doya doya moda

Doya Doya Moda Yarışmacısı Mira Muhtarzade Kimdir?

Doya doya moda moda severler tarafından ilgiyle izlenen bir yarışma programıdır. Programda zevkli kombinleriyle puan toplamaya çalışan yarışmacılar arasında büyük bir rekabet mevcuttur. Her Cuma günü yarışmadan elenen en düşük puanlı yarışmacılarla devam eden programda 15 Mayıs günü elenen Mira Muhtarzade bir çok izleyicinin üzülmesine neden oldu. Mira Muhtarzade kimdir? Doya doya moda yarışmasında Mira nasıl bir yere sahipti beraberce inceleyelim.

doya doya moda iranlı yarışmacılar


Mira Muhtarzade Kimdir?

Mira Muhtarzade 24 Ekim 1997 tarihinde  İran da doğmuş  23 yaşında bir genç kadındır. Mira'nın 3 kardeşi bulunmaktadır. 15 yaşındayken kendisinden 15 yaş büyük bir adamla evlendirilen Mira 18 yaşında boşanmıştır. 20 yaşında İstanbula gelerek modellik yapmaya başlamıştır. Mira Muhtarzade 1.64 boyunda 72 kilodur ve 44 beden giyinmektedir. Kızımında çok fazla sevdiği Mira akrep burcudur. Akrep burcu kadınları bilindiği üzere gizli bir çekiciliğe sahip, yüksek enerjili kadınlardır. Mira akrep burcunun bir çok özelliğini taşıyor gibi. Doya doya Moda yarışmacısı Mira'nın en çok sevdiği yemekler Lahmacun ve kebap iken en sevdiği renkler pembe ve mordur. Yarışmada çok fazla neon renkler kullandığını belirtmek isteriz.

mira muhtarzade


Doya Doya Moda Yarışmasından Mira Elendi

Yarışma esnasında oldukça iddialı bir aday olan hatta bir kerede kolye alan Mira ne yazık ki hiç beklenmedik bir şekilde 15 Mayıs tarihinde Tuğçeyle birlikte eleme potasına kalarak elendi. Tüm ülke Tuğçenin elenmesini beklediği için bu durum büyük şok ile karşılandı. Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül de şok olarak ağlamasıyla dikkat çekti. Dünya modasını yakından takip ettiğini belirten Mira'nın bir stili olması yüzünden gideceğini tahmin edemeyen fanları son derece üzülmüştür.

Mira'nın kolunda bulunan dövmede "Geçmiş Tozdur, Üfle Gitsin" yazmakta olduğu program esnasında oldukça tartışılmıştır. Mira ve diğer yarışmacılar bölümlerde gelişen olaylar hakkında en ufak bir ipucu veremedikleri için 13 Mayıs tarihinden itibaren Mira'nın instagram hesabında canlı yayın açmaması, paylaşım yapmaması üzerine hayranları teleşlanmaya başlamışlardı. En sonunda programda elendiği açıklandıktan sonra akşam açtığı canlı yayınla takipçilerine moral vermeye çalışan Mira Doya Doya Moda yarışmasında kesinlikle Betül'ü desteklediğini ve takipçilerinin de kendisi artık yarışmada olmadığına göre Betül Böçkün'ü desteklemelerini istedi. Betül Böçkün en zor zamanlarında devamlı yanında olduğu için bundan sonra her zaman görüşeceğini açıklayan Mira Muhtarzade şu sıralar çalışmalarına İstanbul da devam ederek takipçileriyle sıkı bir iletişimdedir. İran, Azerbaycan ve Türkiyeden çok sayıda takipçiye sahip olan Mira hakkındaki yorumlarınızı merak ediyoruz? Sizce de çok erken elenmedi mi? Hintli kadınların güzellik sırları makalemizi de okuyun.

1 Yorumlar

  1. Hayatta seyretmeye dayanamadığım program türlerinden biridir. :))))) Modacılar isyan etmiyor mu acaba çok merak ediyorum

    YanıtlaSil