Bu Yılın Moda Rengi Mor Olacak, Mor Renkle Hangi Renk Uyar

mor renk moda

Bu Yılın Moda Rengi Mor Olacak

Herkesin kendi tarzına uygun bir moda anlayışı bulunur. Yakışanı giymek modadır diyenler, bilmez ki; “moda, genelin tarzını hedefler“. Ortak beğenilerin tarzlara yansıdığı “moda dünyası“; mor renge karşı vefalıdır; unuttuğumuzun farkında bile olmadığımız dönemlerde, vitrinlere mor renkli giysiler ile yumruğunu vurur. Moda severlerse; vefasızlıklarını unutup, hiç bırakmayacak gibi mor rengi sahiplenmeye girişir. Bu yılın moda rengi mor olacak bu muhteşem. Peki mor renkle hangi renk uyar?

Serin ve soğuk havalarda, alıştığımız karanlık havaların kasvetli renklerinin aksine, 2020 - 2021 sonbahar/kış sezonu mor renge teslim olmaya hazırlanıyor. Podyumlarda ipuçlarını yakaladığımız mor trendler, vitrinlerde cazibesini sergilemeye başladı bile. Giyimde ve aksesuarlarda yükselişe geçecek olan cesur sakinliğin rengi mor, makyajda da tonlamaları ile güzelliklere farkını katacak.

Bu yılın moda rengi mor her yerde olacak

Mor Sevenler Buraya!

Mor Giysiler

Özel davetlerde, nişanlarda ve düğünlerde her kadın en güzel halini sergilemek ister. Bir kadının güzelliğini gösterebilecek en önemli şey, tercih ettiği şık elbiselerdir. Mor renk, her zaman ilgi çeken ve dikkat uyandıran bir renk olduğu için, modacılar bu rengi giysi tasarımlarında yoğun kullanır. Modayı takip eden kadınlar, zaten gönlünün bir kenarında olan mor rengi giysilerinde oldukça fazla kullanır. Bu sezonun serin günlerde hırkalar, montlar, kazaklar, gömlekler, şallar mor rengin şıklığıyla sizi ısıtacak

Bir kadın, tercih ettiği kıyafetlerin şıklığını tamamlaması için bazı aksesuarlara ihtiyaç duyar. Bu aksesuar bir küpe, bir kolye ya da bir ayakkabı olabilir. Mor renkle hangi renk uyar okumaya devam edin.

Mor Aksesuarlar

Mor rengi öyle uyumlu bir renktir ki, her ortama, her tarz kıyafete adapte olur. Kadınların şıklıklarının tamamlayıcısı olan aksesuarlar, kıyafete göre tercih edilmelidir. Genelde kadınlar için, tercih edilen elbisenin rengine uygun aksesuar bulmak yorucudur. Ancak bütün renklerle harika bir uyum sağladığı için, aksesuar seçiminde de mor rengi ön plana çıkar.

Mor Ayakkabılar

Ayakkabılar kadınlar için vazgeçilmez bir tutkudur. Her rengini piyasada rahatça bulabildiğimiz ayakkabılar, kadınların şıklığını tamamlayıcı önemli bir parçadır. Mor renk, ister spor ayakkabılarda ister topuklu ayakkabılarda, her zaman en güzel modellere yakıştırılan bir renktir ve kadınlar tarafından da severek kullanılır.

Mor Makyaj


Kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için makyaj önemlidir. Mor renkli ojeler, kadınların severek kullandığı oje çeşitlerindendir. Morun adaptasyon gücü, tırnaklarınızdaki rengi her renk giysi ile kullanmanıza imkan verir, yüksek uyum sağlayarak şıklığınızı pekiştirir. Ayrıca mor tonlarının kullanılacağı göz makyajları ile güzelliğinize vurgu yapabilirsiniz. 

Bu yılın moda rengi mor olacak makalemizi beğendiyseniz Ayakkabılarımızı yenileyelim DIY yazımızı da okumalısınız.

Mor Renkle Hangi Renk Uyar?

Renkleri giyimde mor ile eşleştirmek söz konusu olduğunda, zengin ve muhteşem tonu tamamlayabilecek birkaç seçenek var.

Bir klasik kombinasyon mor ve altındır. Altının sıcak tonları, mor parçalara lüks ve zarafet katabilir, bu da onu resmi etkinlikler veya özel günler için harika bir seçim haline getirir.

Diğer bir popüler seçenek ise mor ve gümüş rengidir. Gümüşün soğuk tonları, mor giysilere modern ve sofistike bir hava katabilir, bu da onu gece kıyafetleri veya şık günlük kıyafetler için mükemmel bir seçim haline getirir.

Mor ile gitmenin başka bir yolu da onu beyaz, siyah veya gri gibi nötr renklerle eşleştirmektir. Bu, morun cesaretini yumuşatmaya ve daha dengeli bir görünüm yaratmaya yardımcı olabilir.

Bir başka harika seçenek de moru yeşille eşleştirmek. İki renk, renk tekerleğinde zıttır ve birbirini iyi tamamlayarak uyumlu ve göz alıcı bir görünüm oluşturur.

Son olarak mor, tek renkli bir görünüm için morun diğer tonlarıyla da eşleştirilebilir. Bu, özellikle farklı gölgeler ve dokularla oynarken uyumlu ve parlak bir görünüm oluşturabilir.

Özetle mor, altın, gümüş, nötr renkler, yeşil ve morun diğer tonları ile kombinlenerek şık ve modaya uygun bir görünüm elde edilebilir. Her şey doğru dengeyi bulmak ve görünümün sizin için çalışmasını sağlamak için farklı tonlar ve dokularla oynamakla ilgilidir. Mor renkle hangi renk uyar sorusuna sizin cevabınız nedir?

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar