güneş gözlüğü modası


Gözlük Modası ve Kuralsızlığın Vazgeçilmezliği


Gözlük modası her yaz olduğu gibi bu yazda oldukça popüler. Gözlükler yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Bir çift gözlük ile şiş, bakımsız gözleri saklayabilir anında havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca güneşin gözlerinizi rahatsız etmesini de önleyebilirsiniz.

Gözlük Modası Nasıl Olacak?

Güneş gözlükleri, insanların ister tarz seçimi olsun isterse de sağlık olsun vazgeçemedikleri birer aksesuarıdır. Güneş gözlüğü seçimi, bizler için aslında kolay değildir. Uzun araştırmalar ve denemeler sonucunda yüzümüze yakışan bir güneş gözlüğü bulmak, gözlük modasını takip etmek oldukça zor ama keyifli bir süreçtir. Günümüz gözlük modasında küçük çerçeveli güneş gözlüklerinin yerini çok daha geniş, kalın çerçeveli ve hatta renkli modeller almıştır. Yüz hatlarına uyan gözlük modelleri, markaların tasarımlarıyla farklı ve zengin çeşitlerle insanların beğenisine sunulmuş ve seçim özgürlüğü genişletilmiştir.

gözlük modası

Güneş Gözlüğü Seçerken Dikkat Edin

Güneş gözlüğü alırken tavsiye edilen birçok husus vardır ki, aslında bu kural çoğumuzun belki de zevkine uymaz, oda yüzümüzün şeklinden başlar. Moda gözlüklerin seçimi bu bağlamda biraz daha dar bir tercih listesine girer. Gözümüze hoş görünen modeller bu defa yüzümüze uymaz. Gözlük modası her zaman bize hitap etmez.

Tarzınız 1960’ların kadın-erkek modasıysa geniş kare gözlükler tercih edersiniz.

Sportif takılmayı seviyorsanız kedigözü denilen modelleri seçiyor olmanız da olası. Belki de entel bir görünüşe sahipsiniz ve yuvarlak gözlükler tercih ediyorsunuz fakat aslında bunların hiçbiri belkide size uymaz. Çünkü asıl olan sizin yüz şeklinizdir. Uzun etek modelleri moda makalemizi de okuyun.

0 Yorumlar