kadın saat modası

Kadın Saat Modelleri Yeni Trendler

Giyim modasıyla uyumlu olarak gelişen saat modasında kadın saat modelleri yeni trendler sunuyor. Saat uzun bir tarihe sahip bir aksesuar olarak kadınların şıklığını ve tarzını yansıtan özelliği ile her dönemde farklı tasarımları tercih ediliyor. Son yıllarda kadın saat modasında büyük ve ilgi çekici tasarımlar öne çıkarken zarif ve ince modeller de her zaman tercih ediliyor.

Kadın saat modelleri yeni trendler nedir?

Yeni model kadın kol saatlerinde kasa tasarımlarındaki yenilikçi yaklaşımlar öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Kasa tasarımlarında yuvarlak biçim dışında oval, köşeli ve dikdörtgen kasa tasarımlarını görüyoruz. Kordon tasarımlarında kullanılan malzemeler yeni saat modellerinde deri, metal, plastik, seramik, titanyum gibi yenilikçi malzemelerden oluşuyor. 

Yeni Model Kadın Kol Saatlerinde Hangi Özellikler Öne Çıkıyor?

Nostaljik saat mekanizmalarının modern mekanizmalarla buluştuğu tasarımlar öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Klasik altın kaplama metal saatlerin deri ile birleştiği özel tasarımlar ilgi çekenler arasında.  Günümüz kıyafet modası ile paralel olarak yeni model kadın kol saatleri geometrik biçim ve mat renkler gibi çizgilere sahip.

Gucci, Gc, Ferre Milano, Casio, Guess gibi markaların farklı tasarımlarında klasik saat formunun bozulduğu daha modern mekanizmalar göze çarpıyor. Çok ince ve minimal saat modelleri olduğu gibi çok büyük ve dikkat çeken saat modelleri de yeni modeller arasında yer alıyor. Renk seçeneklerinde beyaz, siyah ve gri gibi klasik renkler dışında turuncu, kırmızı, mor gibi farklı renkler de tercih edilebilir. En yeni moda kadın saat tasarımlarında farklı kasa biçimleri ve farklı kordon tipleri dikkat çekiyor. Şık tasarımlara sahip kadın saat modelleri yeni trendler yazımızı beğendiyseniz Bu yılın moda rengi mor makalemizi de okumalısınız.



3 Yorumlar

  1. Akıllı telefonlardan sonra saat kullanımını bıraktık saat tasarımları çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  2. Farklı saatler takmayı severim..

    YanıtlaSil
  3. Ben ince, minimal modelleri daha çok seviyorum. Diğerleri çok kaba duruyor gibi geliyor :)

    YanıtlaSil