka birisine söylemeniz eşinizde size karşı güvensizlik oluşmasına neden olur. Eşiniz artık size güvenilmeyeceğini anlar. Laf taşıma işi çoğu zaman çiftleri ayrılığa götürmektedir.

4-Hakaret:
Bayanlar birçok şeye katlanabilir. Fakat hakarete tahammül edemezler. Yanlışlıkla ağzınızdan kötü bir söz çıktıysa kendinizi affettirmeniz çok güç olabilir. Kadınlar kendisine hakaret eden erkeklerden nefret eder. Hakaret aradaki sevgi ve saygıyı yok eder.

5-Memnuniyetsizlik:
Kadınlar memnuniyetsiz erkekleri her zaman itici bulur. Memnuniyetsiz tavırlarla sevdiğinizi kendinizden uzaklaştırmayın. Yemeği kötü de yapsa güzel olmuş diyerek onu onure etmek doğru olan davranıştır.
Kadınların affetmediği 5 şey makalemizi beğendiyseniz Aşk mı? Saplantı mı? yazımızı da okumalısınız.

1 Yorumlar

  1. Aslında bakıldığı zaman bu tip durumları erkek, kadın farketmeden kimsenin hoşlanmayacağı şeyler, affedip atfetmemeye gelince kişinin inisiyatifine kalmış...

    YanıtlaSil