kadınlar için işler

Evde Abaküs Montajı İşi, Kadınlar İçin İşler

Aylık gelirlerinize katkıda bulunmak, bütçenizi hafifletmek ve boş vakitlerinizi değerlendirmek istiyorsanız,  evde abaküs montajı yaparak, bunları mümkün hale getirebilirsiniz. Kadınlar için işler arasında sevilen bir iş koludur abaküs montajı işi, mutlaka incelemenizi öneririz.

Elbette ki evde yapacağınız pek çok farklı iş kolu bulunmaktadır. Fakat zarar etmek istemiyor ve sadece yaptığınız işe göre para kazanmak istiyorsanız, bu iş mantıklı işler arasında yer alıyor. Çünkü evde abaküs montaj işi yapma, firmaların sizlere verdiği malzemeler dahilinde gerçekleştirilmektedir. Her hangi bir malzeme ücret ödemeden, sadece montajını yaparak, montaj başına para kazanabilirsiniz.

abaküs montajı yapma

Evde Abaküs Montajı İşi Nasıl Yapılır?

Biliyorsunuz ki, standart bir abaküs için, bazı parçalar gerekmektedir. Genel olarak bunlar şunlardır.
·         Çerçeve
·         Boncuklar
·         Pim
·         Çubuklar

Bu malzemeler dahilinde, evde abaküs montajı işi nasıl yapılır dediğinizde, oldukça basit anlatım ile öğrenebilirsiniz. İlk olarak, boncuklar, belirtilen çubuklara dizilmesi gerekmektedir. Daha sonra ise, ahşap ya da plastik olan çerçeveye tek tek montajı yapılması gerekmektedir. Daha sonra montajı yapılan çubuk ve boncukları sabitleyerek, bir montajı tamamlamış olacaksınız. Tabi ki farklı çeşit abaküslere göre bunlar değişiklik gösterebilir. Fakat genel olarak yapımı bu şekildedir.

Başvuru

Bu işe sahip olabilmek için, internet üzerinde yer alan ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken, iletişim bilgilerini doğru girmeniz, sizlere geri dönüş yapılması adına önemlidir. Doğru ve eksiksiz olarak formları doldurduktan sonra, firmaların sizleri tercih etmesi durumunda, işlere sahip olabilir ve aylık kotaları doldurmanız halinde iyi gelirler elde edebilirsiniz.

Kadınlar için işler makalelerimizi okumalısınız: Gelin buketi işi

1 Yorumlar

  1. Abaküs Montajı ; Evde çalışmak isteyen hanımlar için güzel bir fırsat.

    YanıtlaSil