son moda braletler

Son Moda Braletlerle Şıklığınızı Yakalayın

Sutyen mi o da ne? Evet, evet yakın zamanda bu tarz söylemler duyarsanız sakın şaşırmayın. Zira son senelerin trendi bralet gerçekten de sutyenin pabucunu dama attıracak gibi görünüyor. Sebebiyse son moda braletler sutyenlere göre son derece şık, rahat, konforlu ve seksi de ondan.

trendy bralet

Son moda braletler harika



Her şeyden önce kaliteli bir bralet aldığınızda kendinizi son derece esnek bir iç giyim unsurunun içinde gibi hissedebilirsiniz.

Bunların yanı sıra bralet giydiğinizde askısı mı göründü, yoksa dantel kısmından frikik mi verdim diye endişelere kapılmıyorsunuz. Zira braletler kıyafetinizin bir parçası gibi göründüğünden dışardan bakıldığında sizi yakalatmıyor.

Çapraz detaylı, dantel detaylı braletler pencereli, kafesli spor ya da klasik bodylerle, askılılarla ya da atletlerle çok güzel kombinler oluşturmanızda yardımcı oluyor. Yani üzerinize giydiğiniz detayları besleyerek onlara harika bir makyaj yapıyor da diyebiliriz. Bunun için son trendlerdenbralet esintisine hızlıca sizler de katılın diyoruz.

Sadece bu kadar mı?

Dümdüz bir ceketi bile braletlerinizle şıklaştırabiliyor ve son derece seksi bir kıyafet haline getirebiliyorsunuz. Süngersiz tasarımlarıyla her türlü dekolte frikiğe imkan veren braletler en sonunda hak ettiği değeri gördü diye düşünüyoruz.

Kısacası ister gömlekle, ister basic tişörtler bluzlerle, ya da ceketlerle ne ile isterseniz onunla da giyebilirsiniz  braletlerinizi. Hem seksi hem de şık olan braletlerle en açık saçık olduğunu düşündüğünüz ve nicedir giymeyi ertelediğiniz büyük pencereli tüm penyelerinizi giyebilirsiniz. Ayrıca bol bol gümüş ve incilerle takıp takıştırarak kullanmanızı da öneririz. Zira bu takılar son moda braletlerle harika görünümlere imza atıyor.

2 Yorumlar