ray dolap

Evlerde En Çok Tercih Edilen Ray Dolap Modelleri

Günümüzde insanlar pratikliği ve ekonomik oluşundan dolayı küçük mekanlarda yaşamayı tercih etmektedirler. Küçük mekanlar beraberinde yaşam alanlarını düzenlemek için pratik çözümleri de getirmektedir. Hemen hemen bütün küçük evlerde kullanılan ve en çok tercih edilen ray dolap modelleri son derece şık tasarımlara sahiptir.

Ray Dolap Nedir?

Ray dolap, raylı dolap ya da sürgülü dolap olarak adlandırılan sistem aslında sadece gardırop kapaklarının sürgülü bir sistemle yana doğru kaydırılmasından oluşmaktadır. Raylı dolaplar kaliteli malzemeden yapılması halinde uzun yıllar rahatça kullanılır.

Neden ray dolap tercih etmeliyiz?

Evleri genişletmek amacıyla ekstra yer kaplamayacak, açtığımızda alanı daraltmayacak şekilde tasarlanan sürgülü dolaplar son derece işlevsel olması açısından tercih edilmektedir. Banyo dolapları, mutfak dolapları, ofisler, antre dolapları, çocuk odaları ve özellikle yatak odası dolaplarında ray dolap konforu, alandan tasarruf etmek için kullanılmaktadır.

Ray dolapları isterseniz kendiniz de odanızın şekline göre yaptırabilirsiniz. Ancak sürgülü dolapların bazen problemler de çıkardığını belirtmek zorundayız. Dolabınızın kapakları rayından çıkabilir, kapanma sorunu yaşayabilirsiniz ve hatta kapakların bir süre sonra eğildiğini fark edebilirsiniz. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için sadece kalitesine güvendiğiniz markalardan Ray dolabınızı almalısınız. İyi malzemeden yapılmış ray kapaklı dolabınız kapatırken takılmaz, ray sistemi kısa sürede bozulmaz.

Özellikle çocuklu evlerde meraklı miniklerin dolapların içlerini karıştırmayı ne kadar sevdikleri bilinmektedir. Sürgülü dolapları çocuklarınız da kolayca açamayacağı için tercih edilebilir. Sağlıklı malzemeden üretilmiş, Kanserojen maddeler içermeyen, dayanıklı bir raf dolabın içini de ihtiyaçlarınıza göre kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Kaliteli Raylı dolaplar şık görünüşü, kullanışlı olması, alan özgürlüğü sağlaması açısından kesinlikle en iyi seçimdir.

En çok tercih edilen Ray Dolap Modelleri

Raylı dolap deyince akla ilk gelen markalardan www.land.com.tr firmasının en sevilen ürünlerinden örnekler vereceğiz. Land mağazaları deneyimli ekipleriyle istediğiniz her özelliğe ve kaliteye sahip raylı dolapları beğeninize sunuyor.
Land raylı dolap



Ahşap Kapaklı Raylı Dolap: Ahşap mekanlara doğallık ve otantik bir görünüm katar ayrıca dolabınızın üzerinde bulunan ayna detayı ortamı büyük ve ferah göstermek için harika bir hiledir. Ahşap mobilyalar sağlıklı, kolay kullanımlı, temizliği kolay ürünler olması nedeniyle çok sevilirler. Bu son derece şık görünümlü ray dolap geniş iç hacmi ile de kullanım kolaylığı sağlamakta.


sürgülü dolap



Beyaz ve ahşap ray dolap

Beyaz ve ahşabın muhteşem uyumu dolabınızda: Ahşabın doğallığından vazgeçemeyenler için bu Land ray dolap gayet güzel bir seçim olacaktır. Yatak odanız küçük ise ahşap ve beyazın muhteşem uyumuyla ferah mekanlar elde edebilirsiniz. Şu sıralar beyaz mobilyalarla gri duvarların kombinasyonunun dekorasyon trendleri açısından ilk sıralarda olduğunu belirtmek isteriz.

Land raylı dolap


Sweet Secret Raylı Dolap: Son derece kullanışlı ve şık olan Sweet Secret bir dolaptan çok giyinme odası formunda tasarlanmış. Odanız yeterince genişse mutlaka bu şekilde bir raylı dolap seçeneğini denemelisiniz. Yatak odalarında en çok tercih edilen sütlü kahverengi dolaplar açık renk halılar ve yatak örtüleriyle muhteşem bir uyum gösterecektir.


raylı dolap modelleri


Mekan daraltmayan dolaplar: Eğer sürgülü dolabınızı resimdeki gibi alanınıza uygun şekilde yaptırırsanız hiç bir alan kaybı yaşamadan kullanabilirsiniz. Gömme dolap şeklinde tasarlanmış bu modeli evinize uyarlayabilir hatta çok daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. İsterseniz dolabın iç tasarımını da farklı özellikler ekleyebilirsiniz mesela bir takı gözü ya da para kasası yerleştirilerek daha kullanışlı olabilir.


raylı dolaplar


Giyinme odalarında sürgülü dolap

Giyinme odasında ray dolap: İsterseniz giyinme odalarını dağınıklıktan kurtarmak için raylı dolap tasarımlarıyla toparlayabilirsiniz. Bol çekmece,ayakkabılar için özel raflar, kıyafetler için bol bol alan hepsini ihtiyaçlarınıza göre tasarlayabilir kendi konfor alanınızı yaratabilirsiniz. Eğer resimdeki gibi çift taraflı sürgülü dolap yaptıracaksanız bir tarafı eşiniz bir tarafı kendiniz için düzenleyebilirsiniz.


ray dolap modelleri


Ray dolap aksesuarları: Raylı dolabınızı seçerken ray dolap aksesuarlarına göz atmayı sakın unutmayın. Land mağazalarında bulabileceğiniz pratik ürünlerle dolabınızı çok daha kolay toparlayabilir, zevkle kullanabilirsiniz. Asansör askılar, pantolon askıları uygun fiyatlarıyla bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.

www.land.com.tr en çok tercih edilen ray dolap modelleri ile kaliteden ödün vermeden ekonomik, şık, gösterişli, sağlıklı ürünleri gönül rahatlığıyla alacağınız bir markadır. Land mağazaları İstanbulda Bakırköy, Beylikdüzü, Levent, Yeşilköy, Bağdat caddesinde özel üretim mobilyalarıyla hizmet sunmaktadır. Land mağazalarını ziyaret etmeden mobilya alışverişlerinizi yapmayın.

3 Yorumlar

  1. Yerden tasarruf için çok iyi bir tercih gerçekten. Ben de raylı dolap kullanıyorum tek sıkıntısı kapakların açık kalması ya da açarken zorlaması. :)

    YanıtlaSil
  2. Raylı dolap çeşitlerinde ki tavsiyelerin için teşekkür ederiz gayet güzel ürünler.

    YanıtlaSil
  3. Raylı dolap hastasıyım çok pratik buluyorum ayrıca çok da şık duruyor odalarda :)

    YanıtlaSil