Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak Şömine Modelleri

kış günlerinde içinizi ısıtacak şömine modelleri

Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak Şömine Modelleri

Şık ve lüks dekorasyonların vazgeçilmez tamamlayıcı eşyalarından birisi şöminelerdir. Kullanıldığı ortama sıcak ve samimi bir hava katan şömine detayları, ev dekorasyonunu keyifli bir hale getirmektedir. Kış günlerinde içinizi ısıtacak şömine modellerine göz atmak istemez misiniz? Sizlerde artık lüks olmaktan çıkan çok uygun fiyatlara satın alınabilecek şöminelere sahip olabilirsiniz.

Kış günleri için muhteşem şömine modelleri


şömine modelleri

Salon, yatak odası dekorasyonlarında kilit noktada yer bulan şömineler, farklı büyüklükte ve tasarımda üretilerek tüketicilerin beğenilerine sunulmaktadır.

Dış görünüş olarak farklı tasarımlara sahip şöminelerde ahşaptan, taştan giydirme en çok rağbet gören modellerdendir. Klasik şömine modelleri mobilyalara göre aynı şekilde tercih edilebilmektedir.
Şömineler farklı yapı ve alana göre dizayn edilebilir.

farklı şömineler

L tipi, U tipi veya çift taraflı şömine modelleri gibi. Kullanılacak ortamın yapısına uygun olarak tasarlanan şömine modeli tercih edilebilir. Çift taraflı şömine modelleri özellikle bağımsız iki farklı tarafa şömine etkisini yaymak için tercih edilmekte. Çift taraflı şömineler, ayrıca odaları birbirinden ayırmak için de tercih edilebilir. Örnek vermek gerekirse yemek odası ile oturma odasını ayırmak için çift taraflı şömine modelini seçilebilirsiniz. Eğer biraz geniş bir eve sahipseniz doğru bir tercih olacaktır. Şöminenin o eşsiz havasından iki alanda faydalanabilecek siniz.

Çift taraflı şömine modelini hem dış mekanda, hem de iç mekanda kullanılabilecek biçimde dizayn edebilirsiniz. Görünüm olarak etkileyici olmakla birlikte son derece kullanışlı da olacaktır. Ray dolap modelleri makalemizi de okumayı unutmayın.

Yorumlar

  1. Şömine ne güzel şey ya hem ısıtıyor hem de eve şahane bir görüntü katıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar