ince bel


Belim İnce Ne Yapmalıyım Diyenlere Öneriler


Daha ince bir bel, bu çoğu bayanların çok sevdiği bir durum. Zira etrafımızda duran reklam markaları, sinema sektöründe bulunan, dizi sektöründe bulunan, mankenler, oyuncular, hatta etrafımızdaki insanların bile bu durumdan etkilendiğini görebiliriz. Bu görsel güzelliği, vücut güzelliğini ortaya koymaktadır. Ayrıca kişinin daha şık görünmesini sağladığı da söylenmektedir. Ancak siz bu durumdan rahatsızsanız belim ince ne yapmalıyım diyorsanız önerilerimize kulak verin.

Belim ince ne yapmalıyım, bu durum hoşuma gitmiyor


Fitness yaparak belinizde güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz veya her zaman düzenli olarak spor yapmak da bu görsel güzelliği sağlamaya yaramaktadır.

Güzel bel için karın kaslarınızı geliştirebilirsiniz. Düzenli fitness ve spor ince beli oluşturabilir. İnce belli olmanın yanında bazen farklı durumlar da olabilmektedir. Aşırı zayıflık gibi durumlar da bu durumu etkileyebilmektedir. Daha önceden geçirilen bir hastalık, herhangi bir kaza sonucu gibi farklı durumlar da söz konusu olabilmektedir. Bu durumu önlemek için yapılması gerekenlerden öncelikle doktora gidilmesi ve bir doktora görünmedir. 

Zira bu durumun gerçekleşmesi varsa eğer bir hastalık bulunup sorun yaratmadan önlenebilme durumudur. Önce doktor onayı alınır ve doktor onayının ardından bir hastalık yok ise vitamin, demir gibi eksikliklerden olabilmektedir. Alınacak yeterli vitamin, demir, kalsiyum kişiyi zayıflığından kurtarabilmektedir. Bilindiği üzere bazen antrenman yapan kişiler üzerinde kasların geliştiği görülmektedir. Bu durumdan dolayı bel de kalınlaşmakta ve güçlenmektedir.

Yağlı güreş ile uğraşan bireylerin ve sporcuların bel, bacak ve vücut kasları gelişmiştir. Bunun sebebi kişin yaptığı spordur. Antrenman yapan kasların hacimleri artıp kalınlaşmaktadır.

Düzenli yemek yeme, özellikle kahvaltı yapma, spor yapma, vitaminlerin alınması gibi gereklilikler önlendiği zaman bu işlem gerçekleşebilmektedir. İnce beliniz artık bu şekilde kalınlaşabilecektir. Düzenli olarak spor yapın, bel egzersizleri uygulayın ve kısa bir süre sonra gözle görülebilecek değişikliklerin meydana geldiğini görün. 

Ayrıca yağlı yiyeceklerden uzak durun. Bilineceği gibi yağlı yiyecekler insan üzerinde yağlanmaya sebep olmaktadır. Yağlanma kişi üzerindeki güzelliği bozmaktadır. Yağlı yiyeceklerden de uzak durulması sonucu düzenli yapılan sporun neticesinde ince beller kalınlaşabilir. Artık siz de güzel görüneceksiniz. Beliniz kalınlaştıkça daha rahat yürüyeceksiniz.

Fakat unutulmamalıdır ki spor yapmak, dengeli beslenme, sabah kahvaltılarının düzenli bir şekilde yapılmalıdır. Bu sayılan durumlar belinizin kalınlaşması dengede durmasını sağlayacaktır. Belim ince ne yapmalıyım diyorsanız üzülmeyin bir çok insan ince bel sahibi olmayı çok istemektedir. Tadını çıkarın. Kilo verdiren yiyecekler nelerdir? makalemizi de okumayı unutmayın.

1 Yorumlar