kadınlara ek iş


Evde Kokulu Taş Yapımı İşi, Kadınlara Ek İş


Evden yapılan ek işler ile aile bütçesine katkı sağlamanın ve böylece evinizden ayrılmadan ek gelir sağladığınız işlerin oldukça yaygınlaştığı günümüzde siz de bu alanda en çok ve en kolay para kazandıran işlerden biri olan evde kokulu taş yapımı işi ile kolaylıkla çalışabilirsiniz. Hayatın son derece pahalandığı bu günlerde, ev kadınları evin giderlerine yardımcı olmak için kadınlara ek iş imkanı sunan seçenekleri araştırmaktadır. Günümüzde tek bir kişinin çalışması ile geçinmek gerçekten son derece zordur. Sizde kokulu taş yaparak evinize katkıda bulunmak isterseniz okumaya devam edin.

Kokulu Taş Yapımı ile Ek Gelir

Evinizde iletişime geçtiğiniz firmalar elde edeceğiniz modellerde, farklı boy ve renklerde kokulu taşlar üreterek bunları toplu halde satabilir, aylık ya da haftalık olarak gelirinizi alabilirsiniz. Kokulu taş yapımı işi ile nasıl para kazanılır diye merak ediyorsanız bunun için alçı benzeri kokulu bir maddeyi sizden istenen boyut ve şekillerde kalıplara dökerek kurumalarını bekliyor ve sonrasında kalıptan çıkarıyorsunuz ve taşlar işte bu kadar basit bir şekilde satışa hazır oluyor. Kokulu taş yapımı son derece kolay ve zevkli bir iş dalıdır. Bir çok insan kokulu taşları evlerinde süs olarak kullanmakta olduğuna göre kazançlı bir ek iş olduğunu da söyleyebiliriz.

Evinizde Kokulu Taş Üretmek

Kokulu taş yapımı işi ile para kazanmak için kokulu taşları sizden istenen şekilde ve sayıda seri olarak üretip bunları size işveren aracı firmalar ve ek ev işi veren siteler ya da kurumlar sayesinde satabilirsiniz. İsterseniz instagram gibi mecralarda hesaplar açarak da satış yapabilirsiniz. Gittiğiniz kadın günlerinde satmak da ayrıca bir kazanç kapısıdır. Kokulu taş yapımı gibi başka öneriler arıyorsanız diğer kadınlara ek iş yazılarımız da okumalısınız. Evde abaküs montajı işi makalemizi de okumayı unutmayın.



2 Yorumlar

  1. Kuzenim evde kokulu taş yapımı ile ilgili bana araştırma yaptırmıştı internette, evde yapıp satmak istiyordu, yazını tavsiye edeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Yapılır güzel fikir ama alıcı bulur mu ki? Malum insanlar artık aşırı didikliyor bir şeyleri almayı, ekonomik durum çoğunluğumuzun kötü.

    YanıtlaSil